Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, παίζω εδώ και αρκετό καιρό στον twisting nether horde και μου την έδωσε χθες και λέω να δοκιμάσω λίγο και από alliance μεριά σε νέο server όμως καθώς ο συγκεκριμένος δεν έχει πάρα πολλούς allies. Σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτη φορά protection paladin μιας και δεν είχα tank ποτέ μου.

Αυτό που με καίει είναι ότι θα χάσω αρκετά gold με την αλλαγή server. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω κάποια από αυτά ανέξοδα;

Πιο server προτείνεται να ξεκινήσω; Ασχολούμαι μόνο με pve αλλά δεν έχω πρόβλημα σε wpvp να σπάει λίγο η μονοτονια.

gold δεν μπορεις να μεταφερεις και να τα στειλεις μεταξυ server.

Οσο για alliance servers Outland,Silvermoon,Ravencrest(ισως και Sylvannas)ειναι οι καλυτερες προτασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να γράψω και εγώ την συνολική άποψή μου και εμπειρία για το expansion αλλά ίσως και πιο γενικά λίγο για το wow (γιατί να σε κρατάει ένα game τόσο καιρό ?)  

​Θεωρώ ότι ίσως το Legion είναι το καλύτερο expansion so far. Νομίζω για εμάς που παίζουμε από vanilla και το συγκρίνουμε με τα παλαιότερα expansions πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν είναι και εύκολο να σου αρέσει να παίζεις ένα παιχνίδι αρκετές ώρες όταν είσαι 33 χρονών (γενικά το range αυτό 30-40). 

Αν και έχω συμμετέχει σε όλα τα expansions στα τελευταία δύο απλά έπιασα το lvl cup και το παράτησα γιατί ήταν τέρμα βαρετό. Προφανώς τώρα δε καίγομαι , άλλα αν καταφέρω να μπω καμιά ωρίτσα δύο το βράδυ θα το καταευχαριστηθώ. 

Για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολούμαι καθόλου με το lore όποτε αυτά που με κρατάνε στο game είναι 

1) play-style

2) community

3) κόσμος

4) υποστήριξη

5) επιλογή tokens για δωρεάν μήνες

6) για το συγκεκριμένο exp εχει καταφέρει η bliz και το μαθαίνεις όλο νεράκι χωρίς να βαριέσαι  

7) content

8) app για κινήτο που αν ασχολείσαι ίσα ίσα μια χαρά και τα gold Και όλα

Αυτό που έχει καταφέρει κατ'εμέ  η Blizzard με το WOW ήταν η πρωτοπόρος στην εκμετάλλευση αυτού του τύπου game. Μπορεί αν είχα παίξει κάποιο άλλο πρώτα να είχα μείνει στο άλλο. Όταν όμως σε κερδίζει το game και προσφέροντας σου κάτι που δεν είχες ξαναπαίξει  μετά που να  πας ? Στο wild star ? rift ? guild wars? terra? conan? που δε λέω ότι αντέγραψαν την bliz αλλά όταν κάποιος το έχει κάνει ήδη καλά τι να μου πεις και εσύ ρε φίλε ? Με λίγα λόγια, το να δώσεις κάτι παραπάνω ή να αλλάξεις κάτι και να το προωθείς ως πρωτοποριακό π.χ battle system τί να μου κάνει αφού η συνολική εμπειρία είναι ίδια ή παρόμοια αν θέλετε. 

Προσπάθησα και με άλλα games παλαιότερα, αλλά για να τραβήξει κάποιος πάλι τέτοιο κόσμο και να τον διατηρήσει χρειάζεται κάτι τόσο πρωτοποριακό και εντυπωσιακό όπως το είχε μαρκετάρει τότε η bliz. Θυμάμαι το video που ξεκινούσε με το dwarf - νομίζω - που το κοίταζα σε βιτρίνες πολυκαταστημάτων και έλεγες θα είναι και ΓΑΜΩ.  (να πούμε βέβαια ότι χρονικά βοήθησε πολύ και το LOTR συνολικά στο είδος που μπήκε το game). 

Αυτά τα λίγα ή πολλά ανάλογα ποιος τα διαβάζει για ενα  game που έχουμε αγαπήσει και κάποιες φορές μισήσει. 

Ναι , Μπραβο τους , μαλλον εβαλαν λιγο μυαλο και στρωσαν μετα το απολυτο disaster (WoD) , που χασαν 5 εκατομυρια συνδρομητες, 3 μηνες μετα το launch. Και γω πρπει να ηταν το expansion που επαιξα λιγοτερο και εβριζα περισσοτερο (Garrisons Farmvile)...κανα μηνα το ειχα πιασει και αν ...

Καλα αυτα τα World Quests ΟΚ ρε αδερφε εμενα μου αρεσουν πολυ, αλλα μια μικρη ενσταση, παιρνεις για πλακα 835 gear σε 5 λεπτα και μου αρχιζεις το LFR (που δεν θελει 5 λεπτα και ας ειναι Τοurist Mode με 835+ drops ). Βαλτο 840 μινιμουμ....Μετα θα μου πεις εξισωνεις το Mythic Dungeon +0 με το Entry LFR. Δε ξερω γιατι στο Mythic ειναι guarantee.... Ενταξει μετα πεταει απο 845 και πανω , αλλα τα πρωτα 3 LFR ειναι 835+

gold δεν μπορεις να μεταφερεις και να τα στειλεις μεταξυ server.

Οσο για alliance servers Outland,Silvermoon,Ravencrest(ισως και Sylvannas)ειναι οι καλυτερες προτασεις.

αν έχεις πολλά αγόρασε τοκεν

λέω να δοκιμάσω λίγο και από alliance μεριά σε νέο server όμως 

Αυτό που με καίει είναι ότι θα χάσω αρκετά gold με την αλλαγή server. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω κάποια από αυτά ανέξοδα;

Ο ανθρωπος εγραψε αυτο

Του απαντησες αυτο

αν έχεις πολλά αγόρασε τοκεν

μα όλο το account παίρνει το gametime 

Και λεω εγω τωρα.

Ειναι το Wow token account bound να μπορει να το στειλε στο νεο χαρακτηρα που θα φτιαξει και αρα να μπορει να το πουλησει και να μεταφερει gold?

Προφανως και σαν απαντηση το να του πουνε να κανει τα token χρονο και απλα να μαζεψει gold παιζοντας δεν στεκει γιατι αυτο το γνωριζει ο ιδιος.

εγώ αυτό που είπα είναι μία εναλλάκτη αφού δεν μπορεί να τα μεταφέρει.  σορρυ κιόλας.   

Η κουβεντα ηταν αν γινεται να μεταφερει gold απο server σε server,του απαντησε καποιος(εγω στην συγκεκριμενη περιπτωση)οτι δεν γινεται,και αναφερεις εσυ τα token που το γνωριζει και ο ιδιος ηδη. Η θα μπορουσες να το εγραφες διαφορετικα και πιο αναλυτικα για να δωσεις στον αλλο να καταλαβει τι θες να πεις. Με ενα ξερο ''να αγορασει game time''δεν πολυ απαντας σε κατι συγκεκριμενο που ρωταει.

Καλημέρα, παίζω εδώ και αρκετό καιρό στον twisting nether horde και μου την έδωσε χθες και λέω να δοκιμάσω λίγο και από alliance μεριά σε νέο server όμως καθώς ο συγκεκριμένος δεν έχει πάρα πολλούς allies. Σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτη φορά protection paladin μιας και δεν είχα tank ποτέ μου.

Πιο server προτείνεται να ξεκινήσω; Ασχολούμαι μόνο με pve αλλά δεν έχω πρόβλημα σε wpvp να σπάει λίγο η μονοτονια.

Αν θες να μεταφέρεις gold σε άλλο σερβερ μπορεις να δοκιμάσεις αυτό:

1)Kανε ενα χαρακτήρα στον σερβερ που θες κ πήγαινε auction house.

2)κοιταξε πόσο πουλάνε κάποια "καλα" Pets

3)κοίταξε στον σέρβερ σου πόσο κάνουν και αν σε συμφέρει (δλδ αν στον σέρβερ σου το spectral κάνει 25κ πχ και εκεί που θες να πας πωλείται 22 απλα θα χάσεις 3 κ)

4)απλά πριν προχωρήσεις σε αγορά μπορείς να σπαμάρεις στο chat ότι πουλας το συγκεκριμένο πετ

Δεν το είπα για κακό. Άλλωστε και εγώ αναφέρω ότι έχει εξελιχθεί. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως δουλεύουν - στην ουσία -  πάνω στο ίδιο game, με αυτό του 2004 και μπορούν και κρατάνε κόσμο ακόμα. Εμένα δε μου αρέσει σαν είδος και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι πολύ επιτυχημένο. Καθώς, όμως, εμένα μου έχει μείνει η εικόνα που, ως φοιτητής, έβλεπα που παρατάγανε οι μανάδες τα μόγκολα με ξηρά τροφή στα netcafe, που ήταν στα πάνω τους τότε, για μέρες και τους υπόλοιπους διασωληνωμένους στο σπίτι και αναρωτιέμαι τι μπορούν και πουλάνε εδώ και 12 χρόνια σε ένα game?! Τραβάει τους όποιος ενδιαφερόμενους ανά περίοδο ή υπάρχουν άτομα με account από το 2004, που έχουν τα ίδια dungeons καθαρισμένα 1000 φορές, ξέρω 'γω;! Από απλή - αφελή, αν θέλεις - περιέργεια το ρωτάω...

Επειδή είμαστε μόγκολα και διασωληνωμένοι παίζουμε ακόμα.

Εντάξει ικανοποιήθηκες τώρα;

Δώστε ένα link για το τι κάνουμε μόλις γίνουμε 110, γιατί έχω μείνει πίσω στο διάβασμα και πελαγοδρομώ τρέχοντας σαν τον Βέγγο δεξιά - αριστερά στα World Quests.

Επιπλέον με gear τι παίζει? Έχω ilvl 800 και δεν μπορώ ακόμα να μπω HC. Αγοράζουμε κανένα item της προκοπής από reputation?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...