Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

O Demon Hunter είναι λίγο ΓΤΠΚ σε single target? 

Έχω παρατηρήσει ότι με 852ilvl gear (να είναι καλά το legendary ring :P) είμαι συνήθως πρώτος στα dungeons με 35-40% dmg και μόλις πάμε στο boss πέφτει το γέλιο της αρκούδας με το dmg, aka χαροπαλεύω να μείνω στο 25% και είμαι συνήθως τελευταίο dps

To ring γιατί το κρατάς, δεν δίνει μπόνους πλέον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω. Μολις το ειδα και εγω οτι το εγραφε πιο κατω!

Φιλε μου αν κανεις ενα trial account το Wow μολις συνδεθεις στο game πρώτη φορά σου βγάζει προσφορά με 7.5 ευρώ όλα τα exp χωρίς το τελευταίο και 1 μηνα δώρο.

Φιλε μου αν κανεις ενα trial account το Wow μολις συνδεθεις στο game πρώτη φορά σου βγάζει προσφορά με 7.5 ευρώ όλα τα exp χωρίς το τελευταίο και 1 μηνα δώρο.

Ευχαριστω δεν το ηξερα. Ειναι σίγουρο αυτο οτι με 7,5 δίνει και όλα τα exp και 1 μήνα δώρο; Μπήκα στο σάιτ της blizzard αλλά δεν γράφει κατι τετοιο

Αγορασε το Battle chest. Στην τελικη εχει μεσα και ενα τεραστιο βιβλιο γενικα για το παιχνιδι να εχεις και κατι να σου μεινει οσον αφορα το παιχνιδι.Ασε που οι online αγορες απο το shop της blizzard ειχαν εδω και καιρο τα θεματακια τους ενω απο μαγαζια(οποιο σε βολευει)δεν εχεις τετοιο θεμα.

Δεν εχω προβλημα να αγοραζα απο το σαιτ την προσφορα που λεει ο φιλος αν ισχυε, μιας και το βιβλιο δεν με ενδιαφέρει... αλλα το θεμα ειναι οτι έφτιαξα νεο account αλλα η μονη επιλογή που μου δινει ειναι αγορά με 14 ευρω χωρις μήνα δωρο!

Ερωτηση αλλα αφου και σε αλλα θεματα ειχες αναφερει οτι εκανες αγορα απο κλειδαδικα εδω γιατι δεν κοιταξες και σε αυτα?

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-world-of-warcraft-cd-key-compare-prices/

Ευχαριστω δεν το ηξερα. Ειναι σίγουρο αυτο οτι με 7,5 δίνει και όλα τα exp και 1 μήνα δώρο; Μπήκα στο σάιτ της blizzard αλλά δεν γράφει κατι τετοιο

Ναι σίγουρα. Το εκανα προχθες. Δεν θα στο δειξει στο site. Θα κανείς ενα νεο trial account.θα πας να συνδεθεις στο κλαηεντ. Θα δημιουργήσει νεο παίκτη και τοτε θα σου βγάλει ενα μήνυμα αν θες να αγοράσει με 7.5 ευρώ ή να παίξεις τριαλ. Ενα φιλος μου το έκανε πριν μια εβδομαδα και το εκανα και εγώ προχθες. Ναι όλα τα εξπ εκτός το τελευταιο και 1 μήνας δώρο .

• Like 1

μπήκα σήμερα eye τελικά , χθες είπα να τελειώσω με το campaign να πάρω το boostαρισμα από το 3ο relic

840 εγώ το τανκ 851 και είχαμε και μια φίλη του τανκ 832 warrior 

στο 1ο boss με το impale φάγαμε 2 ψόφους (αν ξερει κάποιος τι έπρεπε να κάνουμε όταν έβγαζε το βέλος ας πει για την επόμενη φορά)

τα άλλα όλα αέρας , η κοπελιά με τον warrior νεκρή στα περισσότερα boss και γενικά δεν το είχε

όταν άνοιγα hero εριχνα και καμιά 100κ dps :P

μπήκα σήμερα eye τελικά , χθες είπα να τελειώσω με το campaign να πάρω το boostαρισμα από το 3ο relic

840 εγώ το τανκ 851 και είχαμε και μια φίλη του τανκ 832 warrior 

στο 1ο boss με το impale φάγαμε 2 ψόφους (αν ξερει κάποιος τι έπρεπε να κάνουμε όταν έβγαζε το βέλος ας πει για την επόμενη φορά)

τα άλλα όλα αέρας , η κοπελιά με τον warrior νεκρή στα περισσότερα boss και γενικά δεν το είχε

όταν άνοιγα hero εριχνα και καμιά 100κ dps :P

Μου κανει εντυπωση πως και δεν ξερεις το συγκεκριμενο mechanic του boss(δεδομενου οτι μιλαμε οτι παιζεις και με alt και ειναι ιδιο mechanic και σε normal και σε hc....Μαλλον δεν θα εδινες σημασια με τους προηγουμενους χαρακτηρες οταν επαιζες)

Το spear λοιπον το boss το ριχνει σε μια ευθεια(βελος).Αν ενα απο τα adds ειναι ζωντανο και ειναι ενδιαμεσα απο το boss και το ατομο που θα φαει το spear,παει πανω στο add.

ναι περισσότερο για σιγουριά ρώτησα το ήξερα  όντως από τον hunter 

άρα οι 2 ψόφοι ήταν από αυτό που έκανε το boss στο έδαφος 

τους το έλεγα αλλά λέγαν ότι ήταν από το impale 

υπαρχει περίπτωση κάποιος να έχει τόσο low τα γραφικά

ώστε να μην βλέπει ότι πατάει πάνω σε Sh**t ?

αυτοι ολοι ηταν mellee

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...