aliakas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 ναι το διαπίστωσα και γω χθες ,πήγα maw με καλό party και στο τέλος λέω του τανκ ότι έχω και +2 πέτρα και το πήγαμε καπάκι (μου έδωσε eye +5 lol) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τελείωσα και το Karazhan, παλουκάκι αλλά πολύ ενδιαφέρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 εγω εκανα τα prequest με 846 λες να μπω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 εγω εκανα τα prequest με 846 λες να μπω ? Αναλογα τι Ilvl πεταει μιας και δεν εχω κοιταξει ακομα. Αν πεταει 860 πχ τοτε ισως να κοιταζει ο κοσμος για 850 και πανω. Αν πεταει 845-850 τοτε εισαι μια χαρα. Και να μην βρισκεις group οπως το εχουμε ξαναγραψει παρα πολλες φορες,μπορεις να ξεκινησεις εσυ group που δεν θα σου πει κανεις τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μόλις πηγα 90. Επειδή ξέρω ότι παλιά κάτι ασχολιόσουν αρκετα με το garisson πλέον αξίζει να ασχοληθείς ή δεν χρειάζεται?Επίσης το Elvui το χρησιμοποιεί κανείς? Βλέπω ότι το χρησιμουποιεί παρα πολύ κόσμος και μου αρέσει αρκετά απ όσο βλέπω διαφορους στο youtube που το εχουν αλλά δεν ξέρω πόσο βαρύ ειναι γιατί παίζω σε ενα παλιό λαπτοπ οπότε φοβάμαι μην εχω κολλήματα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μόλις πηγα 90. Επειδή ξέρω ότι παλιά κάτι ασχολιόσουν αρκετα με το garisson πλέον αξίζει να ασχοληθείς ή δεν χρειάζεται? Επίσης το Elvui το χρησιμοποιεί κανείς? Βλέπω ότι το χρησιμουποιεί παρα πολύ κόσμος και μου αρέσει αρκετά απ όσο βλέπω διαφορους στο youtube που το εχουν αλλά δεν ξέρω πόσο βαρύ ειναι γιατί παίζω σε ενα παλιό λαπτοπ οπότε φοβάμαι μην εχω κολλήματα μετά. Ασε τι παιζει ο καθενας στο youtube.Τα addon υπαρχουν για να βλεπεις τι βολευει εσενα,εμενα και γενικα ολους μας προσωπικα. Στα 90που εισαι οχι μην ασχοληθεις καθολου με το Garisson μιας και δεν παιζει καποιο ρολο στο τωρινο expansion το legion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 μπήκαμε τελικά να δούμε το dungeon αλλά το μόνο που καταφέραμε ήταν να περάσουμε το πρώτο boss αυτό με τις φωτιές και τα νερά μετά στην maiden είχαμε 3 ψόφους και το σπάσαμε κάτι μας έκανε η σκύλα incapitation κάτι τέτοιο και τον πίναμε απ ότι λέγαν έπρεπε όταν το castαρι να στεκόμαστε στο gold στο πάτωμα που μας έβαζε αλλά στην πράξη ήταν πολύ το damage και έπεφτε ψόφος άσε που για να ξαναπας στην maiden ήθελες 10 λεπτά περπάτημα τώρα που έριξα μόνο το ένα boss και είμαι locked μπορώ να πάω με άλλο party ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μόλις πηγα 90. Επειδή ξέρω ότι παλιά κάτι ασχολιόσουν αρκετα με το garisson πλέον αξίζει να ασχοληθείς ή δεν χρειάζεται? Επίσης το Elvui το χρησιμοποιεί κανείς? Βλέπω ότι το χρησιμουποιεί παρα πολύ κόσμος και μου αρέσει αρκετά απ όσο βλέπω διαφορους στο youtube που το εχουν αλλά δεν ξέρω πόσο βαρύ ειναι γιατί παίζω σε ενα παλιό λαπτοπ οπότε φοβάμαι μην εχω κολλήματα μετά. θα στο βαρύνει σίγουρα + οτι θα σου πετάει συχνά-πυκνά λάθη + οτι χρειάζεται χειροκίνητο Update πολύ συχνά και δεν γίνεται μέσω Curse client. Εγώ θα σου πρότεινα μείνε στο στόκ interface , μετακίνησε το δικό σου frame και του αντιπάλου εάν δεν σε βολεύει και βάλε να έχεις πάντα raid frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 θα στο βαρύνει σίγουρα + οτι θα σου πετάει συχνά-πυκνά λάθη + οτι χρειάζεται χειροκίνητο Update πολύ συχνά και δεν γίνεται μέσω Curse client. Εγώ θα σου πρότεινα μείνε στο στόκ interface , μετακίνησε το δικό σου frame και του αντιπάλου εάν δεν σε βολεύει και βάλε να έχεις πάντα raid frames. Αυτό σκέφτηκα και εγώ γι αυτό δεν το έχω βάλει αν και ενθουσιαζομαι με το οπτικο αποτέλεσμα που εχουν αρκετοί στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν...new Karazhan ΠΑΛΟΥΚΙ. Καθαρίσαμε μέχρι και Curator αλλά φάγαμε 3 ώρες. Maiden of virtue ΠΑΛΟΥΚΙ και moroes θέλει πολύ coordination. Τα άλλα ΟΚ σε difficulty. H συνέχεια αύριο. PS: Δεν θα πήγαινα με pug και χωρίς voice chat ούτε που να με πλήρωναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Η Maiden of Virtue δεν είναι -τόσο- τραγική, απλά θέλει λίγο προσοχή στο που αφήνει το group τα Consecrated Ground, όπως επίσης και να προσέχουν να μην μένουν πάνω στο Ground αλλά απλά jump on-jump off για να πάρουν ένα stack απο το damage debuff μόνο. O Moroes απο την άλλη... Σαν healer, μερικοί συνδιασμοί απο adds είναι απλά για να κλαίς. Είχαμε σε melee-heavy setup τους Baron Rafe Dreuger / Lord Robin Daris / Lord Crispin Ference, και τα διάφορα AoE που μάζευαν οι melee μέχρι να ρίξουν τα adds, plus το Garrote damage (που μάζευε stacks και stacks) με άφηναν oom με τον Moroes στο 30-40%. 6 wipes και 10min περπάτημα μετά απο κάθε death σπάνε λίγο νεύρα.... Πλάκα έχει πάντως, ρίξαμε πολύ γέλιο στα παρασκήνια του Opera Event (με τους "ηθοποιους" απο τα παλιά encounters) και με τις Medivas λίγο πιο μετά (αν πρόσεξε κανείς, castάρουν Firelands Portals, ho ho ho). απ ότι λέγαν έπρεπε όταν το castαρι να στεκόμαστε στο gold στο πάτωμα που μας έβαζε αλλά στην πράξη ήταν πολύ το damage και έπεφτε ψόφος Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ένα βήμα πάνω στο Consecration, παίρνεις ένα stack του debuff και φεύγεις κατευθείαν, με 2 ή 3 stacks γίνεται unhealable. τώρα που έριξα μόνο το ένα boss και είμαι locked μπορώ να πάω με άλλο party ? Φαντάζομαι είναι σαν τα υπόλοιπα mythics, αν γίνεις saved, μπορείς να μπεις με άλλους αλλά απλά δεν παίρνεις loot απο τα boss που έχεις ήδη ρίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ένα βήμα πάνω στο Consecration, παίρνεις ένα stack του debuff και φεύγεις κατευθείαν, με 2 ή 3 stacks γίνεται unhealable. την πρώτη φορά ούτε κατάλαβα τι με βρήκε είχα ένα debuff 30 sec και δεν μπορούσα να κουνηθώ ούτε να castαρω τπτ μόνο ένα dps ήξερε τι έπαιζε μας το εξήγησε αλλά θέλει τέλειο συγχρονισμό και καθένας να ξέρει πότε να πατήσει και πότε να φύγει σαν healer εγώ που κοιτάω συνέχεια τις bars του party ούτε πήρα πρέφα πότε castαριζε η σκύλα τσπ δεν ξέρω με το DM addon αν σου το λέει χθες έκανα το λάθος και δεν κατέβασα την νέα έκδοση και ήμουν στην ουσία τυφλός από τα mecanicks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αααα ξεκλειδωσα χτες βραδι ολα μαζι καπακι τα quests... τρελλο lag εξω απο Κara.. ...αλλα δε μπηκα θα ξημερωναμε....ετσι οπως τα λετε ρε παλικαρια ωχ ωχ ειμαι για διαβασμα mechanics και youtube... 3ωρο 12-3 το πρωι..consumables elixirs φαγητα φλασκια potions feasts κλπ και group 855+.... αργια αυριο ...θα μπω τουμπανo σα σε raid !!! Ωραιο το βιντεακι με τον Κhagdar Guardian στο intro του Καραζαν...δενει και με τη ταινια WoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 μην πας χωρίς το deadly boss mod addon έβγαλε σήμερα update αν πας με pug μην usaρεις τπτ από αυτά αφού δεν είναι θέμα dps ή heal αλλά θέμα να δεις και να συνηθίσεις τα mechanics από τα bosses εσύ και όλο το party και σίγουρα party με 855 ilvl βοηθάει αλλά μόνο αν ξέρουν τα boss... αλλιώς τον ίδιο ψόφο θα τρώτε με 845 τον ίδιο και με 855 και γενικά το dungeon εκτός από παλούκι θέλει και πολύ ώρα ,ώρες καλύτερα να πω αν έχετε και wipes παρήγγειλε και πίτσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μαλιστα DBM updated ! διαβασα λιγο wowhead boss mechanics και ειδα τον ουρανο σφοντιλι !! Καλα Upper Karazahn στο τελος ειδατε τι γινεται ??? Ασαλιοτο !! Γιατι μιλαμε μονο μεχρι curator εδω νομιζω or not ??...τουλαχιστον με προετοιμασατε ψυχολογικα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις