Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσύ δηλαδή περιμένεις από νέους players να ξέρουν tacts σε TBC?

Tank and Spank είναι η φάση στο timewalking

Εξαρταται στο Mechanar kai Arca με νοομποτανκ φαγαμε αρκετό ξυλο και 2 wipe. Στα αλλα ηταν περιπατος αλλα ειχα και τανκ τουμπανο που θυμοταν και τακτικες, αν και δεν χρειαστηκε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εκανα εναν dh για τανκ γιατί βαριέμαιο να ανεβάζω τον dk. Πολυ πλακα έχει, μου αρέσει. Γαμω τα mobility, γαμω τα aoe, καλο dmg, αλλα τρώει αρκετές μάπες.

Πλακα πλακα απο 10 chars αντι να ανεβασω paladin τανκ παλι με dh vengeance εκανα 10 runs αλλα θελει προσοχη και καλο healer οχι κανενα noob που να πεταει κανα aoe οποτε θυμηθει ενω με τον warrior και dk οσο μλκας και να ηταν ο healer wipe δεν ειχα  .

Πλακα πλακα απο 10 chars αντι να ανεβασω paladin τανκ παλι με dh vengeance εκανα 10 runs αλλα θελει προσοχη και καλο healer οχι κανενα noob που να πεταει κανα aoe οποτε θυμηθει ενω με τον warrior και dk οσο μλκας και να ηταν ο healer wipe δεν ειχα  .

Το προβλημα ειναι στην class σου αγαπητε οχι στο οτι ο αλλος προσπαθει να heal αρει τα απαντα.

Αρα θα παρακαλουσα να λειπανε οι χαρακτηρισμοι για τους healer γιατι παντα στις αρχες αυτοι τραβανε το μεγαλυτερο ζορι.

Και πιστεψε με θελει πολυ περισσοτερο skill και φυσικα υπομονη σαν healer παρα σαν tank(και φυσικα σαν dps).

Αν καποιον πρεπει να θεωρηθει noob αυτοι ειναι οι dps που σε γενικες γραμμες εχουν τα μεγαλυτερα fail σε dungeon και raids.

Θες και εγω να αρχισω να κραζω τους dps που οι περισσοτεροι ειναι κουλοι να κουνηθουν απο το aoe(last boss Maw καλη ωρα),και φυσικα αυτο το αναθεματισμενο Interrupt που υπαρχει για μοστρα(ή για pvp οπως νομιζουν οι περισσοτεροι).

Αστο καλυτερα.

• Like 3

Ολα τα class παιζω , no 1 αιτια ειναι η μλκια των Tank που το χουν καβαλησει τελειως το καλαμι και κανουν overpulls , no 2 ειναι η ελλειψη awarenes γενικα , no 3 και καινουργια παρατηρηση οι νεοι που σπαμαρουν ενα flash heal . Αλλα τη μεγαλυτερη πατατα που ειδα σημερα ηταν ενα tank που επεμενε να τρεχει με το Shadowmourne ετσι για επιδειξη και εγω επρεπε να healαρω τα απαντα . Ειναι να μη σου τυχει μπορεις να δεις τα χειροτερα :mad: Στο last boss Maw αφου τους κανω announce interupts αν μενουν στο AoE αστους να ψοφησουν μια φορα για να μαθουν . Και πανω που ελεγα οτι τα Pugs εχουν βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο φαινεται εβαλαν και αλλα realm

Γενικά, στο awareness  η φάση είναι yoloswag. Τανκ δεν εχω δει να τραβαει τα παντα, ουτε εχω συναντήσει κακο healer. Κυρίως βλεπω ΗΛΙΘΙΑ dps που απλα σπαμαρουν τα spells.

Τι; θες να κανω switch στα adds? yolo.

Tι; καθομαι στη φωτιά? yolo.

Τι; pullarw καταταλάθος ή επίτηδες κ με αφηνουν κ ψοφαω και γκρινιάζω; YOLO MOTHERFOKER.

Δηλαδη επειδη στο timewalking μερικοι μπαινουν για χαβαλε(γιατι ουτως ή αλλως απο loot δεν λεει και τιποτα το ιδιαιτερο ειδικα ο vendor στη Shattrat με 805ilvl gear που γελανε και οι πετρες.....),σημαινει οτι ολα μπαινουν στο ιδιο τσουβαλι.

Στο ενα σχολιο διαβαζω για Noob healer,λες και φταιει ο healer που το tanking του DH ειναι τοσο χαλια απο πλευρας ξυλου

Στο αλλο σχολιο για Noob tank

η μλκια των Tank που το χουν καβαλησει τελειως το καλαμι και κανουν overpulls , no 2 ειναι η ελλειψη awarenes γενικα , no 3 και καινουργια παρατηρηση οι νεοι που σπαμαρουν ενα flash heal . 

Και γενικα βλεπω πολυ hate να βγαζεις σε καθε σχολιο κυριως λογω των dungeons. Αραξε λιγο μην τα παιρνεις τοσο στα σοβαρα.Δεν ειναι progress το να ανεβαζεις alts και να τους ντυνεις μεσω dungeons

Αν θες να δεις σοβαρα dungeons και raids να μπεις σε καποια σοβαρη guild.

Απο τον ακυρο που απλα μπαινει για να περασει την ωρα του(και αρα στην παρουσα φαση θα ανεβαζει καποιο alt αρα σιγα μην τον πολυ ενδιαφερει κιολας)μην εχεις μεγαλες απαιτησεις οπως δεν εχει και αυτος γενικα(ασχετως με το τι γραφει ο καθενας).

Τα timewalking dungeon ειναι απλα μια προταση της εταιριας να ξαναθυμηθει ο κοσμος παλια dungeon(και ισως δουμε και timewalking raid στο μελλον,μιας και βλεπω οτι γραφεται αρκετα).Δεν τα κανεις για progress ή gear up.

Το αν τα tank τραβανε τα παντα,προσπαθεις να τους heal αρεις.Αν δεις οτι δεν τα καταφερνεις το γραφεις στο tank. Αν το τανκ εξακολουθει να κανει του κεφαλιου του ή το διωχνεις και βαζεις αλλο ή απλα δεν ξαναασχολεισαι με αυτα. Ουτως ή αλλως ουτε καλο gear δινουν,ουτε καλα rewards.

• Like 1

Δυστυχώς οι σοβαρές clans, θέλουν και συγκεκριμένα specs. Ελάχιστοι εώς κανένας δεν θέλει melee dps ή τάνκς. Οι περισσότεροι ψάχνουν για Range DPS, και δεν μιλάω για 2 μήνες μετά το xpac.

Δεν ξερω ποσο gear dependent ειναι σαν τανκ ο DH, προς το παρόν στα normal σχεδον κανω self heal :P (απιστευτο, μου φαινεται ενας διαφορετικός DK :D ) Τωρα, στα raid/mythic, δεν εχω ιδεα. Aλλα ειναι πολυ fun 2 play. 

το αυτό

έχω έναν shammy 108 healer 

όποτε μου τυχαίνει τανκ DK ή DH είναι σταθερά πάνω από μένα στο healing

έτσι αναγκάζομαι για να μην βαριέμαι να κάνω dps στο τρελό νούμερο των 30k 

λογικά αυτό θα αλλάξει στα 110 αλλά για τώρα είναι απλά rediculus :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Patch 7.1 Karazhan σε 10 days... !!!
To κόβώ νά θέλέί κάνά 835 entry τό dungeon...

gear up σε mythics dudes asap και μέτά αστε τα timewalking που έίνάί GTPK τά groups έκέί ..μπαινει και η κουτση μαρια.έύτήχώς σάν 854 resto druid τά νόόμπότάνκ πόύ λετε didnt matter....οταν ειδα και το gear ξενερωσα ...τελος ετρεξα ενα Arcway μετα και στρωσα..

Ξερετε τι εχω παρατηρισει στα Mythic, εχει πλακα, τανκ + healer περνας αμεσως το ilvl face control αν εισαι σε σοβαρο ilvl...τα dps τραβανε μεγαλο ζορι !!!

Mythic GROUP "840+", 2 dps ακομα  θελουμε...και μπανουν ρε παιδια καμια  8αδα dps σε 2 sec μεσα, ο μικρότερος είναι 843 and the rest 856 , 858+ κλπ... !! Φαντασου να εισαι 860 και να τρως reject σε απλο mythic..μαμακια.. Τελικα το groυp μονο "840+" δεν ηταν...και τα 3 dps καρατουμπανο παιδια όχι αστεια..... 

Επεξ/σία από stefanos9

gear up σε mythics dudes asap και μέτά αστε τα timewalking που έίνάί GTPK τά groups έκέί ..μπαινει και η κουτση μαρια.έύτήχώς σάν 854 resto druid τά νόόμπότάνκ πόύ λετε didnt matter....οταν ειδα και το gear ξενερωσα ...τελος ετρεξα ενα Arcway μετα και στρωσα..

Ξερετε τι εχω παρατηρισει στα Mythic, εχει πλακα, τανκ + healer περνας αμεσως το ilvl face control αν εισαι σε σοβαρο ilvl...τα dps τραβανε μεγαλο ζορι !!!

Εδω και 1 10ετια γινεται το παραπανω.Και αυτο γιατι ο αριθμος των dps,ειδικα απο τοτε που μπηκε και το dual spec ειναι πολλαπλασιος αυτων των healer ή tank.

Επισης ξενερωσες με το gear για ποιο λογο?Αφου δεν παιζει ρολο στα timewalking λογω scaling ουτως ή αλλως. Μονο τα legendary ειναι που κανουν την διαφορα λογω proc(οσοι παιζετε healer βγαλτε το Val anyr οεο!)

820 ταβανι μου πεταγε το timewalking....

Ναι και 805 απο τον vendor.Προφανως οταν ξαναβγει αυτο μετα απο ενα χρονο τα loot θα ειναι ψηλοτερα αλλα στην παρουσα φαση δεν νομιζω να περιμενε κανεις Loot μεγαλυτερα απο heroic.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...