Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Η ερώτηση δεν αφορούσε τόσο για το τι είναι τοπ αυτή την στιγμή μιας και θα παίξω αρκετά casual και εκτός αυτού ξέρω ότι αυτά μπορεί να αλλάξουν στο επόμενο patch.

Πιο πολύ ρωτάω επειδή δεν εχω ξαναπαίξει σε αυτόν τον ρόλο αν ο warrior ειναι οκ ή αν θεωρείτε δύσκολος σαν tank είτε στο να μαζέψει aggro είτε στο να αντέχει ξύλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοίτα, ο ρόλος δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο όσο κάνουν να ακούγεται, όπως και δεν είναι και οι healers. Όλοι χρειάζεται να έχουν ανοιχτά μάτια, τώρα με το τανκ δεν είναι τόσο τραγικό. Ίσα ίσα στο leveling επειδή θα είσαι με άτομα που θα είναι full heirloom (μπορεί να σου σκάσω και εγώ μύτη πχ) όχι μόνο άγχος δεν θα έχεις, αλλά δε θα προλαβαίνεις να τα δεις τα mobs, οπότε μέεεεεεεεχρι να φτάσεις σε dungeon που θα πρέπει να ξέρεις 5-10 πράγματα για την κλάση που θα αποφασίσεις τελικά να παίξεις, θα τα έχεις μάθει.

Τώρα από εκεί και πέρα, για rotation κλπ, μπορείς να δεις Ice Veins αλλά θα έχει πολλά abilities που θα τα παίρνεις πιο μετά ή από talents κλπ.

Παίξε ότι θες, αν σου αρέσει είτε πατάς 2-3 κουμπιά είτε παίζεις πιάνο με τα κουμπιά για το rotation σου, το θέμα είναι 

να

σου

αρέσει.

Μην ακούς κανέναν, όλα τα class είναι viable όλα τα race, εκτός αν είσαι Alliance, αν είσαι Alliance ξέρεις, καρκίνους σε μάνες πατέρες αδερφές κλπ κλπ :lol:

Πχ: εγώ παίζω tank DK για 2 λόγους. Λατρεύω το Lore και είναι Tank με 2Hand σπαθούκλα και όχι ασπίδες και αηδίες

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Η ερώτηση δεν αφορούσε τόσο για το τι είναι τοπ αυτή την στιγμή μιας και θα παίξω αρκετά casual και εκτός αυτού ξέρω ότι αυτά μπορεί να αλλάξουν στο επόμενο patch.

Πιο πολύ ρωτάω επειδή δεν εχω ξαναπαίξει σε αυτόν τον ρόλο αν ο warrior ειναι οκ ή αν θεωρείτε δύσκολος σαν tank είτε στο να μαζέψει aggro είτε στο να αντέχει ξύλο.

όχι πολύ έυκολα μαζεύει άγκρο, με τον πιο εύκολο τον δρυίδη φυσικά. Αντέχει στο ξύλο, απλά για εμάς που κακομάθαμε πριν το νερφάρισμα, μας φαίνεται κάπως. Έχει 3 μέγαλα CD και 2 mitigations + 1 stun. Συνήθως είναι αρκετό.

Κοίτα, ο ρόλος δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο όσο κάνουν να ακούγεται, όπως και δεν είναι και οι healers. Όλοι χρειάζεται να έχουν ανοιχτά μάτια, τώρα με το τανκ δεν είναι τόσο τραγικό. Ίσα ίσα στο leveling επειδή θα είσαι με άτομα που θα είναι full heirloom (μπορεί να σου σκάσω και εγώ μύτη πχ) όχι μόνο άγχος δεν θα έχεις, αλλά δε θα προλαβαίνεις να τα δεις τα mobs, οπότε μέεεεεεεεχρι να φτάσεις σε dungeon που θα πρέπει να ξέρεις 5-10 πράγματα για την κλάση που θα αποφασίσεις τελικά να παίξεις, θα τα έχεις μάθει.

Τώρα από εκεί και πέρα, για rotation κλπ, μπορείς να δεις Ice Veins αλλά θα έχει πολλά abilities που θα τα παίρνεις πιο μετά ή από talents κλπ.

Πχ: εγώ παίζω tank DK για 2 λόγους. Λατρεύω το Lore και είναι Tank με 2Hand σπαθούκλα και όχι ασπίδες και αηδίες

βρε δώστε πίσω ένα σωστό και competive gladiator stance!

Ας πούνε και τα παιδιά για άλλους τανκ, πιστεύω DK/DH, τελικά, σε μεγάλο επίπεδο είναι πολύ δυνατοί.

Oι DK ειναι αλλου.. Δεν εχω ξεχωρισει κατι που να κανει μπαμ στους DH..

Αυτο απο Personal experience σαν Resto Druid Healer σε Mythics + κυριως...Me DK τανκ τουμπανο , τα 3 chests ειναι easier...

οι DH εχουν αρκετά καλό survivability απο spells και talents, μπορεί να έχουν και crowd control σε packs με ενα sigil talent, *** mobility για mythics κλπ. Δεν επαιξα dk since pandaria οποτε δεν εχω ιδεα τα mechanics τους. Αυτο που με εχει τρελανει 1-2 μερες ειναι οτι πρακτικα δεν μπορω να παιξω σε dungeons/raids γιατι πιανω 2-3k ms. 

Παιδες 2 ερωτησουλες οσοι ξερετε...ειμαι resto druid 857 ilvl...healer εδω και χρονια..

1) Για offspec Guardian (τανκ) , υπαρχει καποιο standard add on για threat μην παρει aggro καποιο παρτυ member κλπ  ???  Κανα standard must add-on για τανκς δηλαδη, οπως εμεις οι healer εχουμε VuhDu or HealBot / Grid κλπ.

2) Anεβαζω alt Hunter σιγα σιγα, (ακομα lvl104), ειμαι ΒΜ (Hati & Skoll Dual Wolves :)) , για Μythics/+ ποιο ειναι το καλυτερο spec. Υποθετω ΜΜ ?

Ευχαριστω !

Παιδες 2 ερωτησουλες οσοι ξερετε...ειμαι resto druid 857 ilvl...healer εδω και χρονια..

1) Για offspec Guardian (τανκ) , υπαρχει καποιο standard add on για threat μην παρει aggro καποιο παρτυ member κλπ  ???  Κανα standard must add-on για τανκς δηλαδη, οπως εμεις οι healer εχουμε VuhDu or HealBot / Grid κλπ.

Για tank χρειαζεσαι μονο DBM ή και recount/skada για να ζαλιζεις τους dps που σλακαρουν και δεν κανουν interrupts

• Like 1

2) Anεβαζω alt Hunter σιγα σιγα, (ακομα lvl104), ειμαι ΒΜ (Hati & Skoll Dual Wolves :)) , για Μythics/+ ποιο ειναι το καλυτερο spec. Υποθετω ΜΜ ?

Ευχαριστω !

δυσκολο να σου παρει καποιος αγγρο. απλά βάρα τα. 

Θυμάμαι το 2010 που τάνκαρα με τον Pala, είχα βάλει ένα addon που αν έφευγε ένα mob σε άλλο μέλος του party, απλά κλίκαρα πάνω στο grid και το έκανε taunt. Ήταν όντως addon ή λειτουργία του Grid?

Βάλε το *** bloodfang set.

το φοράει και η κουτσή Μαρία.

Θυμάμαι το 2010 που τάνκαρα με τον Pala, είχα βάλει ένα addon που αν έφευγε ένα mob σε άλλο μέλος του party, απλά κλίκαρα πάνω στο grid και το έκανε taunt. Ήταν όντως addon ή λειτουργία του Grid?

Του Grid. Δεν φεύγουν πια mobs, τα aoe από τους τάνκ παράγουν πολύ aggro.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...