stefanos9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον Karazahn 1st try, μετα από 3 ωρες και βαλε...... ειχα χρονια να κανω σοβαρα Dispel !! PUG1 (2 ηταν από ιδιο guild) : opera > no wipes > clear Maiden > 6 wipes > clear , δεν το βρηκα τοσο τραγικο, αν συντονιστεί το group βγαινει ωραια... Attumen > 6 wipes > clear, δυσκολο για healer μου φανηκε Moroes > 5 wipes > το πουλο δεν το βγαλαμε, ΝΟΤ EVEN CLOSE, PUG disbanded ! τραγικο για healer.. PUG2 = last boss, joined as healer > 5 wipes > 1 dps αλλαγη > clear > πηραμε και 870 healm και το achievement... δεν το βρηκα πολύ δυσκολο,σε σχεση με τα παραπανω I mean, και εχει και καλυτερο gear !...ωραιο boss o Viz´aduum παλουκαρα...ενταξει next time τα υπολοιπα....σιγα σιγα... βρίσκεις premades σε διαφορα bosses.... με κανα 865+ group είμαι σιγουρος ότι θα είναι πιο ανετο, τα σημερινα ηταν καπως undergeared... όπως τα λεγα λοιπον θα το καθαρισω ειπαμε ,, αλλα δεν βλεπω να το ξανακανω χα χα, αντε γεια !!! mythics+ χαλαρα..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Πράγματι το νεο dungeon δεν είναι και τίποτα σοβαρό. Σαν εμπειρία όμως είναι πολύ καλή, και ο σχεδιασμός πολύ ενδιαφέρον. Θα μπορούσαν να βάλουν ίσως πιο καλά items, για να αξίζει να το τρέχεις κάθε εβδομάδα. Το φαντάζεστε να μετράει σαν mythic+ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ευτυχως τελειωσε η συνδρομη και θα ηρεμησω . Το token 1 μηνα απο οτι ειδα μου το βγαζει 84,200 gold !!! περιπου και το φτηνοτερο 2 μηνο € 20.69 στο Cdkeys .Και κατι ακομα στα gold sites ειναι €0.19/ 1000 G οποτε καταλαβαινεις τι πουστια παιζεται.Ενδιαφερoν στο US που εχει 40000 κοστιζει το μισο δηλαδη και μπορεις να εχεις f2play http://wowtokenprices.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 εγώ από μαρτιο το περιμένω στα 100κ το token Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Και εγω περιμενω μεγαλες αυξήσεις. Μπορεις να αγοράσεις τοκεν και να το βαλεις μετά στο ΑΗ? Λεω να επενδυσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 εγω ξεχαστηκα και μου ανανεωσε μηνα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 2o Βραδι Καραζαν, all cleared today...συνολο πρεπει να εφαγα 10 ωρες σε 2 μερες.. Και δεν το ξανατρεχω, με 5-10 wipes ανα boss μεσο ορο, feels like να το εχω τρεξει 50 φορες σε 2 μερες.....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αυτά διαβάζω και δεν θα πατήσω karazhan. Με 2 ώρες την μέρα casual δεν θα χάσω 10 ώρες για εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν χανεις και τιποτα..θα ξεχαστει σε 1 βδομαδα..Κοντα σε δυσκολια mythic +9 +10 ειναι..ειναι highly οvertuned για το gear που πετα , ουτε καν καλο APower δεν δινει..Βαλαν WQ να πετα 845 και Καραζαν σου πετα 855 αρχικα...failΓια gear τρεχεις 2 mythic +7 που λεει ο λογος σε 40 λεπτα...και ασε τους αλλους να ξημεροβραδαζονται σε ΕΝ raids...Σε mythic ++ βρισκεις και πιο ευκολα imba groups 875 κλπ ..ενω το Καρα το εβγαλα με 850+ριδες... Tip : αν τυχον το pugαρετε , μινιμουμ 860 ilvl καποιο ειδος chat cordination, και 2 καλους interupters... FAIL no 2 : ποσο καμενοι εινσι εκει στη bliz...μου βαζεις quest να καθαρισω το μισο Καραζαν και μου δινεις 850 ring ??? !! Joke και ας ειναι upgradable..Ευχαριστω εχω ενα 865 και ενα 870... μηπως να τρεχω καθε βδομαδα vizandum μπας και δω κανα upgrade καπου ??? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2016 από stefanos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εβγαλα το Karazhan, πολυ ομορφο dungeon, σε 3 ωρες μολις, με καλους παιχτες βεβαια. Παει και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 γενικά πάντως δεν κατάλαβα την όλη φιλοσοφία του νέου Κάραζαν. Γιατί να έχει μόνο mythic version , τι σαχλαμάρα είναι αυτή .Υπερβολικά πολύ χρόνος και κόπος για 850 lvl. Και μετά από κάνα μήνα ποιός θα πατήσει εκεί? Aρκετά καλό το exp μέχρι στιγμής , αλλά έχει και κάτι patatos αδελφέ μου , με κορυφή τη βλακεία του suramar και το ατέλειωτο grinding , τι να πεις . Νομίζεις σε κάτι στιγμές , ότι τίποτα δεν έχουν μάθεια από τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 γενικά πάντως δεν κατάλαβα την όλη φιλοσοφία του νέου Κάραζαν. Γιατί να έχει μόνο mythic version , τι σαχλαμάρα είναι αυτή .Υπερβολικά πολύ χρόνος και κόπος για 850 lvl. Και μετά από κάνα μήνα ποιός θα πατήσει εκεί? Aρκετά καλό το exp μέχρι στιγμής , αλλά έχει και κάτι patatos αδελφέ μου , με κορυφή τη βλακεία του suramar και το ατέλειωτο grinding , τι να πεις . Νομίζεις σε κάτι στιγμές , ότι τίποτα δεν έχουν μάθεια από τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος. Το γιατι ειναι μονο mythic ειναι επιλογη της εταιριας και σιγουρα ελαχιστους ειναι αυτους που τους ενδιαφερει.Δηλαδη αν ηταν και Heroic και Mythic τι θα αλλαζε?Τουλαχιστον ετσι ξεχωριζει καπως απο την μαζα των υπολοιπων dungeon. Επισης δεν πεταει 850ilvl gear.Πλεον με warforged και Titanforged δεν υπαρχει σταθερο ilvl απο τα dungeon. Βαλτο διπλα με το κανονικο raid και δες αν το Ilvl που πεταει ειναι μικρο ή μεγαλο. Οσο για τα περι μετα απο ενα μηνα ,καλα ειναι να κρατησει και τοσο.Για απλο dungeon μιλαμε. Και τα heroics μετα απο 1-2μερες απο οταν πας 110lvl ποιος παταει σε αυτα? Το εχω ξαναπει απειρες φορες αλλα ας το ξαναγραψω ξανα(για τα νεα ατομα που σχολιαζουν).pve progress δεν θεωρουνταν ποτε τα dungeon στο παιχνιδι αυτο.Παντα ο σκοπος τους(ειδικα end game)ηταν το gear up για να ξεκινησει ο κοσμος μετα το raiding.Το πραγματικο pve του παιχνιδιου ανεκαθεν στο μεγιστο επιπεδο καθε expansion ηταν τα raids,εκει δηλαδη που πρεπει να συνεργαστουν 10,20,25,40ατομα(αναλογα το expansion)για να φανε τα boss. Με αυτο το expansion ,και τα loot που πεφτουν πλεον απο την προσθηκη στις αρχες του expansion και οχι στο τελος των Mythic,ειναι πλεον πιο προσιτο απο ποτε να εχει καποιος προσβαση στα raids ειτε μεσω guild,ειτε μεσω pug. Τα μεγαλα λαθη του expansion αυτου αντικειμενικα ειναι 3. 1)Το Suramar το κανανε υπερβολικα grinding φαση για να προχωρησεις το story του.Καλο σαν προσθηκη αλλα τοσο πολυ grinding το κατανταει κουραστικο,βαρετο και εκνευριστικο.Βεβαια αυτο φτιαχνεται ανετα με διαφορα patch αλλα στις αρχες ηταν απογοητευση. 2)random legendaries. Δεν ξερω ποιος εκει στην εταιρια καθησε και το εψαξε τοσο αλλα γενικα η προσθηκη των ως τωρα legendaries σε σχεση με παλια ειναι η χειροτερη υλοποιηση που ειχαμε ποτε.Το κανανε Diablo στυλ και εχασαν την μοναδικοτητα που ειχαν απο παλια. Επισης θα φτασουμε σε σημειο στο επομενο μαλλον raid να πεφτουν αντικειμενα(heroic ή mythic λογικα)που θα εχουν μεγαλυτερο ilvl απο τα τωρινα legendary. Ανεκαθεν το legendary ηταν η επιτομη του καλυτερου αντικειμενου στο παιχνιδι.Τωρα το να μην κραταει ουτε μεχρι τα μισα του expansion ειναι και αυτο μεγαλη πατατα. Στην ουσια ειναι λες και σου καθεται σε ενα αντικειμενο ενα δυνατοτερο titanforged. 3)Mythic dungeon+. Αλλη μια προσθηκη η οποια στην ουσια αχρηστεψε τα χαμηλοτερα σε δυσκολια raid,αφου πλεον το gear up ειναι πιο ευκολο και με σχετικα λιγοτερο κοπο απο τα mythic+ dungeon παρα απο το να κανει καποιος normal ή heroic emerald nightmare. Ειδικα λογω και του Titanforged αν κατσει. Τα mythic dungeon επρεπε να σταματαγαν στο +0 που ηταν στις αρχες και τα keystone να μπαινανε αργοτερα προς το τελευταιο raid του expansion,οπως εγινε και με το προηγουμενο Warlords(απο τα λιγα καλα που ειχε αυτο το expansion). Προσωπικα σαν συνολο δεν εχω παραπονο αφου το βρισκω απο τα πιο ενδιαφεροντα expansion των τελευταιων χρονων που εχουμε δει στο παιχνιδι αυτο,αλλα δυστηχως στο end game κομματι του παιχνιδιου,ειτε οσον αφορα το pve,ειτε οσον αφορα το pvp τα ψιλο κανανε σαλατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μόλις πηγα 90. Επειδή ξέρω ότι παλιά κάτι ασχολιόσουν αρκετα με το garisson πλέον αξίζει να ασχοληθείς ή δεν χρειάζεται? Επίσης το Elvui το χρησιμοποιεί κανείς? Βλέπω ότι το χρησιμουποιεί παρα πολύ κόσμος και μου αρέσει αρκετά απ όσο βλέπω διαφορους στο youtube που το εχουν αλλά δεν ξέρω πόσο βαρύ ειναι γιατί παίζω σε ενα παλιό λαπτοπ οπότε φοβάμαι μην εχω κολλήματα μετά. οχι, πλεον δεν αξιζει να ασχοληθεις με το garrison. elvui χρησιμοποιω εγω και με λιγη παραμετροποιηση κανει το παιχνιδι να φαινεται πως φτιαχτηκε φετος και οχι πριν 12 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 εδώ βαλαν 2 dungeon να ξεκλειδώνουν μέσα από rep suramar αυτό και αν ήταν super duper fail για κάποιον casual player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις