Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχολήθηκα λίγο με το DDO και είναι ότι να ναι ο χειρισμός του. Πολύ καλό σαν concept αλλά και μόνο που ειναι group ONLY είναι ξενέρωμα, οπότε και το παράτησα.

Μιας και είχα ακόμα κάποιες μέρες στο WoW (βεβαια δεν ειχα παίξει για μεγάλο διάστημα αλλά ειχα προπληρώσει 2 μήνες έτσι κ αλλιώς), ξεκίνησα εναν Tauren Shaman! FOR THE HORDEEEEEEE λοιπόν!! Εχτές έπαιξα ενα 3ωράκι και πήγα level 9. Η μουσική στην starting area των ταύρων είναι ίδια με την Westfall και με έπιασε συγκίνιση...

Βέβαια μου πήρε ΠΟΛΥ χρόνο να συνηθήσω στην ιδέα των spells (έψαχνα να ξεκινήσω με stealth & cheap shot..) και στο ότι "when you're about to die, you die", τί ωραίο που ήταν το vanish...Aλλά απτην αλλη γουστάρω πολύ τη φάση των totems (ακόμα σε εμβρυακό επίπεδο βέβαια) και του heal :)

Kανας συγχωριανός στον server Masrigos υπάρχει? Χλωμο ε?

Επέλεξα αυτόν τον server στην τύχη, αν και ψήθηκα να μπω Crushridge αφού δεν εχω alliance εκει έτσι για να τιμήσω και τα παιδικά μου χρόνια...!!! :D:D:D

Δημοσ.

Επίσης η χαρά του να βλέπεις τα "κουτάκια" του ΧΡ να ανεβαίνουν, το να κάνεις complete ένα quest και γενικά να βλέπεις μια εξέλιξη δεν συγκρίνεται με κανένα raid..... Για δοκιμάστε το όσοι βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια...

Δημοσ.

Ναι ο warrior είναι λιγο boring εχω ακούσει. Εγω ηθελα spells, αλλά όχι και αρμόνιο (οπότε κάτι warlock ήταν εκτός συζήτησης..), επίσης δεν ήθελα και να γινω νοσοκόμα, οπότε druid πάλι εκτός συζήτησης, και φυσικά ήθελα να δοκιμάσω horde!! αρα εμενε ο shamannnn :)

Δημοσ.

Εγω εχω την priest μου 59 εδω και 6 μηνες.Ο λογος? Αν παει 60 θα με πριζουν να την πηγαινω σε raid, πραγμα που δεν γουσταρω καθολου να κοιταω μονο μπαρες hp .

Ενα παιδι με το sulfuras απο το guild σταματησε να παιζει τον shaman του και εφτιαξε hunter επειδη βαρεθηκε να κοιταει μονο ονοματα και να κανει point & heal.

Γενικα αν δεν θελεις να κανεις tanking δεν κανεις warrior ,αν δεν θελεις να κανεις healing δεν κανεις priest/druid/pala-shaman και αν θες να κανεις dps (oh ye!!) κανεις hunter/rogue/mage/lock(με mage μερικες φορες να ειναι decurse bot αλλα λες οτι τουλαχιστον εχεις τα talent που θες)

Δημοσ.

Κι' εσύ γιατί ξεκίνησες priest (και τον έφτασες και lvl 59!!!) αφού δεν σ' αρέσει το healing?.... Και μην μου πεις λόγω shadow γιατί θα τρελαθώ...

Δημοσ.

E ναι όντως, ειναι λιγο αντιφατικό!

Ουσιαστικα εχεις τον 59άρη 6 μηνες χωρίς να παίζεις! Γιατί αν ασχολιόσουν θα είχε πάει 60 (προ πολλού). :D

Ισως αν ο shaman με πορώσει να τον φτάσω 60 και να τον αφήσω. Και μόνο που σκέφτομαι 40man raids μου ερχεται αναγούλα! :D

Δημοσ.
Εγω εχω την priest μου 59 εδω και 6 μηνες.Ο λογος? Αν παει 60 θα με πριζουν να την πηγαινω σε raid' date=' πραγμα που δεν γουσταρω καθολου να κοιταω μονο μπαρες hp .

Ενα παιδι με το sulfuras απο το guild σταματησε να παιζει τον shaman του και εφτιαξε hunter επειδη βαρεθηκε να κοιταει μονο ονοματα και να κανει point & heal.

Γενικα αν δεν θελεις να κανεις tanking δεν κανεις warrior ,αν δεν θελεις να κανεις healing δεν κανεις priest/druid/pala-shaman και αν θες να κανεις dps (oh ye!!) κανεις hunter/rogue/mage/lock(με mage μερικες φορες να ειναι decurse bot αλλα λες οτι τουλαχιστον εχεις τα talent που θες)[/quote']

Θα πώ μόνο το πως αισθάνομαι εγώ, για το θέμα αυτό. Δεν είναι πολύ σημαντικό όλο το party να εξαρτάται από'σένα? Δεν ξέρω, τί να πω άλλο, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Το κέντρο του κόσμου είσαι εσύ και το τι θα κάνεις εσύ είναι το νούμερο 1 στο party-raid, αν θα σώσεις την κατάσταση ή όχι. Όλοι περιμένουν απο σένα να σώσεις την κατάσταση, & το γεγονός ότι έχεις great buffs, & το γεγονός ότι μπορείς να γιατρέψεις deseases, να κάνεις dispel magics, να κάνεις suckle undeads, να κάνεις mind control όπου χρειάζεται. Έχεις πάντα κεντρικό ρόλο, και όλοι κρέμονται πάνω σου. Το feeling και μόνο αυτό, ότι έσωσες κάποιον, ή τα σχόλια του τύπου "great work priest", κλπ, εμένα με κάνουν και αισθάνομαι πολύ ωραία (καθόλου βαρετά) από άποψη game play.

Ξέρεις και κάτι άλλο ? Ισως φανεί λίγο υπερβολικό αυτό.. Όταν όλοι παίζουν super τους χαρακτήρες τους, τότε εγώ αρχίζω και βαριέμαι κάπως, αλλά από την άλλη προσπαθώ να είμαι και καλός. Όταν όμως έχω κάποιον ο οποίος κάνει λάθη, τότε το πράγμα για μένα γίνεται πολύ ενδιαφέρον και προσπαθώ να σώσω μία κατάσταση συνολικά. Ξέρεις ότι αυτό όταν διαπιστώνεται από το υπόλοιπο party και γίνεται το αντίστοιχο σχόλιο, διογκώνει το συναίσθημα του ότι είσαι χρήσιμος και αναγκαίος σε ένα party.

Για μένα όταν τα πράγματα είναι πολύ εύκολα είναι και βαρετά, το ενδιαφέρον έρχεται όταν πρέπει να πάρω αποφάσεις που αφορούν το wipe ή όχι σε όλο το party. Και φυσικά εκεί έρχεται και η αντίστοιχη επιβράβευση, και αυτό απο μόνο του είναι κάτι καταπληκτικό. Ασε που σε αρχές μάχης μετά από σχόλιο "we r dead now, nice pull", όταν καταφέρνεις να τους σώσεις όλους ακόμα και το pet, μένουν όλοι έκπληκτοι και πολλοί δεν κατάλαβαν και τι έγινε κιόλας.

Ο Priest είναι ήρεμη δύναμη, take my word for that.

Αυτά.

Δημοσ.

H θέση του priest είναι ηλεκρική καρέκλα. Ακόμα nazre δεν έχεις πάει 40man raids να δεις το άγχος των σωστών επιλογών και όταν έστω και ένας, ΕΝΑΣ μονο να πέσει θα ακούσεις ffs priest HEAL, ακόμα και αν ο τυπάς που πέσει έφυγε από το aoe του ragn και έπεσε στην λάβα. Ναι το άκουσα και αυτό!!!! Βλέπω ακόμα και στο κανάλι που έχουμε οι έλληνες και μιλάμε όταν προκύπτει κάποιο wipe........."αυτός ο healer δεν νιώθει", "τι n00bas ο healer" κλπ. Gj δεν έχω ακούσει ποτέ από άλλη class μέσα στα raids μόνο ο leader του class να πει έναν καλό λόγο.

Δημοσ.
H θέση του priest είναι ηλεκρική καρέκλα. Ακόμα nazre δεν έχεις πάει 40man raids να δεις το άγχος των σωστών επιλογών και όταν έστω και ένας, ΕΝΑΣ μονο να πέσει θα ακούσεις ffs priest HEAL, ακόμα και αν ο τυπάς που πέσει έφυγε από το aoe του ragn και έπεσε στην λάβα. Ναι το άκουσα και αυτό!!!! Βλέπω ακόμα και στο κανάλι που έχουμε οι έλληνες και μιλάμε όταν προκύπτει κάποιο wipe........."αυτός ο healer δεν νιώθει", "τι n00bas ο healer" κλπ. Gj δεν έχω ακούσει ποτέ από άλλη class μέσα στα raids μόνο ο leader του class να πει έναν καλό λόγο.

Ναι εδώ η διαφορά είναι ότι κάποια παιδάκια εκεί όντας 12-15, πρέπει απλά να καταλαβαίνεις πότε έχεις να κάνεις με σοβαρό άνθρωπο, και πότε με παιδάκι. Ε, δεν μπορείς να κατηγορήσεις παιδάκι 15 χρονών, γιατί κάνει σαν παλαβό, μου έχει τύχει ο εξής διάλογος σε party-5 jailbreak:

-"Damn its a wipe, corpse run? "

-"Yea looks like a corpse run"

-"Priest Ress???????????"

-"Yea..."

-"Only i cant do it when im dead"

-"Oh... i didnt see that"

-"Np."

-"But why didnt u use soul stone"

-"Cos i didnt have one on"

-"Why is that"

-"Cos there is no lock to provide one"

-"Oh... sorry i forgot that"

Και αυτό συνεχίζει, μέχρι που μετά από λίγο, το ίδιο παιδάκι λέει:

-"Can anybody ress me cos i lost my spirit inside lava, no way out"

-"Does this includes ur soul also ?"

-"No i have no soul, how can i have one when there is no lock in party"

-"True, now u say that i didnt notice also.."

-"Pls hurry my mom is very ungry with me now"

-"Did u tell her u lost ur spirit also?"

-"No, but i havent done any homework today"

-"Ahh, tell her ur going to have a lava rescue, this will impress her"

-"Ur right that didnt pass my mind"

-"Go, go, go tell her now!! before its too late"

Μετά από λίγο και αφού τον έκανα ress, και συνεχίσαμε λίγο στο instance... παίφτει ένα blue item και βλέπεις ένα spam στο party chat...

-"MIDE!!!!"

-"MICE!!!!"

-"MILE!!!!"

-"MINE!!!!!!!!!!!!!!!!"

-"oh, dislexia ?"

-"damn my spelling"

-"ok its urs dont worry."

Δημοσ.

Nαι απο αυτά αλλο τιποτα, ειδικα στους alliance. Horde εβλεπα ενα φιλο μου να παίζει undead και το επίπεδο ειναι αλλου γι'αλλου. Δηλαδή τί να λέμε...

Απο κει και πέρα εγω εβαζα μερικούς στην ignore list γιατι ηταν κουραστικό! :P

Κρίμα που μπορεις να βάλεις συγκεκριμένο αριθμο ignored μονο! :D

Τωρα το μονο που εχω να πω ειναι FOR THA HOOOOOORDE! :P

Δημοσ.

ΛΟΛ, εμείς σε ένα mc run χάσαμε το mt μας. offline λέει.........anyway βρίσκουμε τον αντικαταστάτη του και την επόμενη μέρα μαθαίνουμε ότι η μαμά του, του έβγαλε το pc από την πρίζα γιατί δεν είχε διαβάσει!!!!!!!

Αλλά δεν είναι θέμα ηλικίας είναι θέμα νοοτροπίας. Ο καθένας νομίζει πως ο healer δουλεύει για πάρτυ του. Εγώ ξέρω πως αν το tank που έχω στην δικαιοδοσία μου μείνει ζωντανό έχω κάνει την δουλειά μου καλά. Οι rogues και οι mages καλό θα είναι να ανεβάσουν το bandage τους και οι lock να σταματήσουν να κάνουν το εκνευριστικό life tap.

Το γέλιο ήταν χτες που έρχεται ένα rogue στο ξεκάρφωτο ενω σκότωνα mobs ep και μου λέει heal me. Ήμουν σε combat!!!!!!!! Anyway τελειώνει η μάχη και μου ξαναλέι heal me. Δεν του απαντάω ουτε φυσικα τον healάρω και καπάκι ακούω buff me!!! Αχαχαχαχαχαχα. Θράσσος. Και μετά μου λεει f u n00b!!!!!!!!!! Ηealάρω όποιον γουστάρω όποτε γουστάρω. Δεν πα να ψοφά ο άλλος ακόμα και αν μπορώ να τον σώσω δεν έχω καμία υποχρέωση να το κάνω. Αν είναι guildm8 καλός θα σκοτωθώ να τον σώσω αν πάλι όχι i dont give a f..k. Μάθαμε όλοι τώρα όποτε δούμε priest buff me heal me και λοιπές μ.....ς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...