Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι, για πλακα ειναι αυτο....εγω θελω λιγο rep ακομα για να τελειωνω με suramar  και pathfinder....και μπαινω σε idle casual mode (κανα 2 mythic+6 την εβδομαδα και ΑP research, αντε και ενα νεο LFR οταν εχει  :))

το @α@ημενο το legendary δεν μου καθεται με τιποτα, ουτε σε +8 raging/volcanic χτες..και σε αλλον του σκασε στο 1ο LFR !!  αντε κατι καλο θα δωσει το mythic+ class chest αυριο....μου πεταξε ενα 880 relic last week και καλομαθα !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν τελειώσεις ένα Normal Mythic, μπορείς να πας +2, Πρέπει να το τελειώσεις και αυτό για να πας +3 κτλ κτλ

Μετά από μια εβδομάδα ξεκινάς πάλι από normal για να πας στα άλλα;

Αν τελειώσεις ένα Normal Mythic, μπορείς να πας +2, Πρέπει να το τελειώσεις και αυτό για να πας +3 κτλ κτλ

Οταν τελειωσεις ενα mythic υπαρχει πιθανοτητα να κατσει σε καποια απο τα ατομα του group keystone για καποιο random mythic+(ο αριθμος επισης ειναι ψιλο τυχαιος).

οχι μπορεις να τρεξεις οτι + level θες κατευθειαν αρκει να σε παρουν στο group.. καποιος πρεπει να εχει το  key  το οποιο γινεται  upgraded μεχρι και +3 αν βγει το dungeon  γρηγορα..  αλλιως το key γινεται depleted..

επισης αν τελειωσεις +dungeon ασχετως χρονου περνεις reward gear και νεο keystone απο το σεντουκι στo class hall σου next week on reset

μια ερωτηση για πωληση account του δικου μου αν επιτρεπεται και ποσο πιανει περιπου με swift spectral tiger μεσα 15κ achievements και καποια gold main mage ποσο περιπου?ευχαριστω!

μια ερωτηση για πωληση account του δικου μου αν επιτρεπεται και ποσο πιανει περιπου με swift spectral tiger μεσα 15κ achievements και καποια gold main mage ποσο περιπου?ευχαριστω!

Δεν μπορει καποιος να σου δωσει μια απαντηση με βαση αυτα τα στοιχεια ουτε επειδη εχεις swift spectral πλεον.

Αν θυμαμαι καλα επιανε 1-2 mil gold και πουλαγαν αρκετοι . Αντε να επιανε 500 $ στο ebay σαν item αλλα τιποτα αν το εχεις χρησιμοποιησει. Τωρα για τα achievements xesthke h forada

Ναι τι ωρα..... Καλα ας εχει κανενα βαρβατο achievement τυπου Scarab Lord και θα σου ελεγα εγω πως θα ανεβαινε η τιμη του account μονο απο αυτο.

Ξερει κανεις ποια η διαφορά αυτής την έκδοσης

http://www.cdkeys.com/pc/games/world-of-warcraft-legion-pc-standard

από αυτής

http://www.cdkeys.com/pc/games/world-of-warcraft-legion-pc-mac-cd-key

για καποιο λογο τα λινκ ανοιγουν την ιδια σελιδα ενω ειναι διαφορετικά

Τεσπα η μια εκδοση λεει οτι ειναι η standart και κοστιζει 27,49€ ενώ η αλλη λέει οτι ειναι η pre purchase copy και κοστιζει 34,49. Γνωρίζετε τι διαφορές εχουν?

Ξερει κανεις ποια η διαφορά αυτής την έκδοσης

http://www.cdkeys.com/pc/games/world-of-warcraft-legion-pc-standard

από αυτής

http://www.cdkeys.com/pc/games/world-of-warcraft-legion-pc-mac-cd-key

Το ίδιο δεν είναι;

Το ίδιο δεν είναι;

Ναι για καποιο λογο ενώ βάζω διαφορετικά λινκ δεν παιρνει την αλλαγή. Εγραψα απο κατω ποιες διαφορετικές εκδόσεις έχουν

Δεν μπορει καποιος να σου δωσει μια απαντηση με βαση αυτα τα στοιχεια ουτε επειδη εχεις swift spectral πλεον.

καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση λεβεντια μου.

Σιγά μην έχει scarab Lord achiev. Όσοι το είχαν σχεδόν όλοι έχουν σταματήσει να παίζουν .

οχι δεν εχω γιατι δεν επαιζα απο τοτε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...