Settler Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 ο genjuros κάθε πότε είναι off?.. ελληνική ώρα προφανώς...
Nazre Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 omfg με αυτο το Jailbreak!!!! 2 fails εχτές, στο πρώτο ο hunter ενώ είχαμε καθαρίσει τα πάντα όλο το party να επιμένει να καθαρίσουμε το supply room εκείνος να λέει όχι δεν χρειάζεται και ξεκινήσαμε το quest, χωρίς να καθαρίσουμε το room. Φτάνοντας εκεί και μετά το wipe, έκανε spam "this was not the supply room noobs" κλπ. Στο δεύτερο ενώ είχαμε καθαρίσει το μισό corridor, τους λέω "guys we have to get back and clear the middle area, and the corridor behind the ring of law", και κάποιος ενεργοποίησε το quest χωρίς προηδοποίηση λέγοντας "we dont need to clear anything more he walks this way". I hate this quest, i hate this dungeon........ ελπίζω να το βγάλω σήμερα.
LuNaTiC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 na deis ti kala einai pou anoigei ena trade window apo to pouthena kai sou leei ... OPEN ME !!!!
giorgos_g Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 na deis ti kala einai pou anoigei ena trade window apo to pouthena kai sou leei ... OPEN ME !!!! Kai esi ti apantas? skipse?? lol
polaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 na deis ti kala einai pou anoigei ena trade window apo to pouthena kai sou leei ... OPEN ME !!!! Εγω όταν εγινα 300 στο skill τους τα ανοιγα χωρίς γκρίνιες, εντάξει ειναι λιγο σπάσιμο εκει που περπατάς IF ας πουμε, αλλά ενα κουμπάκι παταγα και τέλος!
polaki Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Επίσης μία φορά που ένοιοθα σαδιστής, μου κανει ενας trade για να του ανοίξω, το ανοίγω και του βάζω και 100 gold να του δώσω αλλά δεν πατάω TRADE, αλλά ΑLT TAB, και κλείνω το πρόγραμμα μέσα απτα windows με task manager!!!!!! LOL!!!!!! Ακόμα θα περιμένει αυτός!!!!
Aias Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2006 Κι' εσύ γιατί ξεκίνησες priest (και τον έφτασες και lvl 59!!!) αφού δεν σ' αρέσει το healing?.... Και μην μου πεις λόγω shadow γιατί θα τρελαθώ... Ο λογος ειναι οτι στον shatterd hand που ημουν πριν, με τον hunter για τα <<μικρα>> instances scholo,strat,ubrs κτλ δεν μπορουσα να βρω group(ο σερβερ ηταν full ,οχι οπως ο genjuros, και ο hunter δεν κανει ουτε water,ουτε heal,ουτε dispel,uncurse ,ουτε shackle,banish κτλ οποτε ειμασταν οι τελευταιοι σε καθε party που θα επερναν) ενω για healers κανανε τουμπες.Τοτε ουτε λογος για 40 αρη raid (20αρη δεν υπηρχε ακομα) αγνωστη λεξη για μενα. Επισης για να πας σε μεγαλο guild θα επρεπε να εχεις 10 epics πανω σου ή να εισαι healer. Τοτε επαιζα και πολυ pvp και ο shadow priest τρωει 2 lvl πιο κατω απο αυτον . Νομιζω σε καλυψα Οσο γιατι δεν τον παρατησα και τον πηγα 59 lvl πιστευω οτι ειναι προφανεις : μεχρι lvl 50 δεν ειναι και τοσο δυσκολο να τον πας αν κανεις τα chain q που δεν χρειαζονται ουτε καν party. Απο 50-59 πηγε μονο με farming :Ρ ,αντι να περνω τον hunter azhara και να σκοτωνω κενταυρους εβαζα την priest να περνει και τα expirience.
Nazre Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 jailbreak done εχτες!!!!!! :) :) έφερα και τον Widsor στο Keep μόνος μου lol, ο Βοlvar δεν μασάει, τα έφαγε τα mobs μόνος του εγώ απλά παρακολουθούσα, τώρα έχω το dragon fragment και πρέπει να βρω κάποια σπηλιά σε winterspring δεν ξέρω που είναι μάλλον θα πάω από Everlook που έχω το fly point, και θα προσπαθήσω να την βρώ απο κεί νότια, δεν ξέρω.
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 jailbreak done εχτες!!!!!! :) :) έφερα και τον Widsor στο Keep μόνος μου lol' date=' ο Βοlvar δεν μασάει, τα έφαγε τα mobs μόνος του εγώ απλά παρακολουθούσα, τώρα έχω το dragon fragment και πρέπει να βρω κάποια σπηλιά σε winterspring δεν ξέρω που είναι μάλλον θα πάω από Everlook που έχω το fly point, και θα προσπαθήσω να την βρώ απο κεί νότια, δεν ξέρω.[/quote'] λοιπον εκει στη σπηλιά υπάρχουν elite δρακάκια οπότε πας αν εισαι rogue/druid σε stealth φαση, αλλιώς ετοιμάσου για 3 corpse runs περιπου. Βεβαια εσυ που εισαι priest ίσως καταφέρεις να περάσεις κυριλέ. Σε καποια φαση θα δεις ενα μπλε rune κατω, απλα πατας πάνω και σε τηλεμεταφέρει στον NPC που τελειωνει το quest... Εκει αυτος σου σκαει ενα μπουκετο και πας Easter Plaguelands σε μια λίμνη!!!
Nazre Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 λοιπον εκει στη σπηλιά υπάρχουν elite δρακάκια οπότε πας αν εισαι rogue/druid σε stealth φαση, αλλιώς ετοιμάσου για 3 corpse runs περιπου. Βεβαια εσυ που εισαι priest ίσως καταφέρεις να περάσεις κυριλέ. Σε καποια φαση θα δεις ενα μπλε rune κατω, απλα πατας πάνω και σε τηλεμεταφέρει στον NPC που τελειωνει το quest... Εκει αυτος σου σκαει ενα μπουκετο και πας Easter Plaguelands σε μια λίμνη!!! Thx, σκευτομε να βγαλω items από πάνω μου, και με shield-fear, να κάνω κανα-δυο corpse runs. Τώρα μετά από κει διάβασα ότι πρέπει να κάνω blackrock spire με raid για να πάρω dragon blood.
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Thx, σκευτομε να βγαλω items από πάνω μου, και με shield-fear, να κάνω κανα-δυο corpse runs. Τώρα μετά από κει διάβασα ότι πρέπει να κάνω blackrock spire με raid για να πάρω dragon blood. Δεν ξερω απο priest αλλά ισως καταφέρεις και μονο με 1 να περάσεις, παντως απο θεμα χρόνου δεν αξίζει να σφάζεις και να προχωράς γιατί θες αλλο ενα ατομο, και θα σας πάρει χρόνο. Εκτος αν 4-5 ατομα θελουν να κανουν το ιδιο πράγμα οποτε κανετε ντου χυμα και θερίζετε αβέρτα! Μετα θα πας UBRS (οχι LBRS, στην αλυσιδα πανω δηλαδή) και απτον Drakki θα πέσει το blood του. Ειναι green item αλλά νομίζω ρίχνει 2 με 3, συνεπώς αν πάτε 10 ατομα που το θέλετε όλοι, θα πάρετε τα @@ σας!
andrip Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 με καμία περίπτωση δε μπορεί κανένας να σολάρει εκει μέσα. Δε σου έρχονται ποτέ ενα ενα. Είναι στην περιοχή Mazthoril (κάπως έτσι ). Nazre ακριβώς αυτό θα κάνεις, κι εγω ετσι το έκανα κι αν θυμάμαι καλά χρειάστηκε 2 runs μέχρι να φτάσω εκει που πρέπει. Shield, run, fear, renew κτλπ... έχω και ενα τρινκετ για speed αν το έχεις χρησιμοποίησε το
Nazre Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δεν ξερω απο priest αλλά ισως καταφέρεις και μονο με 1 να περάσεις' date=' παντως απο θεμα χρόνου δεν αξίζει να σφάζεις και να προχωράς γιατί θες αλλο ενα ατομο, και θα σας πάρει χρόνο. Εκτος αν 4-5 ατομα θελουν να κανουν το ιδιο πράγμα οποτε κανετε ντου χυμα και θερίζετε αβέρτα! Μετα θα πας UBRS (οχι LBRS, στην αλυσιδα πανω δηλαδή) και απτον Drakki θα πέσει το blood του. Ειναι green item αλλά νομίζω ρίχνει 2 με 3, συνεπώς αν πάτε 10 ατομα που το θέλετε όλοι, θα πάρετε τα @@ σας! [/quote'] A, UBRS είναι μετά ? έχω ήδη κάνει 1 με 15 άτομα raid, άνετο, ωραία. Μετά απο UBRS παίρνω το blood και ξαναγυρνάω από τι θυμάμαι στην σπηλιά να μεταφερθώ πάλι σε αυτόν να μου φτιάξει το amulet. άρα 1ον πάω σε αυτήν μέσω σπηλιάς 2ον με στέλνει ubrs, φτιάχνω guild raid και πάω. 3on απο κει παίρνω blood 4ον ξαναγυρνάω σε αυτήν σωστά τα λέω?
Art20 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Σωστα τα λες. Παντως υπαρχει και αλλη μεθοδος να πας σε αυτη αν ξερεις ακριβως που ειναι, μεσα απο κατι βουνα. Θελει λιγο προπονηση ομως για να πετυχεις το τελικο αλμα. Κοιτα εδω για παραπανω info : http://www.thottbot.com/index.cgi?n=28929
chill Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Στην σπηλιά, δεν την γλιτώνεις τα μικρά δρακάκια σου κόβουν την ταχύτητα. Μπορείς να το κόψεις με dispel αλλά όταν σου έρχονται 10 μαζί.......... Αφού είσαι alchemist πάρε ενα swifness potion και ένα lesser invisibility potion και είσαι μάγκας. Από ubrs πίσω από τον δράκο που ρίχνει το blood υπάρχει και ένα pearl που όταν το αγγίξεις μπορείς να μπεις στο bwl. Για να το κάνεις πρέπει να πάρεις ένα drop που πέφτει από ένα mob δεξιά από την είσοδο του ubrs. @Αrt20 100φορές δοκίμασα να πάω με αυτόν τον τρόπο, χάνεις πολύ χρόνο και δεν κάνεις τίποτα. Μόνο με epic mount έχω μάθει ότι μπορείς να πηδήξεις, αλλά όταν χρειαζόμουν να το ολοκληρώσω δεν είχα ακόμα epic οπότε δεν παίρνω και όρκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις