Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 προσωπικά ποτέ δεν είχα δει στο vanilla wow να spamαρουν στο chat για να πουλήσουν raid loot και τώρα που τους βλέπω τρώνε ignore και τέλος Θελει πολλη σκεψη για ποιο λογο τωρα καθονται και σπαμαρουν για boost runs?Μηπως γιατι τωρα ειναι που παιζει περισσοτερος κοσμος?Μηπως επειδη εχουμε πλεον και το Wow token αρα τα gold εχουν καποιο νοημα να τα μαζευεις? Εγω παντως τετοια πραγματα κυριως στα 80 και μετα αρχισα να βλεπω τοσο εντονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κανείς δεν με παίρνει mythic ενώ έχω item level 845? Πολύ decline ρε παιδί μου...έλεος Δεν μπορώ να κάνω τα quest που έχω Δεν με παίζουν τα άλλα τα παιδάκιααααααα 845 και τρως reject σε απλο μυθικ ??? wtf ? Μηπως κανεις join "860+ only" ? Εγω σαν healer μετα τα 840 , δεν ξαναφαγα πορτα... Λοιπων περι τις κουβεντας : ....6000/12000 Suramar Rep , αντε αλλα 2 χιλιαρικα να ανοιξω τα 2 τελευταια dungeons να παμε 9/11 στο στορυ....Μεγαλη πατατα... Τα artifact μαζι με το artifact research ειναι OK COOL, και μετα απο κανα 2 μηνες θα μαζευεις για πλακα, και θα γεμιζεις αλλα 2 off-spec ανετα. Αλλα με τους alts κανανε μαμακια, ποιος θα κατσει να ξαναμαζευει 100Κ Artifact power απο το 0 ? Κανεις. Το Artifact Power πρεπει να γινει account wide.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 To artifact knowledge πρέπει να γίνει account wide. Όχι το power κατά εμέ. Θα είχε ένα νόημα τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 επίτηδες το κάναν αλλά τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ε, όπως το έκαναν, θα το ξεκάνουν, γιατί πάει στράφι και το offspec. Εγώ ας πούμε θα ήθελα να τανκάρω και ως Demon Hunter και δεν με αφήνει επί της ουσίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κόίτά μπόρέίς πχ έγώ τό 22ό μόύ trait σάν healer άν τό ρίξώ στό offspec tank weapon θά πάρώ 21 traits...άλλά θέλώ νέά ρέλίκς κάί 1 agility trinket τό άλλό τό χώ already... Artifact Knowledge account wide i agree+1. Kai to 3o relic θά έπρέπέ νά ήτάν άνόίχτό σέ Alt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Η λογικη των artifact weapons ειναι οτι στην ουσια ειναι τα νεα legendary.Ειναι απολυτα λογικο να ζητανε grinding λοιπον για οποιον θελει να ασχοληθει με alt.Σκεφτειτε στα προηγουμενα expansion σε ποιο σημειο του παιχνιδιου περνατε το legendary γιατι απο οτι θυμαμαι σιγουρα δεν ηταν στο πρωτο raid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Κόίτά μπόρέίς πχ έγώ τό 22ό μόύ trait σάν healer άν τό ρίξώ στό offspec tank weapon θά πάρώ 21 traits... και για να ξαναπας στο κανονικό σου spec θες άλλα 24k artifuck power σύνολο 48k ε όχι τέτοια κοροϊδία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει λογος που ονομαζονται main spec και Offspec. Προφανως και ολο το βαρος θα πεσει στο main spec και μετα στο offspec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 ναι αλλά πριν δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός(στην ουσία) άρα πάμε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πριν υπηρχαν 10 αλλα κακα που κανανε το παιχνιδι ομως Unplayable.Τωρα αν 1st world problems ειναι τα offspec των alt ε καπου χανεται η ουσια. Ουτως ή αλλως οποιος εξακολουθει να παιζει για μηνες το παιχνιδι θα τα μαξαρει ολα αργα ή γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι η ετερια σπαει τα @@ μας χωρις λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι η ετερια σπαει τα @@ μας χωρις λογο Αμα δεν σου αρεσει , πολυ απλα μην παιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 και για να ξαναπας στο κανονικό σου spec θες άλλα 24k artifuck power σύνολο 48k ε όχι τέτοια κοροϊδία σιγα μωρε, σε κανα μηνα ακομα με μεγαλο research δεν θα υπαρχει καν θεμα... Εγω ακομα είμαι με level6 research και ανeβαζω σχετικα easy. δεν μεταφερεις ΑPower από το ένα artifact στο άλλο. Εχεις απλα 2 artifact weapons (or more), και αναλογα to spec φορας και το αντιστοιχο artifact weapon. . Με μεγαλο research level τι σας χαλαει δηλαδή, αν αντι για να να βαλετε απλα +1 τραιτ παραπανω στο main με 30Κ power πχ, τα χωσετε αυτά τα 30Κ για ~21 traits στο offspec. Θα εχεις το main Artifact με Ν+1, και το offspec με Ν για λιγο καιρο... Σε κανα 2 μηνες θα μπορουν να γεμισουν όλα τα offspec.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Το artifact knowledge πόσο καιρό παίρνει να πάει level 5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις