Silverage Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εμένα μου άρεσε φέτος η blizzcon, δεν είχε νέες ανακοινώσεις αλλά είχε πολύ πράμα να δείξει για τα παιχνίδια. Ίσως του χρόνου να πάω ένα ταξιδάκι να τη δω απο κοντά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Επειδή δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να πιάσω το expansion (fml) θα ήθελα να ρωτήσω άμα είναι easy το gold making σε αυτό το exp. Γιατί βλέπω ανέβηκε το wow token και σκεφτόμουν να αγοράσω μερικά Ks gold για να πάρω tokens. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Επειδή δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να πιάσω το expansion (fml) θα ήθελα να ρωτήσω άμα είναι easy το gold making σε αυτό το exp. Γιατί βλέπω ανέβηκε το wow token και σκεφτόμουν να αγοράσω μερικά Ks gold για να πάρω tokens. Στις αρχες gold θα βγαλεις.Αργοτερα ομως δεν ξερω κατα ποσο θα εχεις ορεξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Όχι. Οι τιμές από όλα τα mats είναι στο Θεό, συνεπώς θα σου πρότεινα να κρατήσεις το gold και να πληρώσεις κανονικά συνδρομή. Πλήρωσα με gold για τον πρώτο μήνα και το σκυλομετάνιωσα προσωπικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Όχι. Οι τιμές από όλα τα mats είναι στο Θεό, συνεπώς θα σου πρότεινα να κρατήσεις το gold και να πληρώσεις κανονικά συνδρομή. Πλήρωσα με gold για τον πρώτο μήνα και το σκυλομετάνιωσα προσωπικά Συνήθως αγοράζω ~500k 7-8eu/100k και μου βγαίνει φτηνότερα από gc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη βγαίνει φτηνότερα να αγοραζεις το διμηνο απο gold sellers ? Ποσο γμενοι ειμαστε πια στο Eu να πληρωνουμε Asian gold farming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέχρι να πέσει κανένα ban και να το φυσάμε και να μην κρυώνει. Not interested ξέχωρα από τους κινέζους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη βγαίνει φτηνότερα να αγοραζεις το διμηνο απο gold sellers ? Ποσο γμενοι ειμαστε πια στο Eu να πληρωνουμε Asian gold farming Ας είχανε φτηνότερο το gc. Και συνήθως αγοράζω από Ευρωπαίους so.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλα λες κατσε ρε φιλε ποσο μαλακας νιωθω το token να κοστιζει τα διπλασια σε μενα απο τον αμερικανο γιατι ξεσκιζονται στο farming εδω και το gold που βγαζω εχει τη μιση αξια .... Οποτε ακομα συνδρομη θα παιζει παντα Δε λες ας είχανε φτηνότερο το μηνα οχι να παιζουν συνεχεια και αυξησεις .... Απο που αγοραζεις btw ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλα λες κατσε ρε φιλε ποσο μαλακας νιωθω το token να κοστιζει τα διπλασια σε μενα απο τον αμερικανο γιατι ξεσκιζονται στο farming εδω και το gold που βγαζω εχει τη μιση αξια .... Οποτε ακομα συνδρομη θα παιζει παντα Δε λες ας είχανε φτηνότερο το μηνα οχι να παιζουν συνεχεια και αυξησεις .... Απο που αγοραζεις btw ? Και εγώ έτσι ένιωθα γι'αυτό άρχισα να αγοράζω.. Έχω κάτι γνωστούς στις botting κοινότητες και με προμηθεύουν αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οk πες οτι με 8 / 100k σου βγαινει 14 το διμηνο αλλα και με ενα κινδυνο καποια στιγμη να τη φας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Οk πες οτι με 8 / 100k σου βγαινει 14 το διμηνο αλλα και με ενα κινδυνο καποια στιγμη να τη φας . 12-15 το δίμηνο συνήθως. Αναλόγως τον τρόπο που παίρνεις το gold πάντα. Υπάρχουν τρόποι που δεν παίζει να πάθεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πες μας κανα τροπο γιατι μας εχουν κατακλεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 εμένα μετά από 500 ώρες στον hunter μου μόλις μου έπεσε το πρώτο μου legendary από reward κασελάκι των world quests ,απλώς το επισημαίνω για τον shamano healer μου ούτε λόγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Gz στατιστικα θα πεσει . Λοιπον απο 10 μολις τα 2 εχω παρει emerald 1 απο mythic .... και 7 απο Wq . To συμπερασμα ειναι αστους να κολοβαρανε με τα higher chance στα "difficult activities " και στον ιδιο χρονο θα εχεις 4 geared για καθε περισταση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις