Nazre Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Σωστα τα λες. Παντως υπαρχει και αλλη μεθοδος να πας σε αυτη αν ξερεις ακριβως που ειναι, μεσα απο κατι βουνα. Θελει λιγο προπονηση ομως για να πετυχεις το τελικο αλμα. Κοιτα εδω για παραπανω info : [url']http://www.thottbot.com/index.cgi?n=28929[/url] Ναι το είδα και αυτό, αλλά δεν ξέρω θα προσπαθήσω πρώτα με σπηλιά. Αν το κάνω μέσα στο weekend το κλειδί, λέω να ξεκινήσω το πρώτο μέρος του mc quest, από winterspring. Στην αρχή πρέπει να βρώ ένα aspect και 12 bracers, αλλά δεν ξέρω από που ακριβώς πέρνω το quest αυτό...
Nazre Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Στην σπηλιά' date=' δεν την γλιτώνεις τα μικρά δρακάκια σου κόβουν την ταχύτητα. Μπορείς να το κόψεις με dispel αλλά όταν σου έρχονται 10 μαζί.......... Αφού είσαι alchemist πάρε ενα swifness potion και ένα lesser invisibility potion και είσαι μάγκας. Από ubrs πίσω από τον δράκο που ρίχνει το blood υπάρχει και ένα pearl που όταν το αγγίξεις μπορείς να μπεις στο bwl. Για να το κάνεις πρέπει να πάρεις ένα drop που πέφτει από ένα mob δεξιά από την είσοδο του ubrs. @Αrt20 100φορές δοκίμασα να πάω με αυτόν τον τρόπο, χάνεις πολύ χρόνο και δεν κάνεις τίποτα. Μόνο με epic mount έχω μάθει ότι μπορείς να πηδήξεις, αλλά όταν χρειαζόμουν να το ολοκληρώσω δεν είχα ακόμα epic οπότε δεν παίρνω και όρκο.[/quote'] Με πρόλαβες, θα το έλεγα αλλά με inv potion θα έμπαινα έτσι και αλλιώς
Art20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 @Αrt20 100φορές δοκίμασα να πάω με αυτόν τον τρόπο' date=' χάνεις πολύ χρόνο και δεν κάνεις τίποτα. Μόνο με epic mount έχω μάθει ότι μπορείς να πηδήξεις, αλλά όταν χρειαζόμουν να το ολοκληρώσω δεν είχα ακόμα epic οπότε δεν παίρνω και όρκο.[/quote'] Το εχω κανει δυο φορες χωρις epic, μου πηρε κανα 10λεπτο η καθε μια. Εγω το εκανα στην τυχη αλλα υπαρχει μια συγκεκριμενη θεση πανω στην πλαγια απο την οποια γινεται αυτο, εγω απλα τη βρηκα με δοκιμες. Το thot επισης λεει για κατι για autowalk αλλα δεν το καταφερα ποτε ετσι. Παντως η ολη φαση με το αλμα ειναι λιγο σπασιμο νευρων, τη 2η φορα ετοιμαζομουν να φυγω οταν μου βγηκε.
Art20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ναι το είδα και αυτό, αλλά δεν ξέρω θα προσπαθήσω πρώτα με σπηλιά. Αν το κάνω μέσα στο weekend το κλειδί, λέω να ξεκινήσω το πρώτο μέρος του mc quest, από winterspring. Στην αρχή πρέπει να βρώ ένα aspect και 12 bracers, αλλά δεν ξέρω από που ακριβώς πέρνω το quest αυτό... Το δινει αυτος εδω http://www.thottbot.com/?n=134217. Ειναι μεσα στο νερο , πανω σε ενα νησι και βρισκεται στο κατω μερος του χαρτη.
thefirestarta Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εγώ μπόρεσα και πέρασα πάνω από τους λόφους για να δώσω το quest στο Winterspring (σκέψου όμως πως είχα Dreadsteed όταν το έκανα, εσύ στο 56 με 60% άλογο σκούρο το κόβω) Όσο για το autowalk εκεί, είδα πως μετα το 1.9 δεν γίνεται πλέον. Btw, ετοιμάσου για ένα μεγάλο Leeroy όταν πας UBRS για το blood.Προσωπικά, ήταν το μόνο item in game που το ninjara
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 o Leeroy den ekane ninjia...ekane akyro pull...
thefirestarta Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 ^swstos, alla kollaei se ola ta akyra tou paixnidiou afth h kraygh (des ninja item + hearthstone )
isaias1983 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 padia telika xerei kaneis ti ginetai me tin treli ptwsi twn fps??? exw geforce fx5200 ultra golden sample 128mb ddr k paizw me 10-15fps... an einai dinaton!
isaias1983 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 padia telika xerei kaneis ti ginetai me tin treli ptwsi twn fps??? exw geforce fx5200 ultra golden sample 128mb ddr k paizw me 10-15fps... an einai dinaton!
mindtrapper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Me tin karta grafikwn pou exeis den mou kanei kai tosi entuposi. Tin eixa kai ego palia (an kai oxi akribos idia, alla 5200 128mb) kai gia paixnidia den leei. Isos axizei na skefteis mia 6600gt.
mindtrapper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Me tin karta grafikwn pou exeis den mou kanei kai tosi entuposi. Tin eixa kai ego palia (an kai oxi akribos idia, alla 5200 128mb) kai gia paixnidia den leei. Isos axizei na skefteis mia 6600gt.
isaias1983 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 eisai sigouros oti den leei? den milaw gia tin moufa tin 5200 alla tin ultra...paizw nfsmw 1024 me sxedon oal full k den kollaei katholou..kati paizei apla me tis fx k to wow...sto site tis blizzard exoun 10-12 selides post me to provlima alla kamia sovari apantisi apo blizzard...k auto simvainei se mena ena-dio mines twra meta to 1.8 patch...
isaias1983 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 eisai sigouros oti den leei? den milaw gia tin moufa tin 5200 alla tin ultra...paizw nfsmw 1024 me sxedon oal full k den kollaei katholou..kati paizei apla me tis fx k to wow...sto site tis blizzard exoun 10-12 selides post me to provlima alla kamia sovari apantisi apo blizzard...k auto simvainei se mena ena-dio mines twra meta to 1.8 patch...
pseira Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 2o + 3o boss dead sto AQ20 Poly fun fights exoun kanei oi atimoi. To 2o eiani ligo pipa, rixnei warrior me 49% hp me 1 hit...eleos dld
Προτεινόμενες αναρτήσεις