Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εξακολουθει να ισχυει η απαντηση μου.Νορμαλ Ελληνες σε κανενα server(μη σου πω σχεδον σε κανενα online παιχνιδι)δεν θα βρει.

Δυστηχως ή ευτυχως λογω γνωστων/φιλων εμαθα συγκεκριμενα στο Wow οτι οπου μαζευονται πολλοι Ελληνες καταστρεφεται ο server. Και στον Genjuros εγινε αυτο,και στον Killrog και εν μερη στον Twilight Hammer.Ο τελευταιος βεβαια ηταν σε καλυτερη μοιρα απο τους πρωτους δυο αλλα και σε αυτον φυγανε αρκετοι γενικα.

Kazzak και Silvermoon ειναι πιθανως server που να εχουν Ελληνες,αλλα στον δευτερο που ειμαι εχω πετυχει και καφρους(μπινελικια στο trade chat πχ).

Σε αυτο, δυστυχως, εχεις δικιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για αυτο και γω ειμαι σε "αγνωστο" PvE server alliance from the start γιατι οι Ηοrde δεν βλεπονται ... και ειναι χλιδα !!! , ουτε σπαμς ουτε φασαρια ουτε πβπ ganging, και ειμαι και σε ενα σχεδον νεκρο guild...ουτε waiting queues ουτε τιποτα.. ας ειναι καλα τα cross realm groups και τα battlenet IDs... για τα υπολοιπα..

Επισης τα gathering professions, δεν χρειαζεται να τα εχεις ανεβασμενα. Μπορεις απλα να μπεις στο Legion και να αρχισεις να μαζευεις για να πουλας και να βγαλεις λεφτα.

To εξηγείς λιγο αυτό?

κάποτε για να μαζέψεις ένα λουλουδάκι από το τελευταίο expansion έπρεπε να έχεις ανεβασμένο και το εκάστοτε profession μέχρι ένα σημείο (αλλιώς δεν μπορούσες και έπρεπε 

να πας σε low lvl περιοχές να το ανεβάσεις )

ενώ τώρα πας στο legion και μαζεύεις λουλουδάκια χωρίς να έχεις ανεβασμένο το profession (ακόμα και από το 0) και αντί να σου δώσει 5 μαργαρίτες σου δίνει 1 ξέρω γω 

οι νέοι παίχτες καλό θα ήταν να διαλέξουν δυο gathering professions όπως minning και herbalism γιατί δίνουν και τα μεγαλύτερα κέρδη χωρίς ιδιαίτερο κόπο απλά τα μαζεύεις και τα πουλάς AH

Λιγο που εψαξα οι περισσοτεροι προτείνουν τον Twilight Hammer και χαρακτήρα horde  , αλλα ειναι PVP 

αν είσαι νέος παίχτης σου συστήνω alliance σε pve server. μπες silvermoon και στο trade chat γράψε LF ELLIKINO GUILD 

Αυτο που ειπε ο Aliakas.

Βεβαια, σαν νεος παιχτης και εγω, δεν γνωριζα οτι σου δινει λιγοτερα λουλουδακια αν δεν εχεις 700+ το gathering

Καλυτερα ετσι βεβαια, απο το να φας καποιες ωρες μαζευοντας ψιλοαχρηστα resources απο προηγουμενα expansions

Παιδιά σορυ αλλά αυτά που μου λέτε δεν τα πολυ καταλαβαίνω... Πχ τωρα εγω έφτιαξα έναν χαρακτήρα lvl 1 και με έχει βγάλει στην αρχική περιοχή σε ενα λιβάδι να κανω quest να σκοτώνω λιονταράκια. Αυτο με τα λουλούδια που λέτε τι ειναι; Να φύγω δηλαδη από τις αρχικές περιοχές και να παω άλλου; Για να ανέβω γρηγορότερα;

μπορείς να βοηθηθείς με τις προηγούμενες 1545 σελίδες  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

πέρα από την πλάκα, σε οδηγάει το παιχνίδι τι να κάνεις, απλά διάβαζε τις οδηγίες και θα βρεις τον δρόμο σου

οκ , απλα ρωτησα για αυτο που εγραψαν πιο  πριν για τα λουλουδακια κλπ που αν παω σε legion και μαζεύω προχωράω πιο γρηγορα, αλλα μαλλον αυτα ειναι για πολυ αργοτερα να με ενδιαφερουν...

τελικά το ποιο εύκολο mythic είναι το Nelth Lair ,πήγα με αρκούδα 824 εγώ 841 και ο τύπος πηγενε και σφαίρα. 

παρολαυτα βγήκε πολύ fast είχαμε έναν ανύπαρκτο dps(σε κάθε boss νεκρός) αλλά και έναν με 250k dps 

ερώτηση αν πάω maw και το βγάλω και μετά θέλω να το κάνω και με την πέτρα που έχω +2lvl πρέπει να περιμένω να φύγει το lock ?

οκ , απλα ρωτησα για αυτο που εγραψαν πιο  πριν για τα λουλουδακια κλπ που αν παω σε legion και μαζεύω προχωράω πιο γρηγορα, αλλα μαλλον αυτα ειναι για πολυ αργοτερα να με ενδιαφερουν...

Θα πας στις μεγάλες πόλεις και θα βρείς τους φρουρούς όπου και θα μπορείς να τους ρωτήσεις για "Profession Trainers". Ρώτα για Miner & Herbalism.

Πάρτα αλλά δεν χρειάζεται να μαζεύεις σε μικρό lvl πια. Όταν θα φτάσεις 100 και θα μπείς στα Broken Isles, τότε μάζευε οτι βρείς και πούλα!

Μου χρωστάς 5k εδώ και 3-4 expansions......

Με τους τόκους, σου παίρνω το garisson, τα mounts, το gear και σε αφήνω με το σώβρακο να τριγυρνάς στα σοκάκια της sw.

Θα μπω στον νεκρό server σου και θα σου δώσω και τα 5k και ότι έχει το σώβρακο μέσα :devil: :P

Πηγαινε Silvermoon και αρχισε να σπαμαρεις greeklish στο trade chat για να σπασεις τα νευρα του Fulgore :-D

Δεν παιζω Silvermoon πλεον για την ιστορια (ας ειναι καλα το server is full τον πρωτο καιρο),απλα ειπα τι πετυχαινα που και που :P

τελικά το ποιο εύκολο mythic είναι το Nelth Lair ,πήγα με αρκούδα 824 εγώ 841 και ο τύπος πηγενε και σφαίρα. 

παρολαυτα βγήκε πολύ fast είχαμε έναν ανύπαρκτο dps(σε κάθε boss νεκρός) αλλά και έναν με 250k dps 

ερώτηση αν πάω maw και το βγάλω και μετά θέλω να το κάνω και με την πέτρα που έχω +2lvl πρέπει να περιμένω να φύγει το lock ?

Το lock ισχύει μόνο για τα Mythic, όχι για τα Mythic+

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...