tehAllantin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Mεχρι να προσπαθησεις να ανεβάσεις alt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Γιατί ρε τι έχουν οι alt ? Έχω ενα 108 druid και ενα 102 shaman που ανεβαίνουν. Και ,7 100 έριδες που περιμένουν . Περιμένω το flying για αυτους μονο shaman θα πάω 110 και τον druid που μέχρι αυριο θα έχει παει λογικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 εγω τουμπανιαζω μονο τον main μου like never before...ρεστο druid με offspec αρκουδα...αν kαι εχω 7 alts 90-104 στο ψυγειο !!! γουσταρω να παιζω also shaman και priest και απο dps hunter και μαγο...αλλα no time δεν θυσιαζω λεπτο απο το drood μου !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Καλά ναι και εγώ τουμπανιασα τον rogue αλλά με τα wq βγαίνει άνετο ντύσιμο και στος alt χωρίς να κανείς...ειδικα τώρα που αν με τον main άνοιξε ις τα wq τα παίρνουν όλοι οι 110 του account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 πότε έγινε αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Με το 7.1 είχα διαβάσει οτι αν εχεις ξεκλειδώσει με ενα χαρακτήρα τα wq ανοίγουν σε όλο το account χωρίς να χρειαζεται να γίνεις friendly με ολους. Δεν έχω παει κάποιον 2ο 110 για να το επιβεβαιωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Και στο 7 θα γινοταν υποτιθεται και αρχιδια . Παλι rep grinding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 δε νομίζω να γίνεται αυτό τουλάχιστον όταν έγινε ο alt μου 110 έπρεπε να farmαρω rep για να ανοίξουν τα wq και όταν άνοιξαν είχα 4-5 σε κάθε περιοχή γιατί έκανα όσο το δυνατόν λιγότερα quest σε κάθε περιοχή απλά για το friendly παντός θα το checkαρω μόλις μπω με τον alt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Παιδια, για να κανεις wq με 2 110αρηδες, τα weekly LFR/Mythics, έχετε ιδέα ποσο χρόνο παίρνει; Εχω να παιξω τον lock μου 3 βδομαδες και τον dh 2. Ανεβαζω τον r dudu τωρα αν και δε βλέπω να συνεχιζω. Ισως αργότερα στο expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εξακολουθω να απορω πως στον κορακα προσλαβανε για game και dungeon/raid director ενα ατομο με πτυχιο δικηγορου στην ουσια..... Στα νεα εχουμε και λεμε επισημα πλεον Tomb of Sargeras(last boss Kiljaeden) και Flying mount με ξεχωριστο για καθε class mount,νεο dungeon και οπως το ειχα πει πιο πισω στην ουσια χωρισμα του Karazhan σε 2 κομματια(κοινως nerf) και τελος μια σποντα για Argus σαν νεα περιοχη ή για αυτο το expansion ή για το επομενο. Σε γενικες γραμμες εχει πεσει αρκετη δουλεια ως τωρα στο expansion αυτο μεχρι αυτη τη στιγμη Μιλησε για το Argus οτι θα μπει σε αυτο το expansion μετα το Tomb of Sargeras. Σε ολη του την παρουσιαση το μονο πραγμα που ειπε για νεο expansion ειναι στην αρχη πως προφανως δουλευεουν νεο expansion για το οποιο δεν ειναι ωρα να μιλησουν ! Η πιο αδιάφορη Blizzcon ever...Παλιοτερα έιχαμε και κατι να περιμένουμε Ειδικα για το WoW μονο αδιαφορη δεν ηταν. Ανακοινωσαν παρα πολλα σε ενα ΗΔΗ υπερ πετυχημενο expansion με παρα πολυ content. Και , εν τελει , αυτα που ανακοινωσαν ειναι ουσιωδη και ομορφα ! Εδωσαν σε αυτους που παιζουν Overwatch και Heroes of the Storm παρα πολλα πραγματα και μεσα σε ολα και νεο expansion στο Heartstone. Προσωπικα , δεν παιζω κανενα απο τα τρια παρα πανω παιχνιδια αλλα αυτα , μετα το wow , για την Blizzard πουλανε σαν τρελα ! Οποτε , εν μερει , λογικο... Στο μονο που απογιοητευσε ειναι στο κομματι του Diablo , που ειμαι μεγαλος φαν , όπου θα μπορουσε καπως καλυτερα... Οποτε το σχολιο σου περι αδιαφορης Blizzcon ειναι λιγο αστοχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εξακολουθω να απορω πως στον κορακα προσλαβανε για game και dungeon/raid director ενα ατομο με πτυχιο δικηγορου στην ουσια..... Στη licence agreement τοσες σελιδες που κανενας δεν διαβαζει σε γμανε κανονικα να οι δικηγοροι . Ουσιαστικα σπαταλαμε τοσες ωρες απο τη ζωη μας σε κατι που σου λεει δεν ειναι δικο σου και ασ το πληρωνεις χρυσο . Ουτε οι χαρακτηρες σου , ουτε το παιχνιδι που αγοραζεις τιποτα . Και στα dungeon/raid φανταζομαι στο Us σηκωνει τις μηνυσεις της αρκουδας για τη ψυχικη οδυνη που μπορει να πεσει οποτε dungeon director κολλαει ο δικηγορος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 και τι εγινε που εχει πτυχιο δικηγορου? Και o CEO της google μπορει να εχει πτυχειο ασχετο... δεν παιζει ρολο τι τελειωσα πριν 30 χρονια αλλα τι εκανα μεχρι τωρα.... ο ανθρωπος ηταν Lead Designer απο WoLK και υποδιευθυντης μεχρι πριν λιγο...φυσικο να παρει τη θεση του Head τωρα αφου αδειασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 και τι εγινε που εχει πτυχιο δικηγορου? Και o CEO της google μπορει να εχει πτυχειο ασχετο... δεν παιζει ρολο τι τελειωσα πριν 30 χρονια αλλα τι εκανα μεχρι τωρα.... ο ανθρωπος ηταν Lead Designer απο WoLK και υποδιευθυντης μεχρι πριν λιγο...φυσικο να παρει τη θεση του Head τωρα αφου αδειασε... Αν δεις τι ζητανε στην Blizzard για να κανεις αιτηση για διαφορες θεσεις θα καταλαβεις τι εννοω. Δεν μιλαμε για κανενα indie studio αλλα για ενα απο τους μεγαλυτερους στον χωρο του video gaming. Οχι οτι προσωπικα με πειραζει απλα το εχω απορια ετσι απο περιεργεια. Αλλωστε αν ειναι κατι που μου αρεσει οποτε τον ακουω ειναι οτι κυριολεκτικα δινει πονο σε αυτα που λεει.Αναλυτικος ''μεχρι αηδιας '' μπορουν να πουν καποιοι. Επισης για την ιστορια(πρεπει να εχει ξανααναφερθει στο παρελθον)η activision blizzard εχει αναφερθει ως 1 εκ των 100 επιχειρησεων με καλο εργασιακο περιβαλλον(νουμερο 77,πισω απο την Riot του league of legends) http://reviews.greatplacetowork.com/rankings/2016-fortune-100-best-companies-to-work-for-list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Η πιο αδιάφορη Blizzcon ever...Παλιοτερα έιχαμε και κατι να περιμένουμε Αρα αν το σχολιο παει στην Blizzcon γενικα συμφωνω,αν το σχολιο παει στο Wow συγκεκριμενα διαφωνω και εγω και οι περισσοτεροι φανταζομαι. Σοβαρά τώρα, ρωτάς αν αναφέρομαι στη Blizzcon ή στο WoW ? Δεν είναι ξεκάθαρο? Οποτε το σχολιο σου περι αδιαφορης Blizzcon ειναι λιγο αστοχο... Ρε σεις δεν έγραψα ότι η Blizzcon ήταν αδιάφορη, απλα σε σχέση με τις προηγούμενες ήταν η ΠΙΟ αδιάφορη! Να καταλαβαινόμαστε τουλάχιστον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ρε σεις δεν έγραψα ότι η Blizzcon ήταν αδιάφορη, απλα σε σχέση με τις προηγούμενες ήταν η ΠΙΟ αδιάφορη! Να καταλαβαινόμαστε τουλάχιστον.. Κοιταξε να δεις για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους.Υπο μια αλλη οπτικη γωνια αν το σκεφτουμε διαφωνω και τι εννοω. Ναι μεν προφανως η ανακοινωση ενος W4 ή νεου expansion για του χρονου πχ θα ηταν κατι που οπως και να εχει θα εμενε. Αλλα στην φετινη Blizzcon προσωπικα εχω να πετυχω πολλα χρονια τετοια υποστηριξη για το Warcraft,σε σημειο να ξεπερναει(εως ενα βαθμο παντα)την ανακοινωση νεου expansion. Προφανως και οποιος δεν παιζει Wow εδω και χρονια δεν δινει δεκαρα για αυτο αλλα πραγματικα καθησα και ειδα το περισσοτερο video. Το μεγαλυτερο κομματι του ηταν σχεδον αποκλειστικα για pve περιεχομενο.Wow πραγματικα. Επισης και το καινουργιο Overwatch φετος ειχε παρα πολλες ανακοινωσεις περαν του χαρακτηρα που αλλαζουν αρκετα ορισμενα πραγματα οπως τα ξεραμε. Και η υποστηριξη στο Heroes πολυ καλη. Προφανως δεν ειχε την μεγαλη ανακοινωση οπως σωστα λες,αλλα εν μερη ειχε ανακοινωσεις ουσιαστικες που στην τελικη για να λεμε και την αληθεια μετρανε περισσοτερο για τον περισσοτερο κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις