ababapanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παιδια για να αλλάξω και να παω εναν χαρακτήρα μου σε άλλον server δεν γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Παιδια για να αλλάξω και να παω εναν χαρακτήρα μου σε άλλον server δεν γινεται? Γινεται επι πληρωμη(transfer)οπως σχεδον σε ολα τα mmo. υπαρχει περίπτωση κάποιος να έχει τόσο low τα γραφικά ώστε να μην βλέπει ότι πατάει πάνω σε Sh**t ? αυτοι ολοι ηταν mellee Εδω και χρονια ισχυει αυτο. 2 παραδειγματα σε σοβαρα raid boss fights κιολας. 1)Ragnaros σε Firelands. Το Fire trap που αφηνει κατω στο πρωτο phase αν εχεις χαμηλα γραφικα δεν το βλεπεις 2)Lich king 25hc,αντιστοιχο spell το Defile(μεγαλος μαυρος κυκλος)παλι σε low γραφικα δεν φενεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Επειδή τώρα θέλω να ξεκινήσω , μπορείτε να προτείνετε εναν σέρβερ που να εχει Έλληνες ( όχι κάφρους και 10χρονα) για παρέα και λίγη βοήθεια για να ξεκινήσω? γιατί αν παίζω μόνος μου θα βαρεθώ σίγουρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αρχικά πάρτε το battlechest που ειναι σε προσφορά και (γνωμη μου) αν δεν εχεις ξαναπαίξει, κανε ενα χαρακτήρα lvl up απο το 1. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, επειδη εχω καλομαθει με τα heirloom (items που κανουν scaling με το lvl σου και ειναι σχετικα OP και δινουν και exp boost ΔΕΝ θα το εκανα) αλλα το να παρεις το Legion και να ξεκινησεις απο το 100 ειναι ψιλο δωρο αδωρο. Το θετικο ειναι οτι μπορεις να κανεις ΟΛΟΥΣ τους χαρακτηρες/classes ενα δοκιμαστικο με τη δυνατοτητα του "class test" η κατι τέτοιο. Απο κει και περα το παιχνιδι ειναι απειρο Eπισης αν δεν εχεις real life friends ολα ειναι ψιλο ασχετα, το που θα πας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Επειδή τώρα θέλω να ξεκινήσω , μπορείτε να προτείνετε εναν σέρβερ που να εχει Έλληνες ( όχι κάφρους και 10χρονα) Αντικειμενικα οχι για σχεδον κανενα mmo. που να ξερουμε ρε συ ολους τους servers ποσους Ελληνες εχουν και να μην ειναι καφροι? Βασικα σχεδον για οποιοδηποτε online παιχνιδι παει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 E καποιοι servers ειναι χειροτεροι απο αλλους .... Και που σαι μη κανεις καμια πλακα και πας pvp server θα σε @@$% εχμ gangaρουνε ακομα και στο lvling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Log@n Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αντικειμενικα οχι για σχεδον κανενα mmo. που να ξερουμε ρε συ ολους τους servers ποσους Ελληνες εχουν και να μην ειναι καφροι? Βασικα σχεδον για οποιοδηποτε online παιχνιδι παει αυτο. Ο ανθρωπος σε ρωτησε αν γνωριζεις να του προτεινεις εναν (1) server με νορμαλ Ελληνες, δεν σε ρωτησε για ολους τους servers.... Προσωπικα δεν εχω να προτεινω καποιον καθοτι δεν γνωριζω, αλλα θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω που λεει για Pve server μιας και εισαι αρχαριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ο ανθρωπος σε ρωτησε αν γνωριζεις να του προτεινεις εναν (1) server με νορμαλ Ελληνες, δεν σε ρωτησε για ολους τους servers.... Προσωπικα δεν εχω να προτεινω καποιον καθοτι δεν γνωριζω, αλλα θα συμφωνησω με τον φιλο παραπανω που λεει για Pve server μιας και εισαι αρχαριος. Και εξακολουθει να ισχυει η απαντηση μου.Νορμαλ Ελληνες σε κανενα server(μη σου πω σχεδον σε κανενα online παιχνιδι)δεν θα βρει. Δυστηχως ή ευτυχως λογω γνωστων/φιλων εμαθα συγκεκριμενα στο Wow οτι οπου μαζευονται πολλοι Ελληνες καταστρεφεται ο server. Και στον Genjuros εγινε αυτο,και στον Killrog και εν μερη στον Twilight Hammer.Ο τελευταιος βεβαια ηταν σε καλυτερη μοιρα απο τους πρωτους δυο αλλα και σε αυτον φυγανε αρκετοι γενικα. Kazzak και Silvermoon ειναι πιθανως server που να εχουν Ελληνες,αλλα στον δευτερο που ειμαι εχω πετυχει και καφρους(μπινελικια στο trade chat πχ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 E καποιοι servers ειναι χειροτεροι απο αλλους .... Και που σαι μη κανεις καμια πλακα και πας pvp server θα σε @@$% εχμ gangaρουνε ακομα και στο lvling Ισχυει. Στον kazzak οι περισσοτεροι που ειδα με εριχναν. Ababapanos παιξε απο την αρχη μεχρι τα 60 για να μαθεις και λιγο τον χαρακτηρα σου. Μετα αγορασε το Legion, το οποιο εχει ενα δωρεαν boost για εναν χαρακτηρα και τον παει 100 lvl. Σου λεω 60, γιατι τοτε με το boost θα σου ανεβαζει και τα 2 professions που εχεις διαλεξει στα 700 νομιζω. Κατω απο 60 δεν τα ανεβαζει. Βοηθεια με λεφτα δεν θα χρειαστεις. Ανεβαινεις πολυ ανετα με τον εξοπλισμο απο τα quest, λεφτα δεν θα χρειαστεις παρα μονο για bags και mount, τα οποια τα βγαζεις ευκολα μεχρι τα 20-25. Αν βαρεθεις, γιατι κακα τα ψεμματα δεν θα βλεπεις και συχνα αλλον κοσμο, κανε το boost και πριν τα 60. Τα profession τα ανεβαζεις και αργοτερα Επισης τα gathering professions, δεν χρειαζεται να τα εχεις ανεβασμενα. Μπορεις απλα να μπεις στο Legion και να αρχισεις να μαζευεις για να πουλας και να βγαλεις λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις , απλα πριν ξεκινησω ψαχνω λιγο αρχικα το θεμα με τον server γιατι ειναι βασικο 1. να μπορω να βρω μια παρεα για να παιζω , και 2. γιατι αν κανω τωρα λαθος επιλογη απο οτι διαβασα μετα κοστιζει 20 ευρω η καθε μεταφορά του χαρακτηρα σε αλλον . Λιγο που εψαξα οι περισσοτεροι προτείνουν τον Twilight Hammer και χαρακτήρα horde , αλλα ειναι PVP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Όταν αγόρασα το Legion και το εγκατέστησα, στο πρώτο login μου έβγαλε αν ήθελα να πληρώσω γύρω στα 80k αν θυμάμαι καλά για να αγοράσω in game time. Χθες έληξε ο χρόνος. Μπορώ με κάποιο τρόπο να ξαναπληρώσω με gold για in game time από το login screen ή μόνο από AH με token πλέον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις , απλα πριν ξεκινησω ψαχνω λιγο αρχικα το θεμα με τον server γιατι ειναι βασικο 1. να μπορω να βρω μια παρεα για να παιζω , και 2. γιατι αν κανω τωρα λαθος επιλογη απο οτι διαβασα μετα κοστιζει 20 ευρω η καθε μεταφορά του χαρακτηρα σε αλλον . Λιγο που εψαξα οι περισσοτεροι προτείνουν τον Twilight Hammer και χαρακτήρα horde , αλλα ειναι PVP Πηγαινε Silvermoon και αρχισε να σπαμαρεις greeklish στο trade chat για να σπασεις τα νευρα του Fulgore μπες σε ενα απο τα 4-5 μεγαλα casul guild και δεν νομιζω να μη βρεις παρεα . Εχει και greek only guild αλλα δεν το εχω τσεκαρει. Και φυσικα μακρια απο κατι ελληναροguilds με ονοματα oπως dagosetopastelimou η durexcapotes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αν έχεις τα λεφτά στο χαρακτήρα σου βγάζει επιλογή ingame για το token. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Αν έχεις τα λεφτά στο χαρακτήρα σου βγάζει επιλογή ingame για το token. Ευχαριστώ! Συνεπώς ίσως επειδή δεν έχω πλέον τόσα gold να μην μου δίνει τη δυνατότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ! Συνεπώς ίσως επειδή δεν έχω πλέον τόσα gold να μην μου δίνει τη δυνατότητα. Μου χρωστάς 5k εδώ και 3-4 expansions...... Με τους τόκους, σου παίρνω το garisson, τα mounts, το gear και σε αφήνω με το σώβρακο να τριγυρνάς στα σοκάκια της sw. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις