Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 το 160-180 ήταν το overal και όχι μόνο στο boss σορυ έπρεπε να το αναφέρω πριν Για Overall dps και εγω μιλαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 πάντως στα heroic που έτρεχα μέχρι τώρα πετύχαινα πολύ καλύτερα dps γιαυτό και μου έκανε εντύπωση αλλά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον ήταν φιλαράκια με το τανκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 πάντως στα heroic που έτρεχα μέχρι τώρα πετύχαινα πολύ καλύτερα dps γιαυτό και μου έκανε εντύπωση αλλά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον ήταν φιλαράκια με το τανκ Ωρες ωρες πραγματικα απορω κατα ποσο ''παλιος'' και ''γνωστης'' του παιχνιδιου εισαι οπως ελεγες πιο πισω. Στο heroic που μπαινεις μεσω LFG εχεις και bonus απο το LFG.Στο mythic επειδη ειναι premade το group δεν εχεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ναι τρελό bonus όταν παίζω με τον hunter χέζομαι από την χαρά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ναι τρελό bonus όταν παίζω με τον hunter χέζομαι από την χαρά μου 15% increase σε dmg,healing και health ειναι μικρο bonus εχεις δικιο.....Γελανε και οι πετρες πραγματικα https://worldofwarcraft.com/en-us/news/2209011/luck-of-the-draw-buff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Γατάκια έχω καταφέρει μέχρι και 363Κ overall dps σε DHT +3 χωρίς flask μόνο με 225 mastery φαΐ και το dungeon με ευχαρίστησε δίνοντάς μου το legendary μου. (Δεν άντεξα ήθελα να κάνω λίγο brag, huntard είμαι πάει με το class) Πέρα από την πλάκα πάντως, αποφάσισα να ανεβάσω τον DK που πήγε 91 lvl πλέον στο Draenor χωρίς heirlooms και είναι αρκετά όμορφη εμπειρία μέχρι στιγμής. Να βλέπω τον Thrall να βλέπει τον Durotan και να σκαλώνει είναι όλα τα λεφτά. Περιμένω πως και πως (αν) του πει ότι "ξέρεις μαν, είσαι ο alternate universe πατέρας μου φάση και θέλω μια αγκαλιά plz και ας είμαστε Orc, μετά θα παίξουμε και μπουνιές να μη μας πούνε φλώρους" Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό το reveal αλλά δεν θέλω να το spoilάρω, μου αρέσει σαν lore μέχρι στιγμής πάντως που βοηθάω τα αδέρφια Orcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Eδω με τον σπασμενο τον lock μου φτανω overall καμια 250. Κανω 280-400 (ισως κ παραπανω αναλογα τα ποσα adds) στα packs και 180-200 στα bosses xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 πάντως ακόμα και με σάπια dps και healer το τανκ ήταν αρκετό για να βγει νερό το dungeon σήμερα θα προσπαθήσω και eye νομίζω είναι το δεύτερο ποιο easy mythic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Είναι μέχρι να μπεις σε Mythic+4 με affix (δεν συζητάω για & 2ο affix) και μετά να βλέπεις τα Mythic σαν Normal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 καλά ναι πάντως για την ώρα παίζω χαλαρά και το +4 αργεί υπερβολικά για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Είναι μέχρι να μπεις σε Mythic+4 με affix (δεν συζητάω για & 2ο affix) και μετά να βλέπεις τα Mythic σαν Normal Τί είναι το affix; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 O Demon Hunter είναι λίγο ΓΤΠΚ σε single target? Έχω παρατηρήσει ότι με 852ilvl gear (να είναι καλά το legendary ring ) είμαι συνήθως πρώτος στα dungeons με 35-40% dmg και μόλις πάμε στο boss πέφτει το γέλιο της αρκούδας με το dmg, aka χαροπαλεύω να μείνω στο 25% και είμαι συνήθως τελευταίο dps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 παιδια θα ηθελα μια επιβεβαιωση αν το Battlechest v.5 περιλαμβανει ολα expansions εκτος του Legion και αν δινει μαζι 30 ημερες δωρεάν παιχνιδιού? γιατι στο σαιτ δεν το διευκρινίζει αλλα στα σχόλια διαβασα οτι δίνει μέσα και 1 μηνα δωρο... http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/world-of-warcraft-battlechest-v5-pc-game/prod5290523pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Ναι, δίνει ένα μήνα, στανταράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 στο link που έχεις δώσει από τα public κάτω από το trailer σου γράφει αναλυτικά τι περιέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις