Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό που λέει ο aliakas είναι ότι στα απλά dungeon και heroic τα shelf-heal είναι κάπως over-power. και όντως είναι.

Εγώ με warrior tank έτρωγα ελάχιστο dmg. Βέβαια στα mythic δεν ισχύει αυτό. Αλλά μέχρι να φτάσει εκεί ο healer θα φάει κάμποσες ώρες. Και άμα απλά ρίχνει κανά heal που και που είναι απλά βαρετό.

Και δεν φτάνουν όλοι σε raid και mythic ++ ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που λέει ο aliakas είναι ότι στα απλά dungeon και heroic τα shelf-heal είναι κάπως over-power. και όντως είναι.

Εγώ με warrior tank έτρωγα ελάχιστο dmg. Βέβαια στα mythic δεν ισχύει αυτό. Αλλά μέχρι να φτάσει εκεί ο healer θα φάει κάμποσες ώρες. Και άμα απλά ρίχνει κανά heal που και που είναι απλά βαρετό.

Και δεν φτάνουν όλοι σε raid και mythic ++ ...

Ξερεις τι διαδικασια ειναι σαν tank ή healer να ντυθεις πλεον Full heroic?1μερα να κατσεις να ασχοληθεις,τωρα που εχει και το trade συστημα και τα world quest. Γιαυτο λεω οτι δινεται βαση σε κατι που δεν χρειαζεται.

Ποιος θα κατσει να ασχοληθει με τα normal dungeon,ειδικα τωρα που λογω timewalking ολοι κατευθειαν πηγαιναν heroic?

Εσυ με Warrior tank ομως δεν εχεις το ιδιο self heal που εχει ο DK ή ο pala ή ακομα και ο druid.

Παίζω 20 μέρες σκάρτα, με DH havoc και έχω φτάσει ilvl 848 για χαβαλέ, ενώ έχω μαξάρει και LW-Skinning.

Ένα Σάββατο μόνο έκατσα και έκανα 6 Mythics και ντύθηκα, ενώ όσα μου έλειπαν τα πήρα από WQs.

Εντάξει, ήμουν και λίγο κωλόφαρδος γιατί μου έπεσε legendary ring που εκτόξευσε το ilvl, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι αρκετά αστείο να ντυθεί κανείς σε σχέση με παλιότερα xpacs. Ειδικά WOTLK μας έβγαινε ο πάτος, καθώς δεν υπήρχαν όλες αυτές οι επιλογές για να ντυθείς.

Normal Dungeons, HC, Mythic, LFR, World Quests, World Bosses, crossrealm για να κάνεις Normal Raid αν δεν είσαι σε κάποια guild, όπως εγώ και πάει λέγοντας. Για να μην μιλήσω για τα items που παίρνεις από class hall και την μλκια κατ'εμέ τα legendary items να είναι θέμα RNG, άσχετα αν εγώ το τσίμπησα το ringάκι.

Μιλάμε βρέχει loot. Όποιος διαμαρτύρεται, μάλλον δεν έχει παίξει παλιότερα xpacs, να του βγαίνει ο πάτος σε reputation και ατελείωτο grinding.

Για το self healing σαν tank, είναι ένα θέμα στα απλά instances, αλλά για δοκιμάστε κανένα HC Emerald Nightmare να δείτε πώς πάει περίπατο το self healing του tank από το ξύλο που τρώει.

Και καλά κάνανε. Από τη στιγμή που στο παιχνίδι μπήκε η λογική του Diablo έπρεπε να δώσουν και κάτι στα tanks.

Μπήκαμε προχθές Maw of Souls +7 με warrior tank, και απλά το βγάλαμε. Το timer πήγε περίπατο, καθώς δεν άντεχε το ξύλο στα μεγάλα pulls των mobs.

Και ερχόμαστε τώρα στον Dh Vengeance. 

Εγώ, ντυμένος ως Havoc μπορώ να μπω ως Vengeance σε normal instance και να αρχίσω να μαζεύω gear?

Όχι τπτ άλλο, αλλά να σταματήσω να ανεβάζω και τον Pala για tank.

Για τον Dk συμφωνούμε, για τον DH όχι και τόσο, γιατί το μαζεύει το ξυλίκι του.

κοιτά ο warrior τανκ είναι τίμιο τανκ pala,αρκούδα ok 

dk και dh θέλουν nerf στο self heal 

Ναι να νερφαρουν τον DH και μετα να γραφουν στα forum οτι ειναι αχρηστος....

Ξερεις τι διαδικασια ειναι σαν tank ή healer να ντυθεις πλεον Full heroic?1μερα να κατσεις να ασχοληθεις,τωρα που εχει και το trade συστημα και τα world quest. Γιαυτο λεω οτι δινεται βαση σε κατι που δεν χρειαζεται.

Ποιος θα κατσει να ασχοληθει με τα normal dungeon,ειδικα τωρα που λογω timewalking ολοι κατευθειαν πηγαιναν heroic?

Εσυ με Warrior tank ομως δεν εχεις το ιδιο self heal που εχει ο DK ή ο pala ή ακομα και ο druid.

Ο warrior tank έχει το Ignore pain το οποίο αν δεν κάνω λάθος βγαίνει σαν "healing" στα recount. Όπως γίνεται και με disc priest με τα shield. Μετράνε ως healing.

Εγώ μπήκα με τον priest χτες lvl 104, έκανα 2 instance ως healer. Ε την πιο πολύ ώρα δεν έκανα τίποτα. Και το tank ήταν 105, όχι τίποτα τρελό. Επίσης και 3 μέρες να περάσεις σε normal γιατί να είναι un optimised?

Ε το περίμενα βασικά καθώς ανέβασα πρώτα τον warrior.

Είπα να ανεβάσω τον priest με dungeon μόνο, αλλά δεν παλεύετε τόση βαρεμάρα. Και παίζω συνέχεια και με full rest.

Άρχισα να κάνω και quest να σπάσει κάπως ^^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...