Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...τρεχουν σαν τον π@στη εκτος healing range τσιριζοντας yoloswagyolo εχοντας pullαρει τα παντα ολα ....

ΑΧΑΧΑΧΑ  :-D

Περιμενω Τεταρτη να ανοιξω class order chest απο Mythic+ runs...Κανω βουντου για Legy .. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το ξύλο της αρκούδας + το ξύλο που τους χρειαζεται αν τρεχουν σαν τον π@στη εκτος healing range τσιριζοντας yoloswagyolo εχοντας pullαρει τα παντα ολα ....

Παιρνεις το portal απο Dalaran που σε παει στην πολη της pandaria και απο εκει Shattrat.??

Fullgore εγραψες .... τοση hardcoριλα να πηγαινεις μεσω Pandaria :D Στο guardian basement που βαζεις τα relics

εχει κατευθειαν portal ,    υπαρχει και στο ΙronForge portal στο Mystics Ward

Κοιτα αυτο που εγραψα ισχυε προφανως πριν βγει το Legion που ,ολοι εβαζαν HS pandaria ακριβως επειδη ειχε ολα τα Portals. 

btw, δεν ξερω πως δουλευουν τα crosslrealm, το battlenet tag μου ειναι allantin4tw#2950 . Παιζω alliance μερια βέβαια :P (μη ρωτήσετε γιατι!)

Επισης, το να τρεχει το τανκ μπροστά χωρίς να κάνει track που ειναι ο healer, αν εχει mana κ πολλά άλλα ειναι τραγικό και φυσικά δεν το δέχομαι σαν απάντηση γιατί εδώ ολοι να ουμε ξερουμε (?!?!) τι κάνουμε και δεν ειμαστε τουβλα.

btw, δεν ξερω πως δουλευουν τα crosslrealm, το battlenet tag μου ειναι allantin4tw#2950 . Παιζω alliance μερια βέβαια :P (μη ρωτήσετε γιατι!)

Επισης, το να τρεχει το τανκ μπροστά χωρίς να κάνει track που ειναι ο healer, αν εχει mana κ πολλά άλλα ειναι τραγικό και φυσικά δεν το δέχομαι σαν απάντηση γιατί εδώ ολοι να ουμε ξερουμε (?!?!) τι κάνουμε και δεν ειμαστε τουβλα.

Εγω μενω πισω και τους αφηνω να φυγουν, αν ψοφήσουν, καλώς, μαθαινουν, αν οχι τους αφήνω μεχρι να ψοφήσουν :P Αφου ψοφήσουν λεω και ενα ffs ρα, μαθε να παιζεις και μετα ειναι μεσα στα νευράκια αλλα υπάκουοι :P Τα dps κλασικα στην κοσμαρα τους, δεν κανουν τιποτα μην διαλυθει το γκρουπ και περιμένουν στην ουρα. 

Μεγάλη υπόθεση παντως να παιζεις με σωστά άτομα και παικτες. Ειναι ο κυριοτερος λόγος που νοσταλγώ το guild μου που εχει διαλύσει εδω και χρονια. 

πλακα πλακα τα yolo tanks run and pull everything ειναι πολυ καλο training για οποιους Ηealer θα ασχοληθουν με advanced Mythic++ timers... σε βαζει στο κλιμα...χοχο

εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω με ποια λογική μπήκαν στα tanks τα self heals

για τα αμυντικά τους skills ναι με χίλια αλλά το self healing που κολλάει 

και οι healers τι ρόλο βαράνε 

Σοβαρα τωρα το γραφεις αυτο?Εχεις ιδεα τα μεγαλα skills για damage reduction τι cooldown εχουν/ειχαν?

Αρκετα μεγαλα.Αναλογα το skill και την class μπορει να μιλαμε για 3-5λεπτα cooldown. Στα ενδιαμεσα τι θα κανεις απο τις μπουφλες που θα τρως?Ειδικα οπως κανανε τα tanks πλεον απο πλευρας defensive stats ειναι απολυτως λογικο να υπαρχει το self heal σαν μηχανισμος.

όχι δεν έπρεπε να υπαρχει από την στιγμή που υπάρχουν τα healers class

θα μπορούσαν τα αμυντικά τους skill να ήταν στα 20-30sec ας πούμε αντί γιαυτό το φιάσκο

εγώ δηλ τη να κάνω στα dungeons να μαζεύω ραδίκια ?

ξεκίνησα heroic (ilvl820 είμαι) και τα τανκ είναι σταθερά στο healing πάνω από μένα 

damage δεν κάνω πάνω από 40Κ με το healing spec άρα τι ?

εξάλλου είναι και το γαμώτο αυτή τη στιγμή νιώθω άχρηστος 

η επόμενη κίνησή τους είναι να μας καταργήσουν εντελώς οι χαρτογιακαδες που δεν παίζουν το game και παίρνουν τις αποφάσεις 

θα μπορούσαν τα αμυντικά τους skill να ήταν στα 20-30sec ας πούμε αντί γιαυτό το φιάσκο

ξεκίνησα heroic (ilvl820 είμαι) και τα τανκ είναι σταθερά στο healing πάνω από μένα 

η επόμενη κίνησή τους είναι να μας καταργήσουν εντελώς οι χαρτογιακαδες που δεν παίζουν το game και παίρνουν τις αποφάσεις 

Αγαπητε η πραγματικη αξια του tank στο end game content φενεται στα raids και οχι στα dungeons.Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Το βαρος εκει πεφτει γιατι εκει ειναι που γινεται ολη η ζημια κυριως λογω των μεγαλων σε διαρκεια boss fight.

Στο εχω ξαναγραψει και πιο πισω και εσυ συνεχιζεις τα ιδια και τα ιδια με το να ασχολεισαι με το τι πετυχαινεις στα απλα dungeons.

Δεν ειναι progress το να κανεις normal ή heroic ή σκετα mythic dungeon. Gear up για να ξεκινησεις το raiding ειναι(και να μαθεις την class σου στον ρολο που θες να παιξεις).

Στο Raid ειναι που θα φανουν ολα που τα boss fights δεν κρατανε 1 λεπτο(μπορει και λιγοτερο αναλογα το group)οπως στα παραπανω απλα σε δυσκολια dungeons.Ακομα και σε Mythic+ μονο απο συγκεκριμενο level και πανω υπαρχει πραγματικη δυσκολια απο πλευρας dmg πραγμα λογικο και αναμενομενο δεδομενου του gear που πετανε σε σχεση με τα heroic raids.

Επιτελους 110 και ανοιξα και τα WQ.

Jinxx#2481 DH vengeance, horde μερια στον Kazzak

Υποθετω οτι σε dungeon δεν μπορουμε να παιξουμε μαζι με allience ετσι? (μην βαρατε δεν εχω μπει ποτε σε dungeons στο wow)

Λεω να τον γυρισω σε dps ομως, γιατι ενω το lvling ηταν εξαιρετικο, δεν μασαγε πουθενα, πρωτη φορα τανκ και πρωτη φορα που θα ασχοληθω με dungeons και raids,

θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.

Θα μπω σε κανενα νορμαλ τωρα για να δω αν μπορω, και βλεπουμε.

Περα απο αυτο, o rogue εχει καποιο spec που να ανεβαινει ανετα?

Εννοω να μπορω να τραβηξω 2-3 mobs και να μην πινω το ενα potion μετα το αλλο σαν αλκοολικος.

Το εψαξα, αλλα οι περισσοτεροι στο youtube εστιαζουν στο endgame.

Αν εχετε καποιο βιντεο που να δειχνει lvling μετα τα 100 ποσταρετε να ριξω μια ματια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

E ρε τοτε θα τρεχανε Mythic και Raids χωρις healers.. Οχι δεν ισχυει αυτο.

Στα Mythic /+ oi healers ειναι περιζητητοι (+τανκς ofcourse)...κανεις join για πλακα σε dt οπου θες..

Το heroic στο legion ειναι mid to low "progress¨, για να το πω σωστα ΔΕΝ ειναι καν progress.

ΕΙναι start up και μονο...

Πριν καλα καλα κανεις ding 110 και με ελαχιστο Articact power (I assume)....ε χαιρω πολυ και οι αλλοι πχ το  tank κλπ μπορει να ηταν με αρκετα καλυτερο gear. Και η κουτση μαρια με το που παει 110 και παρει και 2 items απο ΑΗ, πιανει ilvl810 και μπανει heroic για gear up...

σαν resto druid σου λεω oτι σε high end game και με τουμπανισμενο artifact... αυτο δεν θα σε ξαναπρπβληματισει :)

Επεξ/σία από stefanos9

ρε σεις σας είπα εγώ ότι κάνω κάνα progress ή δεν ξέρω γω τι ?

εγώ λέω ότι αυτό που γίνετε με τα τανκ στα dungeons μέχρι στιγμής δεν μ αρέσει 

σε προηγούμενα xpack δεν υπήρχαν μεγάλα fights 7-8 λεπτών ? που ήταν τότε το self healing ?

δεν είναι αυτός ο λόγος για αυτό το τεράστιο self healing των τανκ κάτι έχουν στο μυαλό τους 

• Like 1

Τι να πω, από την μία έχω healers που κλαίγονται όταν τραβάμε κανά mob παραπάνω να τελειώνουμε με 3 chests και από την άλλη εσύ μας λες για το self healing.

Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Αν βλέπεις ότι δεν χρειάζεται τόσο healing απλά κάνε και εσύ λίγο DPS, το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...