stefanos9 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ωραια τα Μythic ..Μπηκα 835 Resto Drood και βγηκα 851+ σε 3 μερες..Rip LFR...Αλλα τωρα ειμαι saved σε ολα μεχρι Τεταρτη.. Μου κατσαν και 2-3 Titan forged 865 μου δωσαν και κατι αλλα που δεν θελαν..ΤΌΣΌ GEAR ΔΈΝ ΜΌΎ ΧΈΊ ΚΆΤΣΈΊ ΣΈ 8 ΧΡΌΝΊΆ.....Μέχρί κάί άπό WQ 850 Titanforged ! Ενταξει τωρα με 850 βγαινουν νερακι μερικα θυμιζουν heroic tourist run σου καθοντσι και κατι dps tanks 865 και cool !! Εγω ειχα ντυθέί άπό normal , WQests 830+ κάί AH 835 κάνά 20κ per piece o τάν έβρίσκa..τά Heroic ta πρόσπέράσά...Σκάγάν τά achiv γίά Mythic κάί άπό κάτώ τόύ Heroic lol Λίγό δύσκόλό ότάν έίμόύν 835 kai έτρώγά rejects άλλά μέτά τά 840 Eazy Mode.... Ta + keystone μόύ φάνήκάν λίγό hardcore , τό τρέχόύμέ νά πρόλάβόύμέ δέν μάρέσέί κάί θέλέί more dedication 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ta + keystone μόύ φάνήκάν λίγό hardcore , τό τρέχόύμέ νά πρόλάβόύμέ δέν μάρέσέί κάί θέλέί more dedication Μεγάλο παλουκι για τον healer αυτό. Ουτε χρονος για MB αν καπου ξοδεψες πολυ μανα, πρεπει να παιζεις με Instant spells ως επι το πλειστο και εισαι στη φαση που κανεις δεν πολυ προσεχει γιατι πρεπει να βγει πολυ dmg και εισαι μεσα στο αγχος κυνηγώντας τους αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Οντως ειναι μια εναλλακτικη αν και προσωπικα δεν μαρεσει που φτανεις σε σημειο απο τα ιδια dungeon να παιρνεις gear καλυτερο(ειδικα λογω titanforged)απο raids γιατι εν μερη χανεται και το ενδιαφερον του progress ετσι. Και εγω προσωπικα γιαυτο τον τελευταιο καιρο δεν μπαινω στο παιχνιδι γιατι ωραιο το legion σε γενικες γραμμες αλλα αυτο το World Quest και Dungeon συνεχεια αρχισα να το βαριεμαι και αφου τελικα δεν θα κανω progress raids με την guild μου μαλλον θα μπαινω ανα διαστηματα αναλογα με το νεο content. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 εμ τα βλέπεις αν ήταν alt friendly το legion θα σήκωνες alt τώρα όσο δεν λένε να παραδεχτούν την παπαρια τους με το artifuck power ο κόσμος θα ξενερώνει και αντί να ανεβάζει alts όπως έκανε μέχρι τώρα θα παίζει άλλα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 εμ τα βλέπεις αν ήταν alt friendly το legion θα σήκωνες alt τώρα όσο δεν λένε να παραδεχτούν την παπαρια τους με το artifuck power ο κόσμος θα ξενερώνει και αντί να ανεβάζει alts όπως έκανε μέχρι τώρα θα παίζει άλλα games Εχω ανεβασει ηδη 2 alts απο τις πρωτες μερες.Δεν κραζω το Legion γιατι γενικα βγηκε πολυ καλυτερο απο οσο το περιμενα. Απλα το γνωριζα πριν βγει οτι στο τελος οσο καλο και να ειναι το expansion,αν δεν αποφασισω να κανω raid με την guild δεν εχει νοημα να βαζω συνδρομες για να κανω με pugs raids. Ευτυχως εβγαλα λιγα gold και οταν με το καλο μπει το επομενο raid ξαναβαζω 1 μηνα να δω τι λεει. Αλλωστε αυτο ειναι προσωπικη μου επιλογη/αποφαση δεν σημαινει οτι ισχυει για ολους και σιγουρα δεν επαιξε κανενα ρολο το artifact power. Ουτως ή αλλως γνωριζω τι spec θελω να παιξω και δεν εχω τετοια θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ta + keystone μόύ φάνήκάν λίγό hardcore , τό τρέχόύμέ νά πρόλάβόύμέ δέν μάρέσέί κάί θέλέί more dedication Mythic tonal system. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ έφτασα σε σημείο που άρχισα να βαριέμαι κάπως. Έκανα τα quest παντού εκτός suramar, όλα τα hc και σχεδόν όλα τα mythic. Έ τώρα έχουν μείνει να κάνεις wq συνέχεια αλλά δεν έχει κάποιο φοβερό νόημα να προχωράς. Βάλανε και 2 instances @ suramar που πρέπει να έχει reputation για να μπεις έστω στα απλά, και άλλη ξενέρα αυτό. Δηλαδή τώρα τι κάνεις? Τα artifact δεν με ενοχλούν καθόλου, ίσα ίσα έχεις ένα βασικό καλό weapon να ξεκινήσεις το off-specs σου και το knowledge βοηθάει σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ έφτασα σε σημείο που άρχισα να βαριέμαι κάπως. Έκανα τα quest παντού εκτός suramar, όλα τα hc και σχεδόν όλα τα mythic. Έ τώρα έχουν μείνει να κάνεις wq συνέχεια αλλά δεν έχει κάποιο φοβερό νόημα να προχωράς. Βάλανε και 2 instances @ suramar που πρέπει να έχει reputation για να μπεις έστω στα απλά, και άλλη ξενέρα αυτό. Δηλαδή τώρα τι κάνεις? Τα artifact δεν με ενοχλούν καθόλου, ίσα ίσα έχεις ένα βασικό καλό weapon να ξεκινήσεις το off-specs σου και το knowledge βοηθάει σε αυτό. Τα instance του Suramar ειναι Mythic only και αν θυμαμαι καλα θελουν 8000/12000 reputation,δηλαδη απο honored προς revered. Περιττο να πω οτι στην παρουσα φαση δεν αξιζει καν να ασχοληθει καποιος μαζι τους παρα για κανα achivement. Οσο για το πρωτο ετσι ακριβως ειναι.Δεν λεω ωραια τα quest,οι περιοχες,τα world quest και dungeons αλλα μετα απο ενα σημειο χανεται το νοημα και πολυ απλα εκει ξεχωριζει ο κοσμος που θελει να ασχοληθει με τα raids και αυτοι που θα το προσπερασουν(ή κατι αντιστοιχο σε Pvp μερια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ας είναι Mythic only, είναι αρκετό χαζό να κάθεσαι να grindareis reputation. Και εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει να κάνω raid (μακάρι να ήμουν 23 να μπορούσα αλλά παν αυτά), ε δεν έχει κάποιο νόημα. Δηλαδή άμα είναι να έχω ilvl 854 αντί 840 ειλικρινά δεν μου λέει κάτι πλέον. θα μπω να κάνω κανά Mythic αλλά μέχρι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ας είναι Mythic only, είναι αρκετό χαζό να κάθεσαι να grindareis reputation. Και εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει να κάνω raid Ε τοτε και εσυ ουτως ή αλλως πανω απο 1 μηνα(στην καλυτερη των περιπτωσεων)δεν προκειται να επαιζες wow(ή οποιοδηποτε παρομοιο mmorpg)αν δεν σε ενδιεφεραν εξ αρχης τα raids. Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο που εχω ψιλο νεκρωσει και το παρον θεμα κυριως απο πλευρας κουβεντας σε σχεση με τις πρωτες μερες. Επισης πρεπει να νιωθω ''γκαντεμης'' να υποθεσω που ακομα δεν εχω δει loot με 3χαρακτηρες απο τα 3world bosses και με 1reroll με τον καθε χαρακτηρα σε καθε boss. Γενικα το παρακαναν με το Rng σε αυτο το expansion... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κανείς δεν με παίρνει mythic ενώ έχω item level 845? Πολύ decline ρε παιδί μου...έλεος Δεν μπορώ να κάνω τα quest που έχω Δεν με παίζουν τα άλλα τα παιδάκιααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κανείς δεν με παίρνει mythic ενώ έχω item level 845? Πολύ decline ρε παιδί μου...έλεος Δεν μπορώ να κάνω τα quest που έχω Δεν με παίζουν τα άλλα τα παιδάκιααααααα Για κανονικο Mythic δεν παιζει εκτως αν μιλαμε για Mythic+ που εκει ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 @paralyzer ξεκίνα εσύ ένα premade group. γράψε ilvl 835 ελάχιστο. Επίσης βάλε ένα τίτλο "no rush, we learn, be patient". εγώ πήγα χτες με ένα group 830-835 όλοι, αλλά είπαμε εξαρχής ότι δεν είμαστε pro, φάγαμε κάποια wipe αλλά βγήκε. Και ήταν και διασκεδαστικό αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Αγαπητε ολοι οι παλιοι τα εχουμε αυτα τα achivs και εχουμε φαει πολυ χρονο να τα κανουμε κανονικα οχι με κλεψιμο Δεν εισαι special να υπερασπιζεσαι τετοιες πρακτικες οταν ολο το trade εχει καταντησει selling boost mythic και selling boost hc ! Ti μου λεει αυτο ? Οτι το επιπεδο ειναι τοσο σκατα πλεον που πληρωνεις για τα παντα και ειναι και μαγκια ?? Αηδια μου βγαζει να βλεπω δωσε μου τοσα για το mythic Ολοι οι παλιοι τα εχουμε αυτα τα achievements?Το herald of the titans απο ολους τους γνωστους μου που παιζαμε/ουμε απο εποχες 70-80μεχρι σημερα, εγω και αλλος ενας παλιος γνωστος μου(το ειχε παρει στα 80)ειμαστε που εχουμε τον τιτλο. Να μου ελεγες για αυτους που πουλανε boost mythic dungeons να το καταλαβω αλλα τετοια achievement καλα κανουν. Επισης τι παει να πει τις υπερασπιζομαι αυτες τις τακτικες.Ας κατσουν οι παικτες να στωσουν το κεφαλι τους κατω να τα κανουν αυτα τα achivement(οπως και τα Glory of raider). Και το ξαναλεω,τετοια θυμαμαι ειχε απο τα 80 οταν πρωτοπαρουσιαστηκαν τα achievement και συγκεκριμενα για Algalon και Glory of the raider που εδινε τοτε τα ξεχωριστα mount ναι μια χαρα ο κοσμος πληρωνε και δεν εκανε παραπονο κανεις. Και για Lich king 25hc φυσικα αγοραζανε boost(παραπανω κοστιζε αν θελανε και το mount φυσικα). Τωρα στα καλα καθουμενα μας πειραξε αυτο?Μπα... Δεν ξέρω από πότε παίζετε αλλά αυτό (το πούλημα υπηρεσιών) υπήρχε απ'το vanilla wow. Τότε πουλούσαν το loot απ'τα τότε raids (Molten Core, Black Wing Lair) με τιμές ανάλογα το loot. Δεν είναι κάτι τόοοοοοοοοοσο καινούριο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 προσωπικά ποτέ δεν είχα δει στο vanilla wow να spamαρουν στο chat για να πουλήσουν raid loot και τώρα που τους βλέπω τρώνε ignore και τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις