Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το φοράει και η κουτσή Μαρία.

Του Grid. Δεν φεύγουν πια mobs, τα aoe από τους τάνκ παράγουν πολύ aggro.

Και ομως φευγουν αν σου κατσει κανενας μανιακος 860+  mage/lock /hunter που να τα βαραει ολα με critical πριν τα πιασεις κανε taunt back το μεγαλυτερο και ασε τα μικρα να τον γκανγκαρουνε :-D Αυτο το γμημενο το growl off ακομα να το κανουν υποχρεωτικο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και ομως φευγουν αν σου κατσει κανενας μανιακος 860+  mage/lock /hunter που να τα βαραει ολα με critical πριν τα πιασεις κανε taunt back το μεγαλυτερο και ασε τα μικρα να τον γκανγκαρουνε :-D Αυτο το γμημενο το growl off ακομα να το κανουν υποχρεωτικο

ε ναι :) Μου έχει τύχει, να μου κλέψουν άγκρο αλλά υπερβολικά σπάνια. Μία ή δύο φορές.

Θυμάμαι το 2010 που τάνκαρα με τον Pala, είχα βάλει ένα addon που αν έφευγε ένα mob σε άλλο μέλος του party, απλά κλίκαρα πάνω στο grid και το έκανε taunt. Ήταν όντως addon ή λειτουργία του Grid?

Για την ακριβεια το παραπανω που γραφεις ειναι ενα skill του paladin που καταργηθηκε

http://www.wowhead.com/spell=31789/righteous-defense

Για την ακριβεια το παραπανω που γραφεις ειναι ενα skill του paladin που καταργηθηκε

http://www.wowhead.com/spell=31789/righteous-defense

ήταν το aoe taunt, όπως και είχε και την αύρα που boostare το aoe threat.

Γι' αυτό μαμούσε και έδερνε ο Pala εκείνες τις εποχές :D

Anyway, ψόφο στους ρογκάδες. Πήγα το μεσημέρι να κάνω ένα WQ και ήταν ένα τσογλάνι εκεί και με gankare γύρω στη μισή ώρα, ενώ εγώ βιαζόμουν να φύγω για δουλειά. Το κυριότερο δε ήταν ότι το τσογλάνι δεν ακουμπούσε κανέναν άλλο στην περιοχή, παρά περίμενε εμένα μόνο να κάνω rez.

Για κακή μου τύχη οι Alliance της περιοχής ήταν στα @@ τους και όσες φορές ζήτησα βοήθεια με έγραψαν στα τέτοια τους. Ένας μάλιστα μου συνέστησε να μεταφερθώ σε PvE server, λες και ο Venture Co είναι κανένας σκληροπυρηνικός PvP server ξέρω γω.

Το κακό είναι ότι κάποια στιγμή έγινε merged με τον Defias Brottherhood και κάπου εκεί γμήθηκε εντελώς.

Εν τέλει κατάφερα με αρκετά Fel Rush να την κοπανήσω και να κάνω HS, αλλά αν τον είχα δίπλα μου θα του έβγαζα το μυαλό με οδοντογλυφίδα εκείνη την ώρα.

Εγώ που παίζω 10 χρόνια WoW και έχω γράψει αρκετές ώρες σε PvP δεν έχω καμπερώσει κανέναν. Προφανώς κάποια μλκισμένα την βρίσκουν έτσι, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.

Γι' αυτό μαμούσε και έδερνε ο Pala εκείνες τις εποχές :D

Anyway, ψόφο στους ρογκάδες. Πήγα το μεσημέρι να κάνω ένα WQ και ήταν ένα τσογλάνι εκεί και με gankare γύρω στη μισή ώρα, ενώ εγώ βιαζόμουν να φύγω για δουλειά. Το κυριότερο δε ήταν ότι το τσογλάνι δεν ακουμπούσε κανέναν άλλο στην περιοχή, παρά περίμενε εμένα μόνο να κάνω rez.

Για κακή μου τύχη οι Alliance της περιοχής ήταν στα @@ τους και όσες φορές ζήτησα βοήθεια με έγραψαν στα τέτοια τους. Ένας μάλιστα μου συνέστησε να μεταφερθώ σε PvE server, λες και ο Venture Co είναι κανένας σκληροπυρηνικός PvP server ξέρω γω.

Το κακό είναι ότι κάποια στιγμή έγινε merged με τον Defias Brottherhood και κάπου εκεί γμήθηκε εντελώς.

Εν τέλει κατάφερα με αρκετά Fel Rush να την κοπανήσω και να κάνω HS, αλλά αν τον είχα δίπλα μου θα του έβγαζα το μυαλό με οδοντογλυφίδα εκείνη την ώρα.

Εγώ που παίζω 10 χρόνια WoW και έχω γράψει αρκετές ώρες σε PvP δεν έχω καμπερώσει κανέναν. Προφανώς κάποια μλκισμένα την βρίσκουν έτσι, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.

Και πολυ καλα σου συνεστησε. Αφου δεν σου αρεσουν αυτα, γιατι δεν εκανες εξαρχης τον char σε Pve Server να εχεις την ησυχια σου?

Γι αυτο ο PvP Server λεγεται...PvP! 

Μην το παιρνεις προσωπικα το παραπανω, το λεω σε οποιονδηποτε διαμαρτυρεται για ganking σε pvp server.

Γιατί εγώ ξεκίνησα να παίζω σε RP-PvP server πριν από 10 χρόνια, έχοντας στο μυαλό μου το PvP, όχι για να καμπερώνω κόσμο για 1 ώρα, αλλά για τo world pvp. 

Και δεν σκοπεύω να αλλάξω server για ένα αργόσχολο μλκισμένο.

ναι μπήκα darkheart εγώ 833 με τανκ 872 βγήκε νερό 

στον last boss σχεδόν έμεινα από μάνα αλλά οκ

πάντως το γενικό feeling είναι ότι είμαι οριακά 

και απ ότι καταλαβαίνω τα mythics είναι πολύ dps depends

μου έδωσε maw lvl2 χλωμό να το προσπαθήσω όμως 

ναι μπήκα darkheart εγώ 833 με τανκ 872 βγήκε νερό 

στον last boss σχεδόν έμεινα από μάνα αλλά οκ

πάντως το γενικό feeling είναι ότι είμαι οριακά 

και απ ότι καταλαβαίνω τα mythics είναι πολύ dps depends

μου έδωσε maw lvl2 χλωμό να το προσπαθήσω όμως 

Γιαυτο ειπα οτι και 830 ειναι μια χαρα,για τον πολυ απλο λογο οτι πλεον πετυχαινεις group(λογω mythic+keystone)με gear πολυ μεγαλυτερο απο οσο χρειαζεται.

872ilvl tank ειναι για mythic Emerald Nightmare βασικα,υπερβολικα Overkill για το mythic αυτο. Πως καταφερες και εμεινες απο mana αν ειχες τοσο καλο group πραγματικα εντυπωση μου κανει. Ειδικα αν ειχατε και Heroism/Bloodlust στο group αν κανατε μονο dps το boss επρεπε να ειχε φυγει ακλαυτο.

γιατί τα dps ήταν χαμηλά και οι μάχες με τα boss κρατούσαν πολύ 

άσε που δεν ήταν και πολύ προσεκτικοί και αναγκαζόμουν να χρησιμοποιώ το ακριβό μου healing skill (surge)

ήταν στο 160-180Κ το dps τους  

και εννοείται ότι το hero ήταν σε cd στα boss

γιατί τα dps ήταν χαμηλά και οι μάχες με τα boss κρατούσαν πολύ 

άσε που δεν ήταν και πολύ προσεκτικοί και αναγκαζόμουν να χρησιμοποιώ το ακριβό μου healing skill (surge)

ήταν στο 160-180Κ το dps τους  

και εννοείται ότι το hero ήταν σε cd στα boss

Καταρχας 180κ dps για απλο mythic δεν ειναι καθολου χαμηλα,ποιος τα λεει αυτα ?Εσυ δηλαδη τι κοσμο ηθελες να κανει απλο mythic dungeon για να εχετε καλο dps?Ατομα που ειναι full ντυμενοι απο το heroic emerald?

Οσο για το Heroism,ειναι κοινη λογικη(και αν βλεπεις οτι δεν ακουει το group το αναφερεις στην αρχη του επομενου)να χρησιμοποιειται το Heroism στο πρωτο boss καθε dungeon και στο τελευταιο.Αρα αποκλειεται να ηταν σε cd το heroism στα boss.

Στις αρχες του expansion ο κοσμος εκανε mythic με gear γυρω στα 830-835 μεγιστο Ilvl και με dps 100-130κ για τα περισσοτερα class(αργοτερα μπηκε το patch που buff αρε class που κανανε χαλια dmg με καλο gear οπως στους Locks,retri pala,ele shaman κλπ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...