Zus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Τράβα κάνε τα events που εμφανίζονται να χεστείς στο XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σπαστική κατασταση το suramar..... έχω 7050/2100 rep και μόλις άνοιξε το πρ τελευταίο ΣτΕ π που πρεπει να φάω xavius.... το Άλλι στεπ διάβασα κάτι για 20000/21000...έλεος βαρεθηκα να ταιζω κανε wq suramar και το training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αυτό κάνω.....αλλα δεν παλευετε...εφτασα 8600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vtgreek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παιδια! Περιμενω ενα καινουριο λαπτοπ (οικονομικο) και θα ηθελα να μαθω εαν μπορει να τρεξει το warcraft LEGION. Δεν με ενδιαφερει αν δεν μπορω να το παιξω στα ultra settings, εστω low-medium. Tα spec του ειναι αυτα Επεξεργαστής CPU: Intel Core i3-5005U 2.00GHz RAM Memory : 4 GB Τύπος Δίσκου : HDD Χωρητικότητα Δίσκου: 500 GB Κάρτα Γραφικών: Nvidia GeForce 920M 2GB Δεν μπορω να χρησιμοποισω το can you run it γιατι ακομα δεν τον εχω παραλαβει! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Με την ίδια κάρτα γραφικών παίζω legion μια χαρά με καλά fps με λίγο χαμηλομενα γραφικά. Βέβαια έχω λίγο καλύτερο επεξεργαστή και περισσότερη ram αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 τι dps να κάνω μωρέ healer είμαι μια χαρά dps κάνεις σαν healer και μη σου πω παραπάνω απο τάνκ σε single target. Παπά παίζεις; Και ερχόμαστε τώρα στον Dh Vengeance. Εγώ, ντυμένος ως Havoc μπορώ να μπω ως Vengeance σε normal instance και να αρχίσω να μαζεύω gear? Όχι τπτ άλλο, αλλά να σταματήσω να ανεβάζω και τον Pala για tank. Για τον Dk συμφωνούμε, για τον DH όχι και τόσο, γιατί το μαζεύει το ξυλίκι του. Ντυμένος Havoc, μια χαρά τανκ κάνεις, το ΄πρόβλημα είναι τα traits. Με 10-13 traits θα κάνεις άνετο τάνκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μπαίνω χθες για ένα Mythic, το τελειώνουμε και μου λέει το Tank (τούμπανος παρεπιπτώντος) "Fury warrior sucks atm, change to Arms" Ποια η γνώμη σας; Όντως οι fury σε σχέση με Arms βγάζουμε τόσο χάλια damage? Σε 10άρι normal raid ήμουν 7ος σε DPS με ilvl 849 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αυτό κάνω.....αλλα δεν παλευετε...εφτασα 8600 θελει υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μπαίνω χθες για ένα Mythic, το τελειώνουμε και μου λέει το Tank (τούμπανος παρεπιπτώντος) "Fury warrior sucks atm, change to Arms" Ποια η γνώμη σας; Όντως οι fury σε σχέση με Arms βγάζουμε τόσο χάλια damage? Σε 10άρι normal raid ήμουν 7ος σε DPS με ilvl 849 δίκιο έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παπά παίζεις; shamano healer ανεβάζω σε μονό target που μπορώ να κάνω 40-45Κ dps επειδή συνήθως είναι το boss εκεί πρέπει να healarω και τους άλλους και τελικά είναι λίγα τα boss που μπορώ να κάνω και dmg πάντως από χθες έχει αρχίσει να αλλάζει η κατάσταση είμαι τώρα 829 ilvl και έχω αρχίσει και τους περνάω σε healing και τους DK , DH οπότε το όλο θέμα ήταν που εγώ έμπαινα heroic με ilvl 810 (με 804 μπήκα πρώτη φορά) και οι άλλοι ήταν 840 ξέρω γω και είχαν self heal στο θεό με αποτέλεσμα εγώ να ξυνω τα @@ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μπαίνω χθες για ένα Mythic, το τελειώνουμε και μου λέει το Tank (τούμπανος παρεπιπτώντος) "Fury warrior sucks atm, change to Arms" Ποια η γνώμη σας; Όντως οι fury σε σχέση με Arms βγάζουμε τόσο χάλια damage? Σε 10άρι normal raid ήμουν 7ος σε DPS με ilvl 849 όχι, με σωστό gear και αρκετά traits τελικά είναι οκ. τίποτα φανταστικό βέβαια (ούτε ο arms επίσης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Σκέφτομαι να ξεκινησω ενα χαρακτηρα για τανκ που δεν εχω ξαναπαιξει αυτό τον ρόλο. Σκέφτομαι warrior. Αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 καταλαβαίνεις ότι αυτό που ρωτάς είναι θέμα προσωπικού γούστου του καθενός γιαυτό και υπάρχουν πολλά class για όλα τα γούστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Σκέφτομαι να ξεκινησω ενα χαρακτηρα για τανκ που δεν εχω ξαναπαιξει αυτό τον ρόλο. Σκέφτομαι warrior. Αξίζει? από προσωπική εμπειρία θα σου πώ οτι είναι οκ ο Warrior. Δυστυχώς επειδή πρόλαβα πριν το patch που τους nerfαραν, μου φαίνεται άλλος χαρακτήρας. Παίζει ουσιαστικά με absorve shield για να απορροφάει το damage, και με block το οποίο μειώνει το damage. Δυστυχώς μετά το patch που ανέφερα, μαζεύεις πολύ πιο αργά rage και όταν μαζέψεις η absorve shield είναι πολύ μικρότερη από ότι ήταν. Στα raids είναι αρκετό το heal και ταυτόχρονα μαζεύεις παραπάνω rage, οπότε κάπως εξισορροπείται, στα M+ όμως φαίνεται το nerfάρισμα ιδιαίτερα. Ας πούνε και τα παιδιά για άλλους τανκ, πιστεύω DK/DH, τελικά, σε μεγάλο επίπεδο είναι πολύ δυνατοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Druid, DK, DH topάρουν για την ώρα με τους Warrior να ακολουθούν από κοντά. Οι Druid αντέχουν πολύ ξύλο, αλλά οι άλλοι 2 ρίχνουν 80-100Κ παραπάνω ενώ τανκάρουν. Και οι Pala μια χαρά είναι, βασικά είναι θέμα gear, stat priority και πόσο κουλός είναι ο καθένας και τι σου αρέσει να παίζεις. Τα παραπάνω θα αλλάξουν σε κάποιο patch και κάποιοι άλλοι θα είναι κλπ κλπ κλπ In short, παίξε ότι σου αρέσει όχι ότι είναι TOP αυτή την στιγμή, εκτός αν είναι Frost DK, Elem Shaman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις