aliakas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 μπορείς να βλέπεις τις πρώτες ύλες στο mini map από τα gathering profesions που έχεις οπότε δεν υπαρχει αυτό το πρόβλημα και όντος σε αυτό το xpack το skinning δεν είναι τόσο κερδοφόρο όσο το herbalism και το mining Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι, αλλά τώρα τα λέτε αυτά που έχω πάρει LW και Skinning... Έστω και αργά, επειδή θα μπουστάρω χαρακτήρα στον Silvermoon, (dudu για healer) να πάρω Herbalism/Alchemy ή να τον κάνω ντιπ Κινέζο και να του βάλω Herbalism/Mining? Τέλος σε αυτό το xpac πότε θα μπορέσουμε να πετάξουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 To skinning στην αρχή έλεγε αρκετά που έφευγαν για 2.5-3Κ οι stacks αλλά τώρα είναι σάπιες οι τιμές. Το να αλλάξεις farming prof δεν είναι πάντως τπτ το τρομερό γιατί μπορείς από το lvl 1 να φαρμάρεις στα Broken Isles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι, αλλά εγώ έχω φτάσει ήδη 650 και στα δύο και δεν ψήνομαι να κάνω reset. Θα τα κρατήσω ως μελλοντική επένδυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι, αλλά τώρα τα λέτε αυτά που έχω πάρει LW και Skinning... Τωρα σου ηρθε να παιξεις εσενα δεν φταιμε εμεις για αυτο. Στις πιο πισω σελιδες στις αρχες του expansion ή λιγο καιρο πριν βγει τα ειχαμε αναφερει αυτα και μαλιστα εγω προσωπικα ειχα ανεβασει και video οσον αφορα τα professions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αυτά απαντήθηκαν λέμε. Τώρα dudu με Mining/Herbalism κινεζοφάση ή Herbalism/Alchemy για να ταΐζουμε τους raiders? Επίσης διάβασα όλο το νήμα πίσω, μέχρι 25/8. Δεν βρήκα τίποτα σχετικό με βίντεο για profs. Αν έχεις την καλοσύνη. Μόνο για best tanking βρήκα που ανεβάζω Pala για Prot και θα το δω το βράδυ που θα είμαι σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Mine Herb έίχά σέ Άλτ κάί έίχά βάλέί κάί ένά Βot στό ΜoP kai eixa χέστέί στό τάλάρό λέμέ.... πρεπει να φαρμαρε για 2 μηνές non stop κάί τά πόύλόύσέ κίόλάς .. μίλάμέ γίά έκάτόμύρίo..δέν μόύ έμέίνέ δέκάρά φύσίκά μέτά άδέίάσά όλό τό ΆΉ...κάλά έκάνές πάίχνίδίά μέ τίς τίμές στό server not connected τότέ άφόύ έξάφάνίζές τή πρόσφόρά κάί κάθόρίζές τή ζήτήσή μέ μπόλίκόύς άλτς νά μήν κάνόύμέ κάί μπάμ άπό χίλόμέτρά....άύτό τό part ήτάν πόίό ένδίάφέρόν κάί άπό to WoW τό ίδίό..άπίστέύτό sim kai thrill. Άν τό δέί κάπόίός άκάδήμάίκά....τό Wow έίνάί ένάς άπίστέύτός simulator τόύ real world πάίδίά....σέ τρόμάκτίκό έπίπέδό...μέχρί κάί γίά break out virus... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τα πιο κλασσικα profession για hunter δεν ειναι αυτα που αναφερεις αλλα φυσικα το Skining,Leatherworking. Γιατι αυτο?Γιατι πολυ απλα ο hunter φοραει mail και μαντεψε ποιο profession μπορει να φτιαξει mail?Ναι σωστα το μαντεψες Επισης για να βρεις τα δερματα για να φτιαξεις τις πανοπλιες θα χρειαστεις το καταλληλο gathering profession και μαντεψε παλι ποιο ειναι αυτο? Φυσικα μπορεις να ξαναπαρεις herbalism/Alchemy ή να παρεις καποια παλια δημοφιλη ακυρα combo οπως Enchanting/JC πλεον οτι γουσταρεις θελεις. Το video αλλωστε ηταν απολυτα αναλυτικα και κατι μου λεει οτι ή δεν το ειδες ολο(ή καθολου)ή δεν καταλαβαινες τα αγγλικα του κυριου. Το ξαναβαζω λοιπον καθως ειναι πολυ απλο αλλα και συγκεκριμενο. Ηταν πιο πισω αλλα ναι αυτο ηταν το video. Ενα περιεργο πραγμα τωρα που εψαχνα τα posts τοσος κοσμος πριν το release και ξαφνικα οι περισσοτερο εξαφανιστηκαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 σε ενα πρωί έφτασα απο 790κατι σε 828, πεθανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σιγά ρε. Σε ένα πρωινό πήγα τον Paladin από 80 - 92. Εκεί να δεις πώς πεθαίνεις ποδαράτος για να τρέξεις MoP - WoD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τωρα ειδικα με το timewalking dungeon που δινει 820 για την πλακα ειναι πιο ευκολο το gear up οποιου παει 110. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Σιγά ρε. Σε ένα πρωινό πήγα τον Paladin από 80 - 92. Εκεί να δεις πώς πεθαίνεις ποδαράτος για να τρέξεις MoP - WoD ειχα παει τον lock μου στην stv απο 30 - 37/38 σε ενα session Τι ωραίες εποχές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ρε τι Mythic εδω σε timewalking και τα smug τα κανουν σκατα τοσο εχει παει το επιπεδο των pugs ? Σπασε πλακα σε timewalking Alkatraz τι wipe πεφτει αμα tank η healer ειναι καθυστερημενα η νομιζουν οτι ειναι απλως για free loot . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εσύ δηλαδή περιμένεις από νέους players να ξέρουν tacts σε TBC? Tank and Spank είναι η φάση στο timewalking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ναι και dont stand on fire Οταν λεω smug εννοω τους mythic shit ξερολες που δεν ακουνε κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις