Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

Τελειως καινουργιος στο παιχνιδι μονο σε εναν private ειχα παιξει για λιγες εβδομαδες.Αγορασα προσφατα το παιχνιδι και προς το παρων πειραματιζομαι με classes να βρω τι μου αρεσει περισσοτερο.Οι ερωτησεις μου ειναι η εξης:

Σε ποιον σερβερ κατα την γνωμη σας ειναι καλυτερα να ξεκινησω και να αφιερωσω χρονο που να διαθετει: αρκετους ελληνες παιχτες με ελληνικα guild τα οποια ειναι ενεργα;

Υπαρχει καποιο chat που μπορω να βρω ελληνες παιχτες;

Ενδιαφερομαι πολυ να βρω παρεα να παιζω με σκυπε η οτιδηποτε, να μαθω το παιχνιδι και να βελτιωθω γρηγορα.Ειναι εφικτο κατι τετοιο;

Καθε συμβουλη σας δεκτη.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στο wowprogress στη drop down list οπου language επιλεγεις ελληνικα και go

Εκει βλεπεις και το progress των ελληνικων guild .

Αρκετα αλλωστε δεχονται και socials/casuals

Διαλεγεις ενα , κανεις whisper officer και καλη αρχη :)

Ενα μικρο πινακακι με το progress των πρωτων και η τελευταια στηλη με τα μελη online μια συγκεκριμενη νυχτερινη ωρα.

Guild                     Faction                   Server                     Progress           Μελη online

O M E G A            (horde)            EU-Twisting Nether        2/7 (M)                    57

Olympians            (alliance)         EU-Ravencrest               1/7 (M)                    51

Order And Chaos (horde)            EU-Twilight's Hammer    1/7 (M)                    34

Samcrow               (horde)           EU-Twilight's Hammer    1/7 (M)                    31

Kingslayers           (alliance)         EU-Silvermoon               1/7 (Μ)                     37

The Haunted         (horde)           EU-Genjuros                   6/7 (H)                    40

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Η πλακα με το κολοπαιχνιδο ειναι οτι ολα ειναι προς πωληση ακομα και παλια achiv και ποσταρουν και στα forum λες και δεν τρεχει τιποτα . Αει σιχτιρ να ζητανε λεφτα για οτιδηποτε και η κολοεταιρια να σιγονταρει ειδα και αυτο

http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17612451384

Η πλακα με το κολοπαιχνιδο ειναι οτι ολα ειναι προς πωληση ακομα και παλια achiv και ποσταρουν και στα forum λες και δεν τρεχει τιποτα .

ε αφού βρίσκονται κορόιδα να πληρώνουν τι περιμένεις 

Η πλακα με το κολοπαιχνιδο ειναι οτι ολα ειναι προς πωληση ακομα και παλια achiv και ποσταρουν και στα forum λες και δεν τρεχει τιποτα . Αει σιχτιρ να ζητανε λεφτα για οτιδηποτε και η κολοεταιρια να σιγονταρει ειδα και αυτο

http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17612451384

Δεν το καταλαβα το προβλημα σου αγαπητε. Εγω δηλαδη για το Herald of The titans πως εκατσα και ανεβασα χαρακτηρα και φυσικα εψαξα γκρουπ και τελικα το εκανα?Απο εποχες των 80 που μπηκαν τα achievement συμβανει αυτο.

Η εταιρια σε τι ακριβως φταιει?Που τα θες ολα ετοιμα στο πιατο χωρις καν να ιδρωσεις καθολου που λεμε?

Εκει ακριβως ειναι που βγηκαν αυτα τα group και μεγαλη μαγκια αυτων που τα εχουν φτιαξει ειδικα τωρα με το token.

Απλα κλασσικα οταν μπαινει στην μεση η ζηλια(δηλαδη γιατι μερικοι να βγαζουν τσαμπα gold και εγω οχι)λογικο ειναι να γραφονται οτι γραφονται.

ε αφού βρίσκονται κορόιδα να πληρώνουν τι περιμένεις 

Δεν ειναι κοροιδα αγαπητε.Εμενα για το Herald συγκεκριμενα μου πηρε αρχικα ενα διαστημα να ανεβασω τον χαρακτηρα που ηθελα level 80,λιγο ακομα να μαζεψω οσο Bis gear,gems και enchants μπορουσα και φυσικα αρκετη τυχη να βρω group γιαυτο.

Γιατι αλλες φορες δεν μαζευονταν τα ατομα που εκαναν sign up,αλλες φορες επεφτε το wipe της αρκουδας στα ιδια κα τα ιδια,αλλες φορες αλλαζαν την ωρα και επεφτε ακυρο,ηταν κατι αρκετα χρονοβορο στο συνολο.

Οποιος εχει ορεξη και υπομονη και δεν το θελει ετοιμο,group φτιαχνονται συχνα  για τα περισσοτερα achievement http://openraid.zergid.com/events/find#event_name=Herald+of+the+titans

προσωπικά βρίσκω μεγάλη βλακεία να πληρώνει κάποιος για παλιά achievements που δεν του προσθέτουν κάτι στο χτίσιμο του χαρακτήρα που παίζει 

Μα δεν το κανεις για το progress αγαπητε.ΕΙναι καθαρα προσωπικου γουστου ολα αυτα.Υπαρχει κοσμος που κοιταζει να κανει οσα περισσοτερα achievement μπορε και υπαρχουν και αλλοι που δεν τους ενδιαφερουν καθολου.

Έπαιξα χτες warrior tank το πρώτο LFR με iLVL 835. Όχι κάτι ιδιαίτερο δηλαδή.

Τι ξενέρα ήταν αυτή; Ήταν αυτό raid?

Εντάξει LFR είναι, δεν περιμένω να ακολουθούμε guides κλπ, αλλά να κάνω tank το boss μόνος χωρίς να χρειάζεται μια εναλλαγή με taunts? Στα παλιά expansion ήθελε λίγο βασική οργάνωση, όχι αέρα πατέρα tank & spank..

υ.γ με 10/10 στα settings 1080p, κρατούσε 65fps στο raid (και έχω adons μπόλικα), μια χαρά

Δεν το καταλαβα το προβλημα σου αγαπητε. Εγω δηλαδη για το Herald of The titans πως εκατσα και ανεβασα χαρακτηρα και φυσικα εψαξα γκρουπ και τελικα το εκανα?Απο εποχες των 80 που μπηκαν τα achievement συμβανει αυτο.

Η εταιρια σε τι ακριβως φταιει?Που τα θες ολα ετοιμα στο πιατο χωρις καν να ιδρωσεις καθολου που λεμε?

Εκει ακριβως ειναι που βγηκαν αυτα τα group και μεγαλη μαγκια αυτων που τα εχουν φτιαξει ειδικα τωρα με το token.

Απλα κλασσικα οταν μπαινει στην μεση η ζηλια(δηλαδη γιατι μερικοι να βγαζουν τσαμπα gold και εγω οχι)λογικο ειναι να γραφονται οτι γραφονται.

Δεν ειναι κοροιδα αγαπητε.Εμενα για το Herald συγκεκριμενα μου πηρε αρχικα ενα διαστημα να ανεβασω τον χαρακτηρα που ηθελα level 80,λιγο ακομα να μαζεψω οσο Bis gear,gems και enchants μπορουσα και φυσικα αρκετη τυχη να βρω group γιαυτο.

Γιατι αλλες φορες δεν μαζευονταν τα ατομα που εκαναν sign up,αλλες φορες επεφτε το wipe της αρκουδας στα ιδια κα τα ιδια,αλλες φορες αλλαζαν την ωρα και επεφτε ακυρο,ηταν κατι αρκετα χρονοβορο στο συνολο.

Αγαπητε ολοι οι παλιοι τα εχουμε αυτα τα achivs και εχουμε φαει πολυ χρονο να τα κανουμε κανονικα οχι με κλεψιμο

Δεν εισαι special να υπερασπιζεσαι τετοιες πρακτικες  οταν ολο το trade εχει καταντησει selling boost mythic και selling boost hc !

Ti μου λεει αυτο ? Οτι το επιπεδο ειναι τοσο σκατα πλεον που πληρωνεις για τα παντα και ειναι και μαγκια ??

Αηδια μου βγαζει να βλεπω δωσε μου τοσα για το mythic

εχουν λιγο ανεβασει το drop rate των BOE EPIC ? παίζω απο vanilla εχω ανεβασει 10 χαρακτηρες σε ενα account εγω μεχρι το lvl 100 και 6 χαρακτηρες σε αλλο account μεχρι το 80 και ειχα παρει συνολικα BOE Epic 4 items..... ! Στο Legion εχω ανεβασει ΜΟΝΟ 1 χαρακτηρα μεχρι το lvl 110 και εχουν πεσει ηδη 5......... ! 

40Κ + 22Κ + 28Κ + 12Κ συνολο.... !

Αγαπητε ολοι οι παλιοι τα εχουμε αυτα τα achivs και εχουμε φαει πολυ χρονο να τα κανουμε κανονικα οχι με κλεψιμο

Δεν εισαι special να υπερασπιζεσαι τετοιες πρακτικες  οταν ολο το trade εχει καταντησει selling boost mythic και selling boost hc !

Ti μου λεει αυτο ? Οτι το επιπεδο ειναι τοσο σκατα πλεον που πληρωνεις για τα παντα και ειναι και μαγκια ??

Αηδια μου βγαζει να βλεπω δωσε μου τοσα για το mythic

Ολοι οι παλιοι τα εχουμε αυτα τα achievements?Το herald of the titans απο ολους τους γνωστους  μου που παιζαμε/ουμε απο εποχες 70-80μεχρι σημερα, εγω και αλλος ενας παλιος γνωστος μου(το ειχε παρει στα 80)ειμαστε που εχουμε τον τιτλο.

Να μου ελεγες για αυτους που πουλανε boost mythic dungeons να το καταλαβω αλλα τετοια achievement καλα κανουν. Επισης τι παει να πει τις υπερασπιζομαι αυτες τις τακτικες.Ας κατσουν οι παικτες να στωσουν το κεφαλι τους κατω να τα κανουν αυτα τα achivement(οπως και τα Glory of raider).

Και το ξαναλεω,τετοια θυμαμαι ειχε απο τα 80 οταν πρωτοπαρουσιαστηκαν τα achievement και συγκεκριμενα για Algalon και Glory of the raider που εδινε τοτε τα ξεχωριστα mount ναι μια χαρα ο κοσμος πληρωνε και δεν εκανε παραπονο κανεις. Και για Lich king 25hc φυσικα αγοραζανε boost(παραπανω κοστιζε αν θελανε και το mount φυσικα).

Τωρα στα καλα καθουμενα μας πειραξε αυτο?Μπα...

Αν grindaρεις φαινεται οτι ναι πεφτουν αρκετα boe .Εμενα μου εχουν πεσει και 2 legentaries σε ασχετο alt και spec ετσι για να τσατιζονται οι pro :-D To herald of the titans το πηρα στα 80 μετα το Undying και επρεπε να παρω και το Insane  αλλα δεν μου αρεσε το grinding .Πας Silvermοon και δες τι γινεται στο trade μεχρι και hc dungeons πουλανε στα καθυστερημενα και μετα μου λες ......

Αν grindaρεις φαινεται οτι ναι πεφτουν αρκετα boe .Εμενα μου εχουν πεσει και 2 legentaries σε ασχετο alt και spec ετσι για να τσατιζονται οι pro :-D To herald of the titans το πηρα στα 80 μετα το Undying και επρεπε να παρω και το Insane  αλλα δεν μου αρεσε το grinding .Πας Silvermοon και δες τι γινεται στο trade μεχρι και hc dungeons πουλανε στα καθυστερημενα και μετα μου λες ......

Ναι και το προβλημα σου ποιο ειναι ακριβως δεν καταλαβαινω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...