Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 εδώ βαλαν 2 dungeon να ξεκλειδώνουν μέσα από rep suramar αυτό και αν ήταν super duper fail για κάποιον casual player Γιατι ο casual δεν μπορουσε να κανει τα quest για reputation+το emissary? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Γιατι ο casual δεν μπορουσε να κανει τα quest για reputation+το emissary? για να πάρεις το exalted loot, θα έχεις ήδη κανει LFR raids με μεγαλύτερο ilvl loot, Πράγματι πολύ fail to Suramar exalted rep, so far... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Όντως τεράστιο fail το suramara exalted rep. Λες και μένα τον casual με καίει να κάθομαι να κάνω world quest κάθε μέρα για να δω δυο dungeon... Στο μεταξύ τις προάλλες στέλνει mail η blizzard για το νεο patch για την έκδοση 7.1 και λέει για new suramar campaign. Ε μπαίνω και εγώ να το δω, πουθένα το quest. Μαντέψτε? Θέλει 20κ/21k reputation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 ναι τέλειο το 7.1 για casuals από την μια το φιάσκο με το νέο campaign από την άλλη το πολυδιαφημισμένο karazhan που είναι ποιο δύσκολο και από raid με γελοία rewards είμαι τόσο ενθουσιασμενος που έχω να logαρρω 3 μέρες well done 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ξερετε αν παίζει κάποια καλή προσφορά για legiοn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Γιατι ο casual δεν μπορουσε να κανει τα quest για reputation+το emissary? Με 80 rep ανα quest ποσα Wq Θες αλεκο για να πας 20k rep ? ποσααααα μονο 200 ? Πρεπει να κανεις και τη μλκια το withered army training συνεχεια σε αρεσει δε σε αρεσει πολυ casual Και τα εκανα σε dh , dk ,paladin και hunter μεχρι αηδιας μετα απλως το παρατησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 χαράς στο κουράγιο σου εγώ ούτε στον main μου δεν τα έκανα απλός τα σιχάθηκα πρέπει να καταλάβουν ότι το rep σύστημα με αυτά τα νούμερα απλά δεν υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Με 80 rep ανα quest ποσα Wq Θες αλεκο για να πας 20k rep ? ποσααααα μονο 200 ? Πρεπει να κανεις και τη μλκια το withered army training συνεχεια σε αρεσει δε σε αρεσει πολυ casual Και τα εκανα σε dh , dk ,paladin και hunter μεχρι αηδιας μετα απλως το παρατησα. Casual σημαινει οτι παιζει το παιχνιδι οσο θελει και κυριως οτι δεν ασχολειται(για τους δικους του λογους)με hardcore/progress raids,mythic+15/challenge runs και high rating αρενες. Κοινως παιζει απλα οτι του ερθει στο μυαλο. Το οτι εσυ τα βρηκες βαρετα καποια πραγματα δεν σημαινει οτι δεν ειναι για τον casual παικτη. Ισα ισα που αυτος που ασχολειται με raids δεν προκειται να ασχοληθει με Suramar αν δεν του δινει κατι χρησιμο για τα raids. Αν λοιπον δεν ασχοληθουν και οι Hardcore raiders,δεν ασχοληθουν και οι casual ε τοτε για ποιον στο καλο ειναι το Suramar? Ο casual ισα ισα που θα κανει το Withered army επειδη 1)Δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει ουτως ή αλλως οταν παει 110 2)Για το mount την αλεπου γιατι ειπαμε...casual. Μην ταυτιζεις τα δικα σου γουστα στο παραπανω με τους υπολοιπους γιατι προφανως και δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Θα συμφωνήσω με τον Fulgore. Casual , κρίνοντας και από εμένα αλλά και από φίλους είναι αυτός που παίζει απλά ότι του έρθει στο μυαλό. Μια χαρά είναι , α ει σιχτίρ με τον κάθε raid leader που μας τα είχανε κάνει τσουρέκια , μέχρι Cata , που έπαιξα hardcore , με το disziplin , bring brain και λοιπές απαριές . Αν είναι να χρειάζεται κάθε φορά να διαβάζω εγκυκλοπαίδεια για progressing , να πάει να μπίμπ και το raid και οι leaders . To κάναμε μια , δυο , δεκαδύο , φτάνει . Και πιστέψτε με σαν και μένα σκέφτονται πολλοί , πάρα πολλοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ποιο mount ρε παιδια ? A γιαυτο γινετιαι της μαυρηςπ@τανας εκει που δεν πατουσε .. Μαλιστα . Και στο Kara για το mount . Γενικα το τυρακι της blizzard για τους casuals και μη ειναι τα mounts Αμα δεν εχει και mounts θα εχει pets για τα pokemon . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το έβγαλα 2 φορές το Καρα - χαράς το κουράγιο μου. Και τις 2 φορές τίποτα ενδιαφέρον από λοοτ, αλλά 1500-2000 σε επισκευές και 4-5 ώρες κάψιμο. Είναι αρκετά δύσκολο εαν δεν γνωρίζουν όλοι 100% τα τακτικς. Γενικά δεν με βλέπω να γυρίζω εκεί για πολύ καιρό. Περιμένω το 2ο μέρος της νέας ιστορίας του Σαρουμαρ, όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 εγω ως casual εχω την αισθηση πως προσπαθουν να επεκτεινουν τον χρονο που χρειαζεται για να "τελειωσεις" το expansion quest-wise. οπότε οταν σε βαζουν να φαρμαρεις rep με dailies παιρνει απλα χρονο (σε μερες-βδομαδες κλπ) που εχεις τυρακι να μπεις να ασχοληθεις. επισης ναι μου αρεσει να μαζευω mounts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ετσι ισχυε και πιο παλια οσον αφορα το reputation grinding end game.Βεβαια υπηρχαν rewards που αξιζαν οπως enchant μοναδικα απο reputation,χρησιμες συνταγες για διαφορα professions και παει λεγοντας. Οσο για τα περι Karazhan εξακολουθω να απορω προς τι υπαρχει τετοιος εκνευρισμος λες και γραφουν ατομα που πρωτη φορα παιζουν WoW. Σε 1-2μηνες περιπου κλασσικα θα πεσουν τα αναλογα nerfs και θα ειναι λες και κανεις heroic.Ετσι ισχυε παλια,ετσι ισχυει και σε αυτο το expansion. Με τα quest στην περιοχη του Suramar ποτε δεν ειχα θεμα ή με τα dailies κλπ.Με την ρημαδο πολη και το Aggro που επαιρνες ειχα,γιατι πολυ απλα ηταν και ειναι μια κατασταση που δεν ειναι ευχαριστη,κοινως εκνευριστικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εδω βαλάνε quest ..."Soul Prism of the Illidari (collect 80 fragments)" με weekly cap = 10 fragments. +5 Mythic δινει πχ 5 fragments guarantee. Μythic Dungeon απλο δινει 1 Heroic 1 και αν ....not guaranteed drop 50-50... Δηλαδη καλα Χριστουγενα, οχι βεβαια οτι αξιχει κατι το 855 gear reward.... Aλλα καποιοι λενε οτι θα ειναι συνεχεια του Pathfidner Part A για το flying... η μπορει να οδηγει σε καποιο legendary κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Εδω βαλάνε quest ..."Soul Prism of the Illidari (collect 80 fragments)" με weekly cap = 10 fragments. +5 Mythic δινει πχ 5 fragments guarantee. Μythic Dungeon απλο δινει 1 Heroic 1 και αν ....not guaranteed drop 50-50... Δηλαδη καλα Χριστουγενα, οχι βεβαια οτι αξιχει κατι το 855 gear reward.... Aλλα καποιοι λενε οτι θα ειναι συνεχεια του Pathfidner Part A για το flying... η μπορει να οδηγει σε καποιο legendary κλπ... Για οποιον εξακολουθει να παιζει το παιχνιδι και θα συνεχιζει να το παιζει για αρκετους μηνες δεν ειναι τιποτα το παραπανω που αναφερεις.Και αυτο γιατι δεν σε πιεζει κανεις να το κανεις.Βεβαια κλασσικα δεν προκειται να ασχοληθει κανεις για το reward λογω Ilvl και φυσικα λογω του grinding του στους alts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις