Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι αλλά για άτομα σαν και μένα που ο healer μου είναι 109 lvl και αύριο 110 lvl, φοράω κάτι 780 ilvl max items από τα dungeons

είναι μεγάλο upgrade αν πάρω 820 items από την στιγμή που τα νορμάλ dungeon δίνουν 805 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι αλλά για άτομα σαν και μένα που ο healer μου είναι 109 lvl και αύριο 110 lvl, φοράω κάτι 780 ilvl max items από τα dungeons

είναι μεγάλο upgrade αν πάρω 820 items από την στιγμή που τα νορμάλ dungeon δίνουν 805 

Ανεφερε ομως και ποιος alt ειναι αυτος.3ος,4ος,5ος? Το gear up στο Legion ουτως ή αλλως ειναι γελιο,λογω ανταλλαγης,World quest,RF.

Τωρα αν θεωρεις μεγαλη υποθεση οτι(ειδικα σαν healer που βρισκεις και group για την πλακα)ειναι κατι το τρομερο που θα κανεις 1 μερα νωριτερα heroic λογω του event αυτο σιγα τα αυγα.

Ανεφερε ομως και ποιος alt ειναι αυτος.3ος,4ος,5ος? Το gear up στο Legion ουτως ή αλλως ειναι γελιο,λογω ανταλλαγης,World quest,RF.

Τωρα αν θεωρεις μεγαλη υποθεση οτι(ειδικα σαν healer που βρισκεις και group για την πλακα)ειναι κατι το τρομερο που θα κανεις 1 μερα νωριτερα heroic λογω του event αυτο σιγα τα αυγα.

835 πεφτει και αρκετο σε geared groups αμα εχεις 865 το κοροιδευεις αλλα για αλλους ειναι πολυτιμο .Αρκει να θελουν να βοηθησουν που σπανιζει τωρα με τα yolo groups. Δες και τα WQ ...Παλια εκανες invite σε group βοηθουσαν και βοηθουσες . Τωρα σαν τα σπαστικα τρεχουν να κανουν tag τελευταια στιγμη η να σου κλεψουν το kill και με ανοιχτο auto invite να μην καθονται 2 λεπτα στο group

παίδες μια ερώτηση.σκεφτομαι να αλλάξω τα proffesions μου και να βάλω μεσα και mining ή herbalism μπας και βγάλω κανα χρήμα τώραα που το expansion είναι φρέσκο ακόμα. περίπου πόσος είναι ο μέσος χρόνος που θα χρειαστεί να ανεβάσω το mining 1-800?

Εδώ τρώμε πόρτα σε Mythic+3 863ilvl σαν DPS ενώ μας παίρνουν για HC Emerald Nightmare...

lol

835 πεφτει και αρκετο σε geared groups αμα εχεις 865 το κοροιδευεις αλλα για αλλους ειναι πολυτιμο .Αρκει να θελουν να βοηθησουν που σπανιζει τωρα με τα yolo groups. Δες και τα WQ ...Παλια εκανες invite σε group βοηθουσαν και βοηθουσες . Τωρα σαν τα σπαστικα τρεχουν να κανουν tag τελευταια στιγμη η να σου κλεψουν το kill και με ανοιχτο auto invite να μην καθονται 2 λεπτα στο group

και LOL. απαράδεκτοι. που ειναι το ρημαδι το sense of community;;;;

Όταν λες παλιά, εννοούμε πριν κανα μήνα και μισό, έτσι ; :)

Σπαστική κατασταση το suramar..... έχω 7050/2100 rep και μόλις άνοιξε το πρ τελευταίο ΣτΕ π που πρεπει να φάω xavius.... το Άλλι στεπ διάβασα κάτι για 20000/21000...έλεος βαρεθηκα να ταιζω

• Like 1

Τώρα τα trinket, finger, neck δεν δίνουν agility; Έψαχνα να τα αλλάξω στον rogue απο auction house αλλά δεν βρήκα κάτι.

stamina και secondary stats.

Trinket εχουν primary stats , αλλα finger και neck αυτό...

Σπαστική κατασταση το suramar..... έχω 7050/2100 rep και μόλις άνοιξε το πρ τελευταίο ΣτΕ π που πρεπει να φάω xavius.... το Άλλι στεπ διάβασα κάτι για 20000/21000...έλεος βαρεθηκα να ταιζω

Εχει καταντησει αηδια η Suramar , και για exalted εχω δρομο ακομα ουτε τα 7/21 δεν εχω πιασει ακομα για το step10...με 11/11 θα μου μενει μονο το Diplomat για Pathfinder_Part1..αν και με το whistle no big deal...

καταφέραμε να ντυθούμε decent φουλ μωβ 854 και ισως λογω healer αρκετα ευκολα στα Μythics και  @α@ακιζομαστε στη Suramar ακομα... 

...Ασε που εχω ψοφισει απειρες φορες.

που είναι ο ventor για να δώσω τα [Timewarped Badge] ? 

πριν το legion ήταν στο κέντρο της dalaran που τον πήγαν ?

Εμ οχι????

Ο vendor ειναι στην κεντρικη πολη του καθε expansion.Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι στην Shattrat....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...