Occultist Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Οσον αφορα το πρωτο που γραφεις,δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναγνωριση απο κανενα το παιχνιδι για την πορεια που εχει διαγραψει,πως εχει ταυτιστει ολοκληρο το ειδος με αυτο και φυσικα οι πωλησεις που εχει κανει οπως και η υποστηριξη απο την εταιρια τοσα χρονια. Απο τα παιχνιδια με την μεγαλυτερη επιρροη σε ολη την gaming βιομηχανια(ειδικα αυτο φενεται τα τελευταια χρονια που κυριαρχει και το online παρα πολυ σε σχεση με πιο παλια) . Οσο για το αλλο που αναφερεις το λες και μονος σου οτι δεν σου αρεσει αυτο το ειδος και αρα δεν γνωριζεις τι παιζει.Οταν σου λεω οτι εχει βγαλει 6expansion νομιζω καλυπτει το γεγονος του τι κανει και κραταει τον κοσμο ,ανα καιρους φυσικα. Ναι - κουβέντα κάνουμε. Δεν χρειάζεται να συζητάμε μόνο με όσους συμφωνούμε... Και 6 expansion σε 12 χρόνια, δεν λέει και πολλά από μόνο του. Και το Fallout 4 έβγαλε 6 σε 1 χρόνο. Τι να καταλάβω από αυτό, δηλαδή; Αν θες, πες συνοπτικά που επικεντρώνεται το δικό σου ενδιαφέρον και για ποιους λόγους σου έχει κάνει τόση αίσθηση... Αν, πάλι, θες να συζητάς μόνο με όσους έχουν γράψει κάτι χιλιάδες ώρες στο WOW, δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ναι - κουβέντα κάνουμε. Δεν χρειάζεται να συζητάμε μόνο με όσους συμφωνούμε... Και 6 expansion σε 12 χρόνια, δεν λέει και πολλά από μόνο του. Και το Fallout 4 έβγαλε 6 σε 1 χρόνο. Τι να καταλάβω από αυτό, δηλαδή; Αν θες, πες συνοπτικά που επικεντρώνεται το δικό σου ενδιαφέρον και για ποιους λόγους σου έχει κάνει τόση αίσθηση... Αν, πάλι, θες να συζητάς μόνο με όσους έχουν γράψει κάτι χιλιάδες ώρες στο WOW, δεν πειράζει. Ρε συ occultist ειδες οτι δεν εχει νοημα η κουβεντα οταν καποιος δεν εχει επαφη γενικα με mmo παιχνιδια?Σοβαρα τωρα μου κανεις συγκριση Fallout 4 με wow?Ε πως να κανουμε μετα κουβεντα οταν δεν εχεις γενικα επαφη με το ειδος αυτο.Ασε που υπαρχει αλλο θεμα που αφορα ολα τα mmo rpg,εδω ειναι κυριως για το παιχνιδι αυτο καθαυτο και το expansion του. Δες ολα τα υπολοιπα mmo του χωρου ποσα expansion εχουν βγαλει και θα καταλαβεις τι εννοω. Επισης δεν καταλαβαινω και το αλλο. Αφου αντικειμενικα οπως λες και εσυ το παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει ,οπως και γενικα τα mmorpg ,τι ακριβως κουβεντα θες να κανεις? Μου λες οτι αναγνωριζεις την επιτυχια του παιχνιδιου.Ε χερω πολυ.Απο τα πιο επιτυχημενα παιχνιδια ολων των εποχων ειναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το παιχνιδι δεν ειναι γραφικα μονο, η να το πω καλυτερα δεν ειναι αυτα που κρατανε τους παιχτες μακροπροθεσμα. ειναι lore, ειναι gameplay , ειναι η δυνατοτητα παραμετροποιησης απο την κοινοτητα, (addons) ειναι συνεχη υποστηριξη απο την εταιρεια, ειναι προσθηκη και ενσωματωση τεχνολογιων απο αλλα παιχνιδια που δειχνει και διαθεση να υιοθετησει οτι καλυτερο υπαρχει. επισης συγκεκριμενα για mmo ειναι και η μακροχρονια επενδυση που εκανε ο καθενας στους chars του οποτε και αρκετα δυσκολο να παει αλλου , να αρχισει κατι νεο παλι απο την αρχη. Προσωπικα παιζω απο το 2007 αποκλειστικα wow, casual παντα φυσικα και σπανια indie games οταν υπαρχει κατι κορυφαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το παιχνιδι δεν ειναι γραφικα μονο, η να το πω καλυτερα δεν ειναι αυτα που κρατανε τους παιχτες μακροπροθεσμα. ειναι lore, ειναι gameplay , ειναι η παραμετροποιηση απο την κοινοτητα, (addons) ειναι συνεχη υποστηριξη απο την εταιρεια, ειναι προσθηκη και ενσωματωση τεχνολογιων απο αλλα παιχνιδια που δειχνει και διαθεση να υιοθετησει οτι καλυτερο υπαρχει. επισης συγκεκριμενα για mmo ειναι και η μακροχρονια επενδυση που εκανε ο καθενας στους chars του οποτε και αρκετα δυσκολο να παει αλλου , να αρχισει κατι νεο παλι απο την αρχη. Προσωπικα παιζω χρονια αποκλειστικα wow, casual παντα φυσικα και μερικες φορες και indy games οταν υπαρχει κατι κορυφαιο. Γιαυτο και ειπα παραπανω οτι αν καποιος δεν εχει ιδεα,και δεν τον ενδιαφερει κιολας,το ειδος αυτο δεν εχει νοημα να γινει η οποια κουβεντα γιατι αν του αναφερεις πχ τα θετικα του παιχνιδιου ολα αυτα τα χρονια,στα ματια του θα εισαι σαν fanboy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ occultist ειδες οτι δεν εχει νοημα η κουβεντα οταν καποιος δεν εχει επαφη γενικα με mmo παιχνιδια?Σοβαρα τωρα μου κανεις συγκριση Fallout 4 με wow?Ε πως να κανουμε μετα κουβεντα οταν δεν εχεις γενικα επαφη με το ειδος αυτο.Ασε που υπαρχει αλλο θεμα που αφορα ολα τα mmo rpg,εδω ειναι κυριως για το παιχνιδι αυτο καθαυτο και το expansion του. Δες ολα τα υπολοιπα mmo του χωρου ποσα expansion εχουν βγαλει και θα καταλαβεις τι εννοω. Επισης δεν καταλαβαινω και το αλλο. Αφου αντικειμενικα οπως λες και εσυ το παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει ,οπως και γενικα τα mmorpg ,τι ακριβως κουβεντα θες να κανεις? Μου λες οτι αναγνωριζεις την επιτυχια του παιχνιδιου.Ε χερω πολυ.Απο τα πιο επιτυχημενα παιχνιδια ολων των εποχων ειναι..... Προφανώς, το Fallout 4 ήταν χονδροειδές παράδειγμα για να σου πω ότι δεν λέει σε κανέναν τρίτο κάτι, το ότι έβγαλε 6 expansion σε 12 χρόνια. Πολύ απλά, ρωτάω αν μπορεί κάποιος να στοιχειοθετήσει, συνοπτικά έστω, τους λόγους για τους οποίους μπορεί να εξακολουθεί, ένα video game 12 χρόνων, να τραβάει ακόμα κόσμο. Τώρα, αν δεν του έχει μείνει εγκεφαλικό για εγκεφαλικό κύτταρο και το μόνο που ξέρει είναι να κάνει login και raid στη νιοστή, όταν δεν αρπάζεται όποτε κάποιος ρωτάει καλοπροαίρετα κάτι, τότε υπερασπίζεται από μόνος του τον τίτλο του fanboy, χωρίς να κάνω εγώ κάτι για αυτό. Ντάξει - δεν παίζουμε WOW και απαξιείς. Το καταλάβαμε. Κανένας άλλος, ΑΝ θέλει, μπορεί να διαφωτίσει περισσότερο και εμάς που δεν έχουμε βγάλει διδακτορικό στη μυστική σχολή υπερ-μύησης για τους ποταπούς πρώην μη-WOW παίκτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς, το Fallout 4 ήταν χονδροειδές παράδειγμα για να σου πω ότι δεν λέει σε κανέναν τρίτο κάτι, το ότι έβγαλε 6 expansion σε 12 χρόνια. Πολύ απλά, ρωτάω αν μπορεί κάποιος να στοιχειοθετήσει, συνοπτικά έστω, τους λόγους για τους οποίους μπορεί να εξακολουθεί, ένα video game 12 χρόνων, να τραβάει ακόμα κόσμο. Τώρα, αν δεν του έχει μείνει εγκεφαλικό για εγκεφαλικό κύτταρο και το μόνο που ξέρει είναι να κάνει login και raid στη νιοστή, όταν δεν αρπάζεται όποτε κάποιος ρωτάει καλοπροαίρετα κάτι, τότε υπερασπίζεται από μόνος του τον τίτλο του fanboy, χωρίς να κάνω εγώ κάτι για αυτό. Ντάξει - δεν παίζουμε WOW και απαξιείς. Το καταλάβαμε. Κανένας άλλος, ΑΝ θέλει, μπορεί να διαφωτίσει περισσότερο και εμάς που δεν έχουμε βγάλει διδακτορικό στη μυστική σχολή υπερ-μύησης για τους ποταπούς πρώην μη-WOW παίκτες... Γιατι επιμενεις αγαπητε αφου εχεις αδικο? Σου ξαναλεω μπαινεις σε ενα θεμα που αφορα ενα παιχνιδι,το οποιο ουτε αυτο σε ενδιαφερει προσωπικα(αρα δεν ρωτας απο πραγματικο ενδιαφερον),ουτε και το ειδος των mmorpg γενικα. Και σου γραφουμε 2-3λογους οπως υποστηριξη απο εταιρια,lore,expansion,σου γραφει και ο συμφορουμιτης απο πανω δυο πραγματα,τα αγνοεις ολα και συνεχιζεις να ρωτας..... Αλλος μαλλον εχει το προβλημα. Το ξαναλεω λοιπον οτι για να σου δωθει μια ολοκληρωμενη αποψη με βαση αυτο που ρωτας''γιατι το παιζει ο κοσμος σε σχεση με τα αλλα παιχνιδια ειναι η ερωτηση σου'' πρεπει να συγκριθει σε σχεση με τα υπολοιπα παρομοια παιχνιδια της κατηγοριας αυτης (που και αυτα τα παιζουν μεχρι και σημερα αρκετα ατομα)http://www.insomnia.gr/topic/274729-mmorpg-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/page-65? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γιατι επιμενεις αγαπητε αφου εχεις αδικο? Σου ξαναλεω μπαινεις σε ενα θεμα που αφορα ενα παιχνιδι,το οποιο ουτε αυτο σε ενδιαφερει προσωπικα(αρα δεν ρωτας απο πραγματικο ενδιαφερον),ουτε και το ειδος των mmorpg γενικα. Και σου γραφουμε 2-3λογους οπως υποστηριξη απο εταιρια,lore,expansion,σου γραφει και ο συμφορουμιτης απο πανω δυο πραγματα,τα αγνοεις ολα και συνεχιζεις να ρωτας..... Αλλος μαλλον εχει το προβλημα. Το ότι δεν με ενδιαφέρει το WOW, συγκεκριμένα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αδυνατώ να αντιληφθώ αρκετές από τις παραμέτρους του, ειδικά αν υπάρξει και κάποια επεξήγηση από κάποιον που έχει ασχοληθεί αρκετά. Ούτε σημαίνει ότι δε μπορώ να έχω ενδιαφέρον γενικού τύπου, ως gamer. Και για τη γενοκτονία στην Ρουάντα έχω ενδιαφέρον να πληροφορηθώ, αλλά δεν σκοπεύω να μετακομίσω στην Αφρική. Δεν είναι επιχείρημα το ότι δεν παίζω WOW... Το ότι πετάχτηκαν, για απάντηση, δύο - κυριολεκτικά - λέξεις "lore" και "expansions", πάλι δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Αν γουστάρετε να το κάνετε καφενέ του Gul' Dan εδώ, βάλτε, τουλάχιστον, πινακίδα απέξω "Verboten - Όποιος δεν είναι Ορκ, θα εκτελείται" και πείτε στους admin να σας το κάνουν private. Άμα δε γουστάρεις ή βαριέσαι εσύ, προσωπικά, να απαντήσεις, πάλι να το καταλάβω. Αλλιώς.. Σιγά πια την 5η διάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αγαπητε και εγω μαζι σου Εαν δεν σου αρεσει με το ζορι δεν θα σε βαλει κανενας τουλαχιστον εδω . Τωρα εαν πας εθελοντης στην Ρουάντα η να αρχισεις το wow θα σου φαει τα ιδια χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το παιχνιδι δεν ειναι γραφικα μονο, η να το πω καλυτερα δεν ειναι αυτα που κρατανε τους παιχτες μακροπροθεσμα. ειναι lore, ειναι gameplay , ειναι η δυνατοτητα παραμετροποιησης απο την κοινοτητα, (addons) ειναι συνεχη υποστηριξη απο την εταιρεια, ειναι προσθηκη και ενσωματωση τεχνολογιων απο αλλα παιχνιδια που δειχνει και διαθεση να υιοθετησει οτι καλυτερο υπαρχει. επισης συγκεκριμενα για mmo ειναι και η μακροχρονια επενδυση που εκανε ο καθενας στους chars του οποτε και αρκετα δυσκολο να παει αλλου , να αρχισει κατι νεο παλι απο την αρχη. Προσωπικα παιζω απο το 2007 αποκλειστικα wow, casual παντα φυσικα και σπανια indie games οταν υπαρχει κατι κορυφαιο. Τι παραπανω απο αυτο δεν σε καλυπτει σε αυτο που ρωτας? Επισης το ξανελεω ρωτας τι εχει το Wow και τραβαει τους παικτες τοσα χρονια σε σχεση με αλλα mmo.Για να μπορεσει να σου δωθει μια πιο αναλυτικη απαντηση πρεπει να σου αναφερουν ατομα που εχουν παιξει και τα αλλα παρομοια παιχνιδια(guild wars 2,tera,Wildstar, FF14,Rift)για ποιο λογο προτιμανε το Wow ολα αυτα τα χρονια(εστω ανα διαστηματα)σε σχεση με τα αλλα παιχνιδια. Εγω προσωπικα δεν τα εχω παιξει ολα τα αλλα mmo για να εχω καλυτερη αποψη ουτε εχω αφιερωσει μεγαλο χρονο σε αυτα που εχω παιξει και φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τους περισσοτερους αλλους. Δεν ειναι θεμα βαριεμαι να γραψω. Ειναι πιο πολυ κουβεντα η οποια ουτως ή αλλως δεν βοηθαει σε τιποτα το παρον θεμα. το παιχνιδι δεν ειναι γραφικα μονο, η να το πω καλυτερα δεν ειναι αυτα που κρατανε τους παιχτες μακροπροθεσμα. ειναι lore, ειναι gameplay , ειναι η δυνατοτητα παραμετροποιησης απο την κοινοτητα, (addons) ειναι συνεχη υποστηριξη απο την εταιρεια, ειναι προσθηκη και ενσωματωση τεχνολογιων απο αλλα παιχνιδια που δειχνει και διαθεση να υιοθετησει οτι καλυτερο υπαρχει. επισης συγκεκριμενα για mmo ειναι και η μακροχρονια επενδυση που εκανε ο καθενας στους chars του οποτε και αρκετα δυσκολο να παει αλλου , να αρχισει κατι νεο παλι απο την αρχη. Προσωπικα παιζω απο το 2007 αποκλειστικα wow, casual παντα φυσικα και σπανια indie games οταν υπαρχει κατι κορυφαιο. Τι παραπανω απο αυτο δεν σε καλυπτει σε αυτο που ρωτας? Επισης το ξανελεω ρωτας τι εχει το Wow και τραβαει τους παικτες τοσα χρονια σε σχεση με αλλα mmo.Για να μπορεσει να σου δωθει μια πιο αναλυτικη απαντηση πρεπει να σου αναφερουν ατομα που εχουν παιξει και τα αλλα παρομοια παιχνιδια(guild wars 2,tera,Wildstar, FF14,Rift)για ποιο λογο προτιμανε το Wow ολα αυτα τα χρονια(εστω ανα διαστηματα)σε σχεση με τα αλλα παιχνιδια. Εγω προσωπικα δεν τα εχω παιξει ολα τα αλλα mmo για να εχω καλυτερη αποψη ουτε εχω αφιερωσει μεγαλο χρονο σε αυτα που εχω παιξει και φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τους περισσοτερους αλλους. Δεν ειναι θεμα βαριεμαι να γραψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 επειδη τον κοβω πιτσιρικα θα του το αναλυσω στην γλωσσα του λοιπον εχουμε και λεμε Κεφαλαιο : Γυναικες αποκτας γκομενα , καταληγει σε σχεση , περναν τα χρονια , κανεις παιδια, μενεις μαζι της. Γιατι ομως μενεις μαζι της? Διπλα σου κυκλοφορουνε νεες, (νεα παιχνιδια) , πολυ πιο ωραιες (τα γραφικα που λεγαμε) , και ομως αν και μπορει να δοκιμασεις καμια (αλλο game), επιστρεφεις στην γυναικα σου. Γιατι? Μα επειδη εχεις πλεον δημιουργησει ιστορια (lore) με την γυναικα σου. Τα στοιχεια του χαρακτηρα της (gameplay) σαρεσουν. Σακουει , ακολουθει και αλλαζει οπως και συ . (παραμετροποιηση) Σου προσφερει τσαγακι οταν αρρωσταινεις ( τεχνικη υποστηριξη δηλαδη) Και αν επιθυμεις τοσο πολυ κανει και πλαστικες για να διατηρηθει νεα και ωραια. (προσθηκη και ενσωματωση τεχνολογιων που λεγαμε) Περα απο αυτο εχεις δημιουργησει μαζι της και μικρα τερατακια (οι chars ) Τι προτεινεις δηλαδη , να τα αφησουμε ολα αυτα και να ξεκινησουμε απο την αρχη με νεα γκομενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 επειδη τον κοβω πιτσιρικα θα του το αναλυσω στην γλωσσα του λοιπον εχουμε και λεμε Κεφαλαιο : Γυναικες αποκτας γκομενα , καταληγει σε σχεση , περναν τα χρονια , κανεις παιδια, μενεις μαζι της. Γιατι ομως μενεις μαζι της? Διπλα σου κυκλοφορουνε νεες, (νεα παιχνιδια) , πολυ πιο ωραιες (τα γραφικα που λεγαμε) , και ομως αν και μπορει να δοκιμασεις καμια (αλλο game), επιστρεφεις στην γυναικα σου. Γιατι? Μα επειδη εχεις πλεον δημιουργησει ιστορια (lore) με την γυναικα σου. Τα στοιχεια του χαρακτηρα της (gameplay) σαρεσουν. Σακουει , ακολουθει και αλλαζει οπως και συ . (παραμετροποιηση) Σου προσφερει τσαγακι οταν αρρωσταινεις ( τεχνικη υποστηριξη δηλαδη) Και αν επιθυμεις τοσο πολυ κανει και πλαστικες για να διατηρηθει νεα και ωραια. (προσθηκη και ενσωματωση τεχνολογιων που λεγαμε) Περα απο αυτο εχεις δημιουργησει μαζι της και μικρα τερατακια (οι chars ) Τι προτεινεις δηλαδη , να τα αφησουμε ολα αυτα και να ξεκινησουμε απο την αρχη με νεα γκομενα? Τι είπες ποιητή μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Βασικα δεν ειναι πιτσιρικας και καταλαβαινω οτι ρωταει περισσοτερο σαν γενικες γνωσεις που λεμε.Το θεμα ειναι οτι αυτο που ρωταει και θελει να μαθει το γραφει σε λαθος θεμα οπως του ειπα παραπανω.Φενεται αλλωστε και απο τις απαντησεις που γραφονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Βασικα δεν ειναι πιτσιρικας ... Να δώσω τόπο στην οργή τότε; Πες μου εάν είναι να πιάσω τα διπλά μου 2handers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 επειδη τον κοβω πιτσιρικα θα του το αναλυσω στην γλωσσα του λοιπον εχουμε και λεμε Κεφαλαιο : Γυναικες αποκτας γκομενα , καταληγει σε σχεση , περναν τα χρονια , κανεις παιδια, μενεις μαζι της. Γιατι ομως μενεις μαζι της? Διπλα σου κυκλοφορουνε νεες, (νεα παιχνιδια) , πολυ πιο ωραιες (τα γραφικα που λεγαμε) , και ομως αν και μπορει να δοκιμασεις καμια (αλλο game), επιστρεφεις στην γυναικα σου. Γιατι? Μα επειδη εχεις πλεον δημιουργησει ιστορια (lore) με την γυναικα σου. Τα στοιχεια του χαρακτηρα της (gameplay) σαρεσουν. Σακουει , ακολουθει και αλλαζει οπως και συ . (παραμετροποιηση) Σου προσφερει τσαγακι οταν αρρωσταινεις ( τεχνικη υποστηριξη δηλαδη) Και αν επιθυμεις τοσο πολυ κανει και πλαστικες για να διατηρηθει νεα και ωραια. (προσθηκη και ενσωματωση τεχνολογιων που λεγαμε) Περα απο αυτο εχεις δημιουργησει μαζι της και μικρα τερατακια (οι chars ) Τι προτεινεις δηλαδη , να τα αφησουμε ολα αυτα και να ξεκινησουμε απο την αρχη με νεα γκομενα? Έπος! Να γίνει sticky παρακαλώ με τίτλο: Η Πεμπτουσία του Gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, παίζω εδώ και αρκετό καιρό στον twisting nether horde και μου την έδωσε χθες και λέω να δοκιμάσω λίγο και από alliance μεριά σε νέο server όμως καθώς ο συγκεκριμένος δεν έχει πάρα πολλούς allies. Σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτη φορά protection paladin μιας και δεν είχα tank ποτέ μου. Αυτό που με καίει είναι ότι θα χάσω αρκετά gold με την αλλαγή server. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω κάποια από αυτά ανέξοδα; Πιο server προτείνεται να ξεκινήσω; Ασχολούμαι μόνο με pve αλλά δεν έχω πρόβλημα σε wpvp να σπάει λίγο η μονοτονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις