Zus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι ούτε με 835 δεν σε παίρνουν για Mythic στον server μου. Ότι έχω βρει είναι 840+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Φτιαξε εσυ τοτε group. Δυστηχως ζητανε υψηλο ilvl ειτε για να ντυθουν αυτοι(πχ ο raid leader μπορει να ειναι 830 healer και αρα βαζει μεγαλυτερο lvl τους υπολοιπους για να του δινουν οτι δεν χρειαζονται),ειτε για να βγουν τα dungeon νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γενικα το παιχνιδι ειναι μια απεικονιση της κοινωνιας μας. Ολοι σχεδον τα θελουν ολα δικα τους χωρις να μοχθησουν, χωρις να προσπαθησουν πολυ. Οποτε ναι, αμα θα πρεπει να tryhardαρουν γιατι το ilvl ειναι οριακο, το μεσημερι θα πρεπει να φανε διπλη μεριδα φαγητο αππ το ζορι ξερωγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι που καθονται πλεον και ασχολουνται με απλα Mythic ειναι αυτοι που θα εχουν ανεβασει alt.Αρα προφανως και δεν προσπαθουν να κανουν tryhard με μικροτερο gear. Υπαρχει και η περιπτωση οπως ειπα να ειναι και main και απλα να θελουν να ελπιζουν σε titanforged reroll ή για να μαζεψουν keystone,αρα και σε αυτη την περιπτωση δεν θα κατσουν να ασχοληθουν με low gear αν θελουν να το καθαρισουν. Στις αρχες του expansion που δεν υπηρχε το gear πως τα κανανε τα mythic με 830ilvl? Αλλα οπως εχει αναφερθει πολυ σωστα οποιος εχει προβλημα με τα group ας φτιαξει αυτος ενα και να ειναι leader,που το προβλημα?Τωρα ειδικα που ειναι ανοικτο και ολο το raid μεσω lfr +το World boss+world quest ειναι γελειο να μαζεψει καποιος gear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πάντως τα τρία tokens την εβδομάδα είναι λίγα με την γκαντεμιά που με δέρνει! Gief tokens στο λαό! Επιπλέον το σύστημα με τα legendary items που βασίζεται καθαρά στο RNG είναι GTPK... Και ερώτηση: Open world δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα pvp talents? Δηλαδή τρώω sap από τον κάθε ρογκά που έχει χρόνο για χάσιμο, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το talent για να την κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις να κανεις heroic random να πας κοντα 825, αλλα αν δεν ειναι και απαραιτητο...αλλα καλο κανει μαθενεις καπως τα tactics μετα για Μythic... Παιζεις πολυ με τα World Quests που δινουν GEAR, που ειναι Eazy Mode και δινουν 830+ μεχρι και epic 835+ και 840 και 850 μπορει να σου σκασει warforged/titanforged. World Bosses also. Επισης κανα 2 κοματια 820+ παιρνεις απο το class hall με το που τελειώσεις το class campaign ξεκλειδωσεις το 3ο relic sto artifact (xωρις να ξεκελιδωσει το artifact δεν μπορεις να ανεβασεις σοβαρο ilvl σε κρατα πισω), κλπ και γινονται upgrade κι άλλο με resources. Με rep , κλπ ανοιγουν και αλλα κοματια από το class gear. Επισης αν εχεις λεφτα για πεταμα , παρακολουθεις ΑΗ για 835+ epics me 20 χιλιαρικα.. σπανιο αλλα παιζει..και όταν πας Mythic θα σου κατσουν καλυτερα, αλλα το θεμα είναι ότι αυτά θα σε βοηθησουν να πας γρηγοροτερα σε ilvl που θα σε δεχονται για Μythic... Τελος παντων στο Legion υπαρχουν πολλοι τροποι να ντυθείς (pre-Mythic), WQs είναι το ποιο ευκολο σε συνδιασμο και με αλλουσ τροπους.. Μετα τα 825 εχεις και LFR, 838-840 μπαινεις Mythic kai καπου εδώ σταματάει το casual γυρω στα 850 αυτή τη στιγμη...Υπαρχουν και εχτρα loot rolls σε LFR, World Bosses , me κατι νομισματα Broken Fate που αγοραζεις για 1000g / 1000 resources κλπ.. Καπου εδώ είναι και η καλυτερη φαση , εχω ξεμπλεξει με όλα τα αλλα, questing, Suramar rep κλπ, locked Dungeons... ανοιγουν 10 Μythic per Week και απολαμβανεις !! Για παραπανω progress θες ποιο σεμι-hardcore καταστασεις, πας Μythic+ και Νορμαλ Raiding. Εγω χαλαρωνω με κανα απλο Μythic kai LFR, και περιμενω 7.1 patch Karazan Mythic Super Dungeon με 860 Loots...!! Eγώ πάντως δυσκολεύομαι να ανεβάσω στο 810 να μπω στα hc νταξει, 110 εγινα πριν 3-4 μερες βασικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στα mythic+ ανεβαίνει το gear lvl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στα mythic+ ανεβαίνει το gear lvl? Αν δεν ανεβαινε το gear που ριχνουν τοτε ποιος ο λογος να τα εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν ανεβαινε το gear που ριχνουν τοτε ποιος ο λογος να τα εκανες?Για το challenge.Που σιγά μην τα έκανε κανείς τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Θελω λιγο την γνωμη σας σχετικα με τα professions Εχω παρει skining & herbalism και αναρωτιεμαι αν ειναι σωστος συνδυασμος η αν θα πρεπε για δευτερο να παρω leatherworging Απο το skining βγαζω καποια gold ( οχι πολλα ) πουλωντας thic leather & heavy leather απο το herbalism χμμμ λιγα πραγματα εδω να πω οτι ειμαι ακομα χαμηλο lvl και εγω και τα professions μου ισως και αυτο να παιζει σημαντικο ρολο Ειμαι στον σωστο δρομο η να αλαξω κατι τωρα που ειναι νωρις ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Από το herbalism λίγα πράγματα; θεωρείται το πιο κερδοφόρο profession. Σε ένα μήνα έβγαλα κοντά στις 350.000g με πολύ casual παίξιμο και με νορμάλ τιμές. Η γνώμη μου είναι άφησε το skinning και πάρε alchemy που συνδυάζεται με το herbalism και μπορείς να βγάλεις και από εκεί αρκετά χρήματα πουλώντας flasks. Θέλει όμως αρκετό farm για πρώτες ύλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Από το herbalism λίγα πράγματα; θεωρείται το πιο κερδοφόρο profession. Σε ένα μήνα έβγαλα κοντά στις 350.000g με πολύ casual παίξιμο και με νορμάλ τιμές. Ναι αλλα ο ανθρωπος σου λεει οτι ειναι μικρο level... Θελω λιγο την γνωμη σας σχετικα με τα professions Εχω παρει skining & herbalism και αναρωτιεμαι αν ειναι σωστος συνδυασμος η αν θα πρεπε για δευτερο να παρω leatherworging Απο το skining βγαζω καποια gold ( οχι πολλα ) πουλωντας thic leather & heavy leather απο το herbalism χμμμ λιγα πραγματα εδω να πω οτι ειμαι ακομα χαμηλο lvl και εγω και τα professions μου ισως και αυτο να παιζει σημαντικο ρολο Ειμαι στον σωστο δρομο η να αλαξω κατι τωρα που ειναι νωρις ακομα Πετα το skining και παρε mining και θα βγαλεις και αργοτερα gold μην φοβασαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ναι αλλα ο ανθρωπος σου λεει οτι ειναι μικρο level... Πετα το skining και παρε mining και θα βγαλεις και αργοτερα gold μην φοβασαι. Έχεις δίκιο δεν πρόσεξα ότι είναι χαμηλό level. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Eγώ πάντως δυσκολεύομαι να ανεβάσω στο 810 να μπω στα hc νταξει, 110 εγινα πριν 3-4 μερες βασικα. ξεκίνα κάνε world quest, ψάχνε αυτά που έχουν το elite σημάδι γύρω - γύρω. Εμένα τις προάλλες μου έτυχε 855 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω παιδια θα μελετησω της προτασεις σας να δω τι μου ταιριαζει πιο πολυ αν και το skining που μου απορρίψατε μου αρεσε πιο πολυ , ζαλιζομαι να ψαχνω δεξια αριστερα που ειναι κρυμενα τα φυτα και οι πετρες ενω οι αρκουδες κανουν μπαμ απο μακρια λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις