Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 α οκ μπορεί και να κάνω λάθος έχει κάπου portla για shattrat pandaria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 α καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 α καλά Παιρνεις το portal απο Dalaran που σε παει στην πολη της pandaria και απο εκει Shattrat. Επισης(αυτο βασικα επρεπε να το γνωριζουν σχεδον ολοι λογω level up αλλα τεσπα....)υπαρχει και ο κλασσικος τροπος να παρεις portal απο την κεντρικη πολη για blasted lands/hellfire peninsula... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) MEGA LOL ήμουν dalaran και πήγα στο κέντρο στα υπόγεια που είναι τα trofies θυμόμουν ότι είχε κάτι σάπιες portals εκεί έχει και για shatrath Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2016 από aliakas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 πραγματικά τραυματική εμπειρία αν είσαι healer τα timewarped dungeon το tank τρέχει μπροστά σαν τον π@υστη τραβάει όλο το dungeon και πεθαίνει σε 2sec ούτε καν το αμυντικό skill τους δεν ανοίγουν έχω τύχει και καλά παλικάρια όμως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 MEGA LOL ήμουν dalaran και πήγα στο κέντρο στα υπόγεια που είναι τα trofies θυμόμουν ότι είχε κάτι σάπιες portals εκεί έχει και για shatrath Ακριβώς. Στο κέντρο της Dalaran, μέσα στο portal έχει και portal για Shattrath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 στο Dalaran εχει πορταλ και για wyrmrest, για shatt και για κανα 2 αλλα "ακυρα" που δε θυμαμαι τωρα. Εκανα 2 group για mythic κ ολα πηγαν υπεροχα, απο 838 πηγα κ 840, τωρα θα με παιζουν τα παιδακια, λολ. Aπιστευτο aoe ο destro (με το talent 1/2/x/2/3/3/3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noslp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Επιστροφη μετα απο καιρο.επαιζα tank war μεχρι to BC official και λιγο καιρο σε πριβε cata ...πως ειναι τα τανκ τωρα?ποιο ειναι πιο fun?Αλλιω σκεφτομαι να το γυρισω σε range..lock h mage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Greatest Victories come @ the Edge of Defeat. Εκει που εχω βαρεθει, εχω φαει κατι ηττες με noobotanks σε Mythic, ειμαι ετοιμος να το κλεισω... Μπαινω σε imba Pro group "LF Healer with +2/3 keystone, link key". Με παιρνουν, ωραια λεω τωρα θα τον πιουμε ομαδικα... Ξεκιναω EoA +2> αβιαστα .. > μου ριχνει Maw of Souls +5, το κανουμε λεω? το χουμε αντετα μου λενε... ΜoS +5 > αβιαστα ,,,> μου ριχνει BRH +8 !!. >>οχιι BRH ρεεε εκει το κλεισαμε, εφυγα με 2 870 items , 1 855 ring και 2 850 relic, το ενα offspec, απο 6 chests και μια δωρεα.. εγω με ενα χαμογελο και WOW experience που εχω να νοιωσω απο εποχη Wrath που ημουν σε οργανωμενο Guild μαγος Αrcane και τρεχαμε Trial of The Champion Heroic 25 .. !!!! To τανκ ηταν DK, immortal feel , εραβε, τα DPS ραβαν και αυτα, στο skada τους εβλεπα 350-400Κ και πανω, σε καποιο fight ειδα 700+ !, ηταν Pros I assume...και πλεον αντεχω και εγω απο μανα στα + runs.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έκανα BRH+7 και πραγματικά ήταν απαράδεκτο. Είπα στο guild επειδή είναι πίσω αρκετά αν ψήνονται να το κάνουμε και ας μην είναι on time πιο πολύ για chest + order hall chest να είναι 7άρι. Αλλά στις σκάλες βλαστημήσαμε Ρε σεις, το tank μας ένα DK 860 να μην πεθαίνει για κανένα λόγο, 3 bosses τα βγάλαμε εγώ (865 πλέον με legendary το waist για MM Hunters) και αυτός να τανκάρει με self heal. Μιλάμε ήξερα ότι είναι τέρατα αλλά με το χθεσινό μου έπεσε το σαγόνι. Selfheal 3 bosses στο +7... Ξεκίνησα να ρολάρω και εγώ DK Tank μετά από αυτό χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι .. και μενα μου φυγαν τα σαγονια με το DK τανκ στο ΜοS +5. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από stefanos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παιρνεις το portal απο Dalaran που σε παει στην πολη της pandaria και απο εκει Shattrat. Επισης(αυτο βασικα επρεπε να το γνωριζουν σχεδον ολοι λογω level up αλλα τεσπα....)υπαρχει και ο κλασσικος τροπος να παρεις portal απο την κεντρικη πολη για blasted lands/hellfire peninsula... Επίσης, με portal από Dalaran σε SW σε βγάζει στο mage tower όπου αριστερά από εκεί που βγαίνεις υπάρχει το portal για την παλιά Outland όπου σε βγάζει στο Dark Portal. Κι από εκεί fp σε Shattrath. ΥΓ. Αφού είπαμε όλες τις πιθανές διαδρομές, έβαλα κι εγώ το κομματάκι μου :) Έκανα BRH+7 και πραγματικά ήταν απαράδεκτο. Είπα στο guild επειδή είναι πίσω αρκετά αν ψήνονται να το κάνουμε και ας μην είναι on time πιο πολύ για chest + order hall chest να είναι 7άρι. Αλλά στις σκάλες βλαστημήσαμε Ρε σεις, το tank μας ένα DK 860 να μην πεθαίνει για κανένα λόγο, 3 bosses τα βγάλαμε εγώ (865 πλέον με legendary το waist για MM Hunters) και αυτός να τανκάρει με self heal. Μιλάμε ήξερα ότι είναι τέρατα αλλά με το χθεσινό μου έπεσε το σαγόνι. Selfheal 3 bosses στο +7... Ξεκίνησα να ρολάρω και εγώ DK Tank μετά από αυτό χαχαχα Το χουν παρακάνει με τους DK η αλήθεια είναι. Ενώ οι τίμιοι Warriors έχουν αρκετά θέματα και μεγαλύτερο rotation για το Self-Healing από ότι οι facepalms DK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Tι λένε οι vengeance dh στα mythic; Tην παλεύουν ή πέφτει το ξύλο της αρκούδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 εγώ ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω με ποια λογική μπήκαν στα tanks τα self heals για τα αμυντικά τους skills ναι με χίλια αλλά το self healing που κολλάει και οι healers τι ρόλο βαράνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Tι λένε οι vengeance dh στα mythic; Tην παλεύουν ή πέφτει το ξύλο της αρκούδας; το ξύλο της αρκούδας + το ξύλο που τους χρειαζεται αν τρεχουν σαν τον π@στη εκτος healing range τσιριζοντας yoloswagyolo εχοντας pullαρει τα παντα ολα .... Παιρνεις το portal απο Dalaran που σε παει στην πολη της pandaria και απο εκει Shattrat.?? Fullgore εγραψες .... τοση hardcoριλα να πηγαινεις μεσω Pandaria Στο guardian basement που βαζεις τα relics εχει κατευθειαν portal , υπαρχει και στο ΙronForge portal στο Mystics Ward Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από dimyok 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις