Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1) όχι παίζουν αρκετοί ακόμα

2) η τίγρης κάνει νομίζω αρκετά παραπάνω m από 1-2

3) 15κ achieves χωρίς σπάνια / περίεργα δεν λέει κάτι μιας και 15k είχαμε περίπου το 2010 που σταματήσαμε. όχι τώρα δυστυχώς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ασχολείται κανεις με pvp; Τι παιζει με το pvp gear? 835?  Γιατί να βγαλω το 860 που εχω πχ για να βάλω το pvp; Τι δίνει; Δεν καταλαβαίνω :P

Διαβασε τα tooltips τι δινει το versatility και crit . http://www.noxxic.com/wow/pvp/ . Βασικα εχω 870 pve οποτε δε με αφορα αλλα αμα παιζεις dps τσιμπα το crit και τανκ το versatility

Παιδια , εχω μια ερωτηση απο κουβεντα που την ξεκινησε ενας φιλος εχθες στο Guild. Ποσο ασφαλες ειναι να αφοραζεις gold απο σελιδες τυπου G2G ; εννοω απο πλευρας ban και τετοια..

χθες εγινα exalted με τους NightfaLLen . Επιτέλους τέλος με τα ΣΠΑΣΤΙΚΑ SQ της Suramar Και τα Mobs Που σε βλεπουν και σε σαπιζουν καθε τρεις και λιγο ... Πρεπει να εδωσα κανα 10Κ σε repair ολο αυτο τον καιρο που ετρεχα για το Part One . Τωρα θα συνεχισω τα Q για το story αλλα χαλαρα . 

Εχω ενα θεμα . Είμαι 854 item level όλα epic εκτος απο τα κολο trinket μου που ειναι μπλε και epic αλλα 835 ..... Σε WQ trinket καλο δεν βρηκα ακομα . Που στο #*&!*#! να ψαξω ; δεν θελω να τρεξω mythic σαν τρελος για ενα κολο τρινκετ

Εχει κάνει κάποιος το παρακάτω achievment?

http://www.wowhead.com/achievement=4621/been-waiting-a-long-time-for-this-25-player

Προσπαθούμε με ενα φιλο να το κάνουμε αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κανουμε λαθος και δεν το καταφερνουμε.

Εγώ warrior 100lvl και αυτός shaman 100.

να πηδήξει 30 φορές χωρίς cleance νομίζω και μετά τον σκοτώνεις (ή τουλάχιστον έτσι ήταν τότε). θέλει λίγη ώρα (κανά 10++ set adds να βγούνε) για να κάνει τα άλματά του

Πρέπει να αφήσετε το necrotic plague να φτάσει 30 η περισσότερα stacks πριν σκοτώσετε τον Arthas. Το συγκεκριμένο debuff κάνει jump από add σε add και στους παίχτες.

Αυτο που πρέπει να κάνετε είναι να μαζέψετε όλα τα adds πάνω σας και μαζί και τον arthas. Όταν το necrotic plague πάει 30 τον ρίχνετε.

Επιτελους μου κατσε το @α@ο Legendary !!....The Dark Titan's Advice...

Σε Mythic +7 το γυρευα .... Από emissary cache Farondis μου ρθε !!!

Ισως να υπαρχει καποιο bad luck protection τελικα...το περιμενα και ηρθε...

Σχεδόν μου εχει τελειωσει και το research να μπορω να βαζω και δευτερο legendary..

O τρόπος που το κάναμε ήταν  να παίζει ο shaman healer και να τανκάρει lk και adds. Το μονο που εκανε ήταν να healarei τον ευατό του χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ (warrior) ήμουν στην αλλη ακρη και μου έβαζε το necrotic plague. Και οι 2 αντέχαμε χωρίς κανενα προβλημα μιας και το dmg δεν ηταν μεγάλο. Όταν εβγαιναν πάνω από 6 μεγάλα πλησίαζα στα adds ώστε οταν τελειώσει necrotic plague να κανει jump σε κάποιο από τα adds. Ε με το που γινοταν αυτό μας έβαζε κάποιο debuff πάνω μας και πεθαίναμε σε 5 δευτερόλεπτα, ενώ μέχρι τότε δεν ειχα κανένα θεμα με το dmg. Γι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος κάνουμε.

Ξέρεις κάποιος να μου πει τι πρέπει να αλλάξουμε για να βγει?

εκει λεει 

mastery > haste > crit

Το θεμα ειναι ότι τα stats ειναι capped, δεν καταλαβαινω τι βαλαν pvp gear αφου ειναι ετσι.

Μα το gear είναι 805 (συνήθως). Δεν υπάρχει pvp gear, αλλά normalization σε όλα τα stats. Είτε μπεις με 800GS είτε 860GS, μικρή η διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα το gear είναι 805 (συνήθως). Δεν υπάρχει pvp gear, αλλά normalization σε όλα τα stats. Είτε μπεις με 800GS είτε 860GS, μικρή η διαφορά.

Bασικά ναι, στα stats δεν υπαρχει διαφορά, ΑΛΛΑ, υπαρχει στα hitpoints που φυσικα κ the more the better.

ειτε με pve ειτε με pvp gear τα stats εμεναν ιδια.

post-202120-0-19261300-1478217750_thumb.jpg

post-202120-0-42627800-1478217748_thumb.jpg

post-202120-0-56770200-1478217749_thumb.jpg

Επισης εδώ θα ήθελα να πω το ποσο ΣΚΑΤΑ ειναι ο balance druid. Αυτα.

Επεξ/σία από tehAllantin

τελιωσα με το Part One ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!! 

Έχουμε καμμια ενημερωση τι θα παιξει με το part 2 ???? Ελπιζω μονο να μην θελει reputation ξανα...... !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...