dimyok Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Yπαρχει κανεις που να παιζει balance druid ? Οχι resto η bear να μου πει πως σκατα παιζει το dps εστω σαν kitty 1-2-3-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Yπαρχει κανεις που να παιζει balance druid ? Οχι resto η bear να μου πει πως σκατα παιζει το dps εστω σαν kitty 1-2-3-4 μπλιαχ!! το χειροτερο spec σε ολο το game απ ολα τα class! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Yπαρχει κανεις που να παιζει balance druid ? Οχι resto η bear να μου πει πως σκατα παιζει το dps εστω σαν kitty 1-2-3-4 επαιξα kitty για 10 λεπτα να δω τι παιζει. Ειναι proc heavy και θελει καλό responce να βαλεις τα bleed. Πχ. εστω οτι πας να ξεκινησεις boss fight, έστω οτι έχεις το παρακατω talent built. http://www.noxxic.com/wow/pve/druid/feral/spec-builds-talents/ *δεν εχω παιξει σε διάρκεια για να ξέρω πόσο εύκολο ειναι να διαχειριστείς τα CP με το savage roar αλλά λογικα μεχρι 25% παίζεις 5CP Rip και 5CPsavage roar. Αλλιώς, ειδικά για μικρά fights σε mythic πχ, το incarnation παιζει να ειναι εξίσου καλό. Τραβάς ένα Regrowth για να προκάρει το Bloodtalons οπου σου δινει boost 50% σε 2 melee abilities. Use το Κing of the Jungle και χώνεσαι stealth. Rake Αν δεν εχεις παρει το King of the jungle πατάς το Savage roar Αλλιώς useαρεις Berserk και Tigers fury, το artifact, Shred 5CP Rip και συνεχίζεις ανάλογα τα proc απο το Predatory swiftness για να πατήσεις μέγιστο δυνατό ταματζ στα finisher. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το lvl boost που έχω από το legion για να ανεβάσω ενα mage. Θα ήθελα να μου πείτε τι profession να βάλω ώστε να ανεβουν με το boost μιας και θα το χρησιμοποιήσω μετα τα 60. Στον warrior εχω ήδη 2 gathering(mining,herb) οπότε ποια 2 prof πιστεύετε οτι αξίζουν ώστε να βγάζω gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το lvl boost που έχω από το legion για να ανεβάσω ενα mage. Θα ήθελα να μου πείτε τι profession να βάλω ώστε να ανεβουν με το boost μιας και θα το χρησιμοποιήσω μετα τα 60. Στον warrior εχω ήδη 2 gathering(mining,herb) οπότε ποια 2 prof πιστεύετε οτι αξίζουν ώστε να βγάζω gold. Alchemy,enchanting. Αλλα το Alchemy λιγο που ασχοληθηκα ειναι τεραστιο μανικι για να παρεις τις τελευταιες recipe γιαυτο και τα flask ειναι και τοσο ακριβα στην παρουσα φαση. Βασικα και παλι mining,herbalism ειναι τα καλυτερα profession στο expansion γιατι δεν δινεις δεκαρα για να τα ανεβασεις και απλα οτι μαζευεις το πουλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 τελιωσα με το Part One ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!! Έχουμε καμμια ενημερωση τι θα παιξει με το part 2 ???? Ελπιζω μονο να μην θελει reputation ξανα...... ! Grats !!!!! και γω κοντευω δυο εμισαρυ δρομο ειμαι για Wardens....Part B ειπε η Βlizz θα ειναι ελαχιστος κοπος...σε σχεση με το Α... Druid Healer 870 πλεον ..Ι Feel the Force !!ψαχνω το 2ο legendary μου... γεμιζουν και τα artfact traits σιγα σιγα..ριχνεις ενα tranquility και ανασταινουν και οι πεθαμενοι..ibma.. zergarisma xtes olo to Karazhan σε 1 ωρα σε group οπου ειχα το μικροτερο ilvl με τανκ 885...tactics κλπ gtp... Aυτα ειναι παιδες..ενω last week ειχα φαει 10 ωρες εγω 860 με 850ριδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 ότι είπε ο Ion για το WoW στην Blizzcon https://www.youtube.com/watch?v=ghboxbOGyXk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Alchemy,enchanting. Αλλα το Alchemy λιγο που ασχοληθηκα ειναι τεραστιο μανικι για να παρεις τις τελευταιες recipe γιαυτο και τα flask ειναι και τοσο ακριβα στην παρουσα φαση. Βασικα και παλι mining,herbalism ειναι τα καλυτερα profession στο expansion γιατι δεν δινεις δεκαρα για να τα ανεβασεις και απλα οτι μαζευεις το πουλας. Αυτά τα 2 σκεφτόμουν και εγώ απλά σκεφτόμουν μήπως ανέβαζα κάτι που ειναι πιο δυσκολο να το ανεβάσεις από μονος σου όπως το engineering για παράδειγμα, απλά δεν ξέρω αν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 ότι είπε ο Ion για το WoW στην Blizzcon https://www.youtube.com/watch?v=ghboxbOGyXk Εξακολουθω να απορω πως στον κορακα προσλαβανε για game και dungeon/raid director ενα ατομο με πτυχιο δικηγορου στην ουσια..... Στα νεα εχουμε και λεμε επισημα πλεον Tomb of Sargeras(last boss Kiljaeden) και Flying mount με ξεχωριστο για καθε class mount,νεο dungeon και οπως το ειχα πει πιο πισω στην ουσια χωρισμα του Karazhan σε 2 κομματια(κοινως nerf) και τελος μια σποντα για Argus σαν νεα περιοχη ή για αυτο το expansion ή για το επομενο. Σε γενικες γραμμες εχει πεσει αρκετη δουλεια ως τωρα στο expansion αυτο μεχρι αυτη τη στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Η πιο αδιάφορη Blizzcon ever...Παλιοτερα έιχαμε και κατι να περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Η πιο αδιάφορη Blizzcon ever...Παλιοτερα έιχαμε και κατι να περιμένουμε Σε γενικες γραμμες ναι αλλα στην περιπτωση του Wow δεν θυμαμαι πιο παλια να υπηρχαν τοσες ουσιωδης αλλαγες/ανακοινωσεις σε blizzcon μερια,παρα μονο η ανακοινωση ενος νεου expansion. Αρα αν το σχολιο παει στην Blizzcon γενικα συμφωνω,αν το σχολιο παει στο Wow συγκεκριμενα διαφωνω και εγω και οι περισσοτεροι φανταζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Ευτυχώς το flyig για όσους έκαναν το part 1 θα είναι εύκολο απο οτι κατάλαβα...δεν αντεχω κανένα archi του στυλ με όσους εισουν revered για το part 1 γίνε exalted.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Σε γενικες γραμμες ναι αλλα στην περιπτωση του Wow δεν θυμαμαι πιο παλια να υπηρχαν τοσες ουσιωδης αλλαγες/ανακοινωσεις σε blizzcon μερια,παρα μονο η ανακοινωση ενος νεου expansion. Αρα αν το σχολιο παει στην Blizzcon γενικα συμφωνω,αν το σχολιο παει στο Wow συγκεκριμενα διαφωνω και εγω και οι περισσοτεροι φανταζομαι. ακριβός το wow σε αυτή την blizzcon μου φαίνεται ότι είχε την τιμητική του Ευτυχώς το flyig για όσους έκαναν το part 1 θα είναι εύκολο απο οτι κατάλαβα...δεν αντεχω κανένα archi του στυλ με όσους εισουν revered για το part 1 γίνε exalted.... τους έχω ικανούς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μην τους δίνεις ιδέες !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 το καινουργιο εξπ είναι απίστευτο και προσπαθεί να θεραπεύσει ασθένειες του παρελθόντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις