Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω αλλα δεν ειμαι και σιγουρος , θες 4 μερες ανα level....

Artifact Knowledge level 0: 0%
Artifact Knowledge level 1: 25%
Artifact Knowledge level 2: 50%
Artifact Knowledge level 3: 90%
Artifact Knowledge level 4: 140%
Artifact Knowledge level 5: 200%
Artifact Knowledge level 6: 275%
Artifact Knowledge level 7: 375%
Artifact Knowledge level 8: 500%
Artifact Knowledge level 9: 650%
Artifact Knowledge level 10: 850%
Artifact Knowledge level 11: 1100%
Artifact Knowledge level 12: 1400%
Artifact Knowledge level 13: 1775%
Artifact Knowledge level 14: 2250%
Artifact Knowledge level 15: 2850%
Artifact Knowledge level 16: 3600%
Artifact Knowledge level 17: 4550%
Artifact Knowledge level 18: 5700%
Artifact Knowledge level 19: 7200%
Artifact Knowledge level 20: 9000%
Artifact Knowledge level 21: 11300%
Artifact Knowledge level 22: 14200%
Artifact Knowledge level 23: 17800%
Artifact Knowledge level 24: 22300%
Artifact Knowledge level 25: 24900%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@paralyzer

ξεκίνα εσύ ένα premade group. γράψε ilvl 835 ελάχιστο. Επίσης βάλε ένα τίτλο "no rush, we learn, be patient". 

εγώ πήγα χτες με ένα group 830-835 όλοι, αλλά είπαμε εξαρχής ότι δεν είμαστε pro, φάγαμε κάποια wipe αλλά βγήκε. Και ήταν και διασκεδαστικό αρκετά :)

Η γκρίνια έπιασε τόπο...μόλις πήγα από 845, 846 ilvl με πήραν για Arcway...μάλλον θα ήταν ψυχολογικό το θέμα του 845 :P

Δεν ξέρω από πότε παίζετε αλλά αυτό (το πούλημα υπηρεσιών) υπήρχε απ'το vanilla wow. Τότε πουλούσαν το loot απ'τα τότε raids (Molten Core, Black Wing Lair) με τιμές ανάλογα το loot. Δεν είναι κάτι τόοοοοοοοοοσο καινούριο!!!

Εγώ πουλούσα 5man ως priest healer με απίστευτο αριθμό κανόνων για τους άλλους 4.

Έβγαλα το epic mount έτσι....αξέχαστες εποχές όπου ήταν ο holy priest ήταν φαινόμενο.

σιγα μωρε, σε κανα μηνα ακομα με μεγαλο research δεν θα υπαρχει καν θεμα...

Εγω ακομα είμαι με level6 research και ανeβαζω σχετικα  easy.

δεν μεταφερεις ΑPower από το ένα artifact στο άλλο.

Εχεις απλα 2 artifact weapons (or more), και αναλογα to spec φορας και το αντιστοιχο artifact weapon. .

Με μεγαλο research level τι σας χαλαει δηλαδή, αν αντι για να να βαλετε απλα +1 τραιτ παραπανω στο main με 30Κ power πχ, τα χωσετε αυτά τα 30Κ για ~21 traits στο offspec. Θα εχεις το main Artifact με Ν+1, και το offspec με Ν για λιγο καιρο... 

Σε κανα 2 μηνες θα μπορουν να γεμισουν όλα τα offspec..

ωραία

και για να ξαναπας στο main spec θες άλλα τόσα 

άρα χάνεις 2 traits 

γιαυτό και δεν το κάνει και κανένας 

ρε παιδια, το gearing πως ακριβώς δουλεύει;

Για να μπεις hc θες 810 ilvl. Τα dungeons μου ριχνουν 805. Επισης, βλεπω πως τα hc σου ριχνουν 825. Πως φτάνεις 840 για να σε πάρουν σε mythic? Εξαρτάσαι από το αν θα σου κάτσει "ironforged" ( :P ) item?

Μπορεις να κανεις heroic random να πας κοντα 825, αλλα αν δεν ειναι και απαραιτητο...αλλα καλο κανει μαθενεις καπως τα tactics μετα για Μythic...

Παιζεις πολυ με τα World Quests που δινουν GEAR, που ειναι Eazy Mode και δινουν 830+ μεχρι και epic 835+ και 840 και 850 μπορει να σου σκασει warforged/titanforged. World Bosses also.

Επισης κανα 2 κοματια 820+ παιρνεις απο το class hall με το που τελειώσεις το class campaign ξεκλειδωσεις το 3ο relic sto artifact (xωρις να ξεκελιδωσει το artifact δεν μπορεις να ανεβασεις σοβαρο ilvl σε κρατα πισω), κλπ και γινονται upgrade κι άλλο με resources. Με rep , κλπ ανοιγουν και αλλα κοματια από το class gear. 

Επισης αν εχεις λεφτα για πεταμα , παρακολουθεις ΑΗ  για 835+ epics me 20 χιλιαρικα.. σπανιο αλλα παιζει..και όταν πας Mythic θα σου κατσουν καλυτερα, αλλα το θεμα είναι ότι αυτά θα σε βοηθησουν να πας γρηγοροτερα σε ilvl που θα σε δεχονται για Μythic...

Τελος παντων στο Legion υπαρχουν πολλοι τροποι να ντυθείς (pre-Mythic), WQs είναι το ποιο ευκολο σε συνδιασμο και με αλλουσ τροπους..

Μετα τα 825 εχεις και LFR, 838-840 μπαινεις Mythic kai καπου εδώ σταματάει το casual γυρω στα 850 αυτή τη στιγμη...Υπαρχουν και εχτρα loot rolls σε LFR, World Bosses , me κατι νομισματα Broken Fate που αγοραζεις για 1000g / 1000 resources κλπ..

Καπου εδώ είναι και η καλυτερη φαση , εχω ξεμπλεξει με όλα τα αλλα, questing, Suramar rep κλπ, locked Dungeons...

ανοιγουν 10 Μythic per Week και απολαμβανεις !!

Για παραπανω progress θες ποιο σεμι-hardcore καταστασεις, πας Μythic+ και Νορμαλ Raiding.

Εγω χαλαρωνω με κανα απλο Μythic kai LFR, και περιμενω 7.1 patch Karazan Mythic Super Dungeon με 860 Loots...!!

Καλησπέρα! γρήγορη ερώτηση.βαρεθηκα να παίζω σε pvp server και θέλω να μεταφέρω τον χαρακτήρα μου σε pve server.π αιζω horde.τ ι προτείνεται; ευχαριστώ.

Καλησπέρα! γρήγορη ερώτηση.βαρεθηκα να παίζω σε pvp server και θέλω να μεταφέρω τον χαρακτήρα μου σε pve server.π αιζω horde.τ ι προτείνεται; ευχαριστώ.

Draenor 

https://realmpop.com/eu.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Silvermoon γιατί δεν εμφανίζεται στο realm list που θέλω να φτιάξω εκεί έναν χαρακτήρα και να μπουστάρω το 100αρικό μου?

Είναι τόσο full που βγήκε από την κυκλοφορία?

Ήταν τελευταίος στη λίστα και όχι στα S. Τον βρήκα!

Επεξ/σία από Zus

Η γκρίνια έπιασε τόπο...μόλις πήγα από 845, 846 ilvl με πήραν για Arcway...μάλλον θα ήταν ψυχολογικό το θέμα του 845 :P

Εγώ με 842 πηγα και Arcway Και το αλλο που θελει για το Q ( δεν θυμαμαι ποιο ειμαι στην δουλεια εκει στο suramar ) απλα και μονο κανοντας Start Group . Ετρωγα πορτα σε ολα τα request. Εκανα start group min ilvl 840 μπηκαν 2 dps με 858 & 846 και ενα tank με 858 . Ο Healer εσκασε με 840 και βγηκαν νερακι και τα 2 . Το The Arcway ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ που είμαι 832ilvl, για να μπω mythic πρέπει να με μπουστάρει κάποιος? (ελέω keystone)

Αστα τα keystone.Δες να πας κοντα 835 να βρεις κανενα group για κανονικα Mythic και μετα κοιτας τα mythic+.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...