ultralisk Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 κάποια κομμάτια θέλουν gold, άλλα έχουν διάφορα requirements Zus, μπορείς να βρεις κάποια στο ΑΗ αλλιώς τρέχεις full normals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 εννοείται ότι θα τρέξει τα normal dungeons και εννοείται ότι θα ανεβάσει rep με τα factions που χρειάζεται για να ξεκλειδώσει τα items στο order hall κάνοντας quest και world quest στο συγκεκριμένο map που είναι το faction για κομμάτια από το ah αν βρει θα κοστίζουν γύρο στο 5χιλιαρο οπότε δεν ενδείκνυται γιατί είναι νέος player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Νέος παίχτης δεν είμαι, έχω στην μπάντα 100k, αλλά προτιμώ να τα δίνω για token και όχι για gear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δώστε ένα link για το τι κάνουμε μόλις γίνουμε 110, γιατί έχω μείνει πίσω στο διάβασμα και πελαγοδρομώ τρέχοντας σαν τον Βέγγο δεξιά - αριστερά στα World Quests. Επιπλέον με gear τι παίζει? Έχω ilvl 800 και δεν μπορώ ακόμα να μπω HC. Αγοράζουμε κανένα item της προκοπής από reputation? Κανεις world quest,normal dungeons μεχρι να μπορεις να μπεις σε heroic. Μετα κανεις heroic dungeons και world quests μεχρι να μπορεις να μπεις LFR και να μπορεις να κανεις Mythic dungeons. Μετα μενουν τα κανονικα raid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδια θελω τα φώτα σας. σαν mage τι προφεσιονς να εχω? εχω αλλαξει σχεδον ολα! τωρα εχω enchant + engineering. εχετε να προτινετε κατι καλυτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδια θελω τα φώτα σας. σαν mage τι προφεσιονς να εχω? εχω αλλαξει σχεδον ολα! τωρα εχω enchant + engineering. εχετε να προτινετε κατι καλυτερο? Οχι γιατι δεν παιζουν καποιο ρολο πλεον τα profession.Αν δεν σου αρεσει το Engineering μπορεις να παρεις tailoring αλλα θα δωσεις τσαμπα gold να το ανεβασεις και αρα δεν νομιζω να αξιζει κιολας. Αν δεν το εχεις ανεβασει αρκετα το Engineer,μπορεις να παρεις herbalism που ανεβαινει ευκολα και στην ουσια οτι μαζευεις το πουλας κατευθειαν.Αν το engineer το εχεις ηδη ανεβασει μεινε οπως εχεις. Στο expansion παντως βλεπω και πωλουνται πολυ καλα τα Sky golem(18k πριν το expansion εως και 80-100κ στο expansion). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 δυστηχως το Engineering το εχω χαμηλα 304. το enchanting εχω 645... οποτε λες να ξαναγυρισω χερμπαλισμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 δυστηχως το Engineering το εχω χαμηλα 304. το enchanting εχω 645... οποτε λες να ξαναγυρισω χερμπαλισμ? Το engineering χωρις mining δεν θα ανεβει ευκολα δυστηχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 αν είσαι νέος παίχτης ή δεν έχεις 1 εκατομμύριο gold θα έπρεπε να είχες δυο gathering profesions minning,herbalism ας πούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μεγάλο fail αυτό που έχουν κάνει με τα professions πάντως. Πήρα skinning & leatherworking για τον DH μου, καθώς σκέφτηκα ότι μελλοντικά, πιθανότατα τα profs θα ξαναλλάξουν. Θα φτιάξω κλασικά alt για mining/herbalism (druid για healer) Τέλος, έλυσα το πρόβλημα που είχα με το error 132, αφού έκανα 3 φορές format, και 2 φορές εγκατάσταση του WoW. Flash το bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το bios δεν έχει σχέση με το error τυχαίο ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορεί να ήταν τόσο τυχαίο που μόλις φλάσαρα να έφτιαξε ως δια μαγείας. Μου έβγαζαν τα Windows και Kernel BSODs και το Bios δεν είχε αναβαθμιστεί από Νοέμβριο του 2015, ενώ έχουν βγει άλλες 3-4 ενημερώσεις από την Asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syban Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 dell ? Έχω αντίστοιχη περίπτωση με Dell όχι στο WOW απλά bsod μετα από αναβάθμιση λειτουργικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 dell ? Έχω αντίστοιχη περίπτωση με Dell όχι στο WOW απλά bsod μετα από αναβάθμιση λειτουργικού Τι εννοείς δηλαδή, ότι έφταιγε η οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syban Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 η dell βγαζει και pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις