Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι μιλάμε για ένα dungeon που θέλει voice chat και σίγουρα δεν καθαρίζετε με pugs 

ακόμα και στο πρώτο boss που στην ουσία είναι μόνο possisioning και αποφυγές 

με pugs θα μετρήσετε wipes γιατί είναι πολύ μεγάλο το damage που παίρνεις από τις φωτιές και τα νερά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το γ@μσι του casual επρεπε να λεγεται :-D Εχω κανει τα prequest αλλα εκει μεσα δεν παω ακομα . Βλεπω τι γινεται και μονο με καλο guild group . Χτες αργα ειδα καποιους να ζητανε για +15 mythic το στανιο μου  :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει μου εχουν τυχει guild groups ετοιμα στα premades mythics+ εχω βγαλει μεχρι +7 να ζητανε healer.. και πολυ δυνατα καποιες φορες και με ingame chat..

Αλλα οκ σιγουρα δεν τα βρισκεις και καθε μερα...

Απο τη αλλη αφου δεν ειναι καθολου casual tuned... θα το τρεξουν 2 -3 φορες και τερμα....συγνωμη θα φαω 5 10 ωρες γιατι θελω να το δω ολο μια φορα..αλλα μετα παλι 3 ωρες και wipes για 855 και 860 gear ??? 860 που πετα ακομα και world boss με 2 reroll coins easy.

Ειμαι 860 already Σε 2x mythic +5 κλπ εχω 6 chest σε 40 λεπτα !!! Χτες μου εκατσε και 880 item απο το mythic+ chest...σε φιλο εσκασε legy απο το class chest ...

Καθιστε κανα 2 μηνες και βλεπουμε....θα φτιαξει καπως και στα pugs θα δειτε...

Επεξ/σία από stefanos9

αυτό ακριβός ή nerf θα πρέπει πέσει ώστε να βγαίνει πολύ ποιο γρήγορα ή θα πρέπει να ανεβάσουν τα rewards 

είναι γελοίο με τέτοια δυσκολία να παίρνεις 855-860 items 

αυτό ακριβός ή nerf θα πρέπει πέσει ώστε να βγαίνει πολύ ποιο γρήγορα ή θα πρέπει να ανεβάσουν τα rewards 

είναι γελοίο με τέτοια δυσκολία να παίρνεις 855-860 items 

Γελοιο ειναι να δινει dungeon καλυτερο gear απο raid γιατι μερικοι μπορει να το θεωρουν και progress κιολας....

Γενικα το expansion αυτο στο θεμα gear up,το ψιλο χαλασαν κυριως απο πλευρας mythic+.

Δεν επρεπε να επαιρνε ο κοσμος καλυτερο gear απο τα dungeon σε σχεση με τα raid,ποσο μαλλον το rng των legendary.

Fulgore σημερα το πρωι πηρα 880 wpn upgrade και 875 απο WQ  ετσι για να σκασουν οι elitist jerks και να βαλουν το progress στον ποπο τους :-D Οι alt μου χωρις να εχω πατησει στο Emerald Nightmare ριχνουν στα αυτια harcore badarses raiders.

Fulgore σημερα το πρωι πηρα 880 wpn upgrade και 875 απο WQ  ετσι για να σκασουν οι elitist jerks και να βαλουν το progress στον ποπο τους :-D

Ναι και?Ισα ισα που θα επρεπε να το εκραζες αυτο.

Παλια μονο μεσω progress μπορουσε καποιος να παρει το καλυτερο δυνατο gear,οχι απο quest στο οποιο μπορει να καθεται και afk. Αυτος ειναι ο σκοπος του παιχνιδιου?Να παιρνει ο κοσμος gear χωρις κοπο?

Στο τελευταιο raid τα epic θα ξεπερνανε σε ilvl και τα legendary.Τοσο ξεφτιλα το κανανε το θεμα οσον αφορα το gear up. Ειπαμε οκ casual αλλα μην το παρακανουμε κιολας. Να ειναι ευκολο το gear up για να ξεκινησει καποιος τα mythic και μετα τα raid,οχι που εχουν καταντησει να μην αξιζει καν να ασχοληθεις με τα raids περαν του mythic raiding. Ελεος δηλαδη.

Οχι δα που επρεπε να γλειφεις κολους για να εχεις spot και να σου πουλανε content οι μαγκες . Απο τα ξενυχτια για να πεσει κατι στο Warlords μια χαρα ειναι να υπαρχει επιλογη.

Οχι δα που επρεπε να γλειφεις κολους για να εχεις spot και να σου πουλανε content οι μαγκες . Απο τα ξενυχτια για να πεσει κατι στο Warlords μια χαρα ειναι να υπαρχει επιλογη.

Αρχισαμε παλι να γραφουμε οτι να ναι κλασσικα.Το νοημα του progress δεν ειναι να εισαι σε guild που κανει 7μερες την εβδομαδα raids 5ωρων επειδη κυνηγανε world first αλλα να κοπιασεις για να παρεις gear. Να ειναι δηλαδη το gear που παιρνεις ανταμοιβη στην προσπαθεια(και τις συνεχομενες προσπαθειες και ψοφους που θα πεσουν)οπως ηταν πχ παλια με το heroic gear.

Και σιγα τα ξενυχτια που χρειαζονται για να φας τα πιο ευκολα σε δυσκολια raids μεχρι και heroic.

Εγω βλεπω guild που κανουν 2raids την εβδομαδα.

Η μπορείς να το δείς με άλλο μάτι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ντυθείς. Από τα WQ, που και που πέρνεις κανά καλό gear. Από Mythic+, συχνά, από raid πιο συχνά.

Η μπορείς να το δείς με άλλο μάτι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ντυθείς. Από τα WQ, που και που πέρνεις κανά καλό gear. Από Mythic+, συχνά, από raid πιο συχνά.

Προφανως αλλα μετα απο ενα σημειο χανεται το νοημα το gear up.

Ετσι ειναι και μαλιστα οπως πολλοι εχουν αναφερει  αν ειχες την τυχη να τρεχεις Mythic με φιλους και εχεις multiclass chars μπορουσες σε μια ωρα να βγαλεις gear που δεν εβλεπες σε ενα χρονο raiding Πχ druid healer παντα του διναμε οτι extra επεφτε δηλαδη εβγαζε τα κερατα του  :P

Οποιος ειχε ασχοληθει και πιο παλια με raiding και ειχε αφιερωσει καποιο χρονο σε αυτο δεν μπορει να το δει με αλλο ματι και ας ειναι τωρα απλος casual οπως πχ εγω.

Τις ιδιες πατατες κανανε και στα 70 κυριως με την προσθηκη του 2ρου vendor που στην ουσια σου εδινε gear για να ξεκινησεις με το καλημερα απο BT και αρα προσπερναγες τα προηγουμενα raid.

Δεν λεω το legion εχει καποια πραγματα που οντως τα αλλαξαν προς το καλυτερο.

Το Suramar ομως και το gear up(με αποκορυφωμα προφανως τα random legendaries)τα κανανε σαλατα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...