Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

συμφωνω απολυτα ! και για την Suramar το ιδιο αν και δεν με χαλασε πολυ εκτος απο την κολο πολη που βαζεις την μασκα με εχει κουρασει αυτο το πραγμα με το να σε βλεπουν και να γινεται της ποπης ...... Εχω κανει explore τα παντα εχω κανει ολα τα q εκτος απο suramar που προχωραω αλλα ειμαι στην μεση . Πολυ προσεγμενη δουλεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα.Πριν απο λίγες μέρες επέστρεψα κ εγώ στο παιχνίδι μετά απο αρκετούς μήνες αποχής.Έφτασα 110 και ξεκίνησα mythics για να μαζέψω gear.Το θέμα είναι οτι με την επιστροφή μου αντίκρισα εναν server ότι νάναι και το guild μου που καθημερινά έβλεπες online members πάνω απο 50 τώρα με το ζόρι βλέπεις 5-6...κρίμα και ηταν καλή ομάδα. σκέφτομαι να φυγω απο terrokar allience και να πάω προς silvermoon πλευρά. Γνωρίζουμε αν υπάρχουν guilds με έλληνες και κυρίως με normal ηλικίες? ψάχνω να βρώ σχετικά χαλαρούς ρυθμούς και όχι να κάθομαι να μαλώνω με πιτσιρικάδες.

Δυστηχως 2 ειναι οι μεγαλες πατατες που εκανε η Blizzard ως τωρα(γιατι οπως εχω ξαναπει και πιο παλια για οσους με ξερουν λεμε τα καλα αλλα λεμε και τα κακα)

1)random legendaries

2)Suramar.Οχι σαν περιοχη ή τα quest,αλλα το reputation grinding που εχει και κυριως οτι θες συγκεκριμενο reputation για να κανεις 2 dungeon(mythic only δυσκολιας).

Το αστειο με το τελευταιο ειναι οτι μεχρι να χρειαστει να μαζεψεις με καθε χαρακτηρα το reputation αυτο(καλα με τους alts ουτε λογος προφανως),και ειδικα και με το Lfr και τα mythic+dungeon,απλα δεν αξιζει πλεον να ασχοληθεις με αυτα τα mythic παρα μονο για achievement.

Και με τα artifact weapons ειναι λιγο περιεργη η κατασταση και θελει δουλεια αλλα δεν ειναι τοσο χοντρη πατατα οπως το παραπανω.

Επισης οπως παρατηρουμε οπως το ειχα πει στις αρχες του expansion,μολις αρχισει να κανει την εμφανιση του το LFR θα αρχισει να μειωνεται το ενδιαφερον για το εν λογω παιχνιδι και παλι μονο οσοι ειναι σε guild ή με Pugs και προσπαθησουν να κανουν raid progress θα εξακολουθουν να παιζουν το παιχνιδι.Μεχρι να βγει το επομενο raid τουλαχιστον.

Ηδη και στο θεμα αυτο του Insomnia το ενδιαφερον εχει πεσει αρκετα στις τελευταιες σελιδες,γιατι αφου πλεον μαζεψε gear ο κοσμος απο mythic(και σε λιγο και με το Lfr για τους alts),δεν γινεται να εξακολουθει να παιζει το παιχνιδι μονο για να ανεβαζει alts,να κανει συνεχεια world quests,mythic dungeons και Lfr.

Καλησπέρα.Πριν απο λίγες μέρες επέστρεψα κ εγώ στο παιχνίδι μετά απο αρκετούς μήνες αποχής.Έφτασα 110 και ξεκίνησα mythics για να μαζέψω gear.Το θέμα είναι οτι με την επιστροφή μου αντίκρισα εναν server ότι νάναι και το guild μου που καθημερινά έβλεπες online members πάνω απο 50 τώρα με το ζόρι βλέπεις 5-6...κρίμα και ηταν καλή ομάδα. σκέφτομαι να φυγω απο terrokar allience και να πάω προς silvermoon πλευρά. Γνωρίζουμε αν υπάρχουν guilds με έλληνες και κυρίως με normal ηλικίες? ψάχνω να βρώ σχετικά χαλαρούς ρυθμούς και όχι να κάθομαι να μαλώνω με πιτσιρικάδες.

Αυτο που γραφεις περι οτι να ναι server δεν βοηθαει και πολυ(βασικα πρωτη φορα τον ακουω τον server αυτο).Αυτα που γραφω παραπανω μαλλον πανε και για το guild σου που απο οτι καταλαβα μαλλον ησουν σε καμια καρα casual guild και αρκετοι αφου πηραν gear την εκαναν με ελαφρα για αλλες guild.

Οσο για το τελευταιο που γραφεις συγνωμη αλλα πως ακριβως γινεται να γνωριζουμε τι ηλικιες Ελληνων παιζουν οχι μονο σε ενα server αλλα γενικα σε ενα παιχνιδι?

Επισης αυτo περι νοοτροπια των πιτσιρικαδων που γραφεται πρεπει καποια στιγμη να σταματησει. Πλεον λογω του Internet σε δημοφιλη online παιχνιδια αναποφευκτα θα μαζευονται και μικρες ηλικιες,ειτε μιλαμε για mmo παιχνιδια,ειτε ποδοσφαιρακια,ειτε first person.

Υπαρχει αλλωστε και το ignore ή το offline για αυτο το λογο.

Και με τα artifact weapons ειναι λιγο περιεργη η κατασταση και θελει δουλεια αλλα δεν ειναι τοσο χοντρη πατατα οπως το παραπανω.

είναι η νούμερο ένα πατάτα που έκανε σε αυτό το xpack η blizard ,μετά το rep για τα δυο dungeons και τέλος τα legendaries 

προσωπικά για το artifuck power μου έχει φύγει ο ενθουσιασμός για το game (τώρα παίζω obduction) αν και έχω πολύ χρόνο για κάψιμο 

είναι η νούμερο ένα πατάτα που έκανε σε αυτό το xpack η blizard ,μετά το rep για τα δυο dungeons και τέλος τα legendaries 

προσωπικά για το artifuck power μου έχει φύγει ο ενθουσιασμός για το game (τώρα παίζω obduction) αν και έχω πολύ χρόνο για κάψιμο 

Δεν ειμαι τελειως καθετος μονο και μονο επειδη ανεκαθεν υπηρχε κλαμα κυριως για τα weapons.Εφυγε αυτο απο την μεση. Αν εννοεις ξενερα το ολο συστημα του level up τοτε διαφωνω. Ο σκοπος που εγινε ετσι το συστημα με τα Artifact weapons ειναι για να φτασεις σε σημειο οχι τωρα αλλα σε επομενα raids να ειναι λες και εχεις οντως legendary weapon. Ουτε σε υποχρεωνει κανεις να καθεσαι να κανεις με το καλημερα grind στο weapon. Και επειδη αμφιβαλλω οτι(πλεον)εδω μεσα εχουμε ατομα που ειναι σε guild που κυνηγανε world progress,και να μην ασχοληθεις πολυ με τα weapon σιγα τα αυγα.

Best Xpac ever και ας έχει και τις χτυπητές αδυναμίες του. Όλες οι περιοχές πολύ όμορφες και τα questακια την παλεύουν αρκετά.

Τα class hall η καλύτερη προσθήκη κατ'εμέ και ευτυχώς ξεφορτωθήκαμε το άθλιο Garrison

Best Xpac Ever = By FAR +1

Worst Xpac Ever = WoD

Worst Idea Ever = Garrisons !!

+ Cool τα Class Hall.

+ Cool τα Artifacts Weapon traits.

+ Graphics

+ Dynamic Zones

+ World Quests

+ Less Grinding Overall

+ Profession Changes

+ No Dailies Rep crap

+ Demon Hunter

+ WoW Token

- Suramar rep Revered + Exalted το κερατο μου...

- Suramar Ancient Mana Crap

- Ελα Αλεκο , θες να γεμισεις/respec KAI αλλο artifact ? υπομονη λιγακι..

- Ελα Αλεκο, θες κανενα Alt τσακ μπαμ για LFR ?  Forget it.  

• Like 3

Νο dailies rep crap?Μα τα world quest μαζι με τα emissary αυτο στην ουσια δεν ειναι?

Θετικες οι αλλαγες στα professions που τα νερφαραν πριν μερικα expansion και στην ουσια το μονο που αξιζε να επερνες ηταν σε ολους herbalism και mining/skining?

Θετικο το Wow token Που ειναι ασχετο με το expansion αυτο?

Καμια αναφορα στα random legendaries?

Ενταξυ παιδια ειπαμε.Καλο το expansion ως τωρα αλλα μην το παρακανουμε κιολας....

Μην το πάρετε για τρολιά, καθώς ποτέ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, αλλά μου φαίνεται περίεργο : Υπάρχει κόσμος που παίζει ακόμα WOW?! :whistle: Ok - έχει πάρει βελτιώσεις, κατά καιρούς, αλλά παραμένει 12 χρόνων παιχνίδι...

Μην το πάρετε για τρολιά, καθώς ποτέ δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, αλλά μου φαίνεται περίεργο : Υπάρχει κόσμος που παίζει ακόμα WOW?! :whistle: Ok - έχει πάρει βελτιώσεις, κατά καιρούς, αλλά παραμένει 12 χρόνων παιχνίδι...

Καλη φαση ε?Αν το λες απο πλευρας γραφικων,εχει γινει σημαντικη βελτιωση στα τελευταια expansion(και αρα και πιο βαρυ σε απαιτησεις).Επισης ειναι 12χρονων παιχνιδι αλλα μετραει και 6expansion αρα γιατι σου προκαλει εντυπωση?Αλλωστε εχει τεραστιο lore απο πισω του(και μεγαλο κοινο φυσικα)αρα γιαυτο εξακολουθει να μονοπωλει το ενδιαφερον εδω και χρονια.

Νο dailies rep crap?Μα τα world quest μαζι με τα emissary αυτο στην ουσια δεν ειναι?

Θετικες οι αλλαγες στα professions που τα νερφαραν πριν μερικα expansion και στην ουσια το μονο που αξιζε να επερνες ηταν σε ολους herbalism και mining/skining?

Θετικο το Wow token Που ειναι ασχετο με το expansion αυτο?

Καμια αναφορα στα random legendaries?

Ενταξυ παιδια ειπαμε.Καλο το expansion ως τωρα αλλα μην το παρακανουμε κιολας....

Αλλο τα παλια dailies , κανε τα ιδια 3 quests καθε μερα....,και αλλο αυτο εχει μεγαλυτερο Pool, ειναι ποιο fun , πανε και πολλοι μαζι, και οσο να χει  μπορειs να πεις οτι στη τελικη ειναι πολυ ποιο light , ευχαριστο και less repeatative grinding....

Για τα τωρα profession θεωρω θετικο οτι δεν δινει "Raid Buff", οποτε δεν ειναι mandatory να εχεις καποιο συγκεκριμενο και max.

Για μενα το WoW Token ειναι μεγαλο πλεονεκτημα both ways....Και τα λεφτα πανε στη Blizzard , χτυπαει τα λαθραια κινεζικα...και παρνει μηνες και ο κοσμακης..

Για τα random Leg εχεις μεγαλο δικιο βεβαιως και συμφωνω , απλα εγω ως casual χεστικε η φοραδα στα αλονι αν θα εχω ενα Legy παραπανω η γιατι το εχει ο αλλος..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη φαση ε?Αν το λες απο πλευρας γραφικων,εχει γινει σημαντικη βελτιωση στα τελευταια expansion(και αρα και πιο βαρυ σε απαιτησεις).Επισης ειναι 12χρονων παιχνιδι αλλα μετραει και 6expansion αρα γιατι σου προκαλει εντυπωση?Αλλωστε εχει τεραστιο lore απο πισω του(και μεγαλο κοινο φυσικα)αρα γιαυτο εξακολουθει να μονοπωλει το ενδιαφερον εδω και χρονια.

Δεν το είπα για κακό. Άλλωστε και εγώ αναφέρω ότι έχει εξελιχθεί. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως δουλεύουν - στην ουσία -  πάνω στο ίδιο game, με αυτό του 2004 και μπορούν και κρατάνε κόσμο ακόμα. Εμένα δε μου αρέσει σαν είδος και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι πολύ επιτυχημένο. Καθώς, όμως, εμένα μου έχει μείνει η εικόνα που, ως φοιτητής, έβλεπα που παρατάγανε οι μανάδες τα μόγκολα με ξηρά τροφή στα netcafe, που ήταν στα πάνω τους τότε, για μέρες και τους υπόλοιπους διασωληνωμένους στο σπίτι και αναρωτιέμαι τι μπορούν και πουλάνε εδώ και 12 χρόνια σε ένα game?! Τραβάει τους όποιος ενδιαφερόμενους ανά περίοδο ή υπάρχουν άτομα με account από το 2004, που έχουν τα ίδια dungeons καθαρισμένα 1000 φορές, ξέρω 'γω;! Από απλή - αφελή, αν θέλεις - περιέργεια το ρωτάω...

Επεξ/σία από Occultist

12 χρονων παιχνιδι, με τεχνολογια 2016 cross-realm on demand matching, dynamic zones, και αλλα πολλα.... 

12 χρονων παιχνιδι, με τεχνολογια 2016 cross-realm on demand matching, dynamic zones, και αλλα πολλα.... 

Δεν αμφιβάλλω, καθώς η Blizzard βγάζει μόνο πολύ προσεγμένους και αναπόφευκτα επιτυχημένους τίτλους, από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε στα 90s. Αν θέλεις, μπορείς να μου κάνεις μια περίληψη των λόγων που κάνουν τον οποιονδήποτε να συνεχίζει να παίζει WOW...

Εμένα δε μου αρέσει σαν είδος και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι πολύ επιτυχημένο. αναρωτιέμαι τι μπορούν και πουλάνε εδώ και 12 χρόνια σε ένα game?! Τραβάει τους όποιος ενδιαφερόμενους ανά περίοδο ή υπάρχουν άτομα με account από το 2004, που έχουν τα ίδια dungeons καθαρισμένα 1000 φορές, ξέρω 'γω;! Από απλή - αφελή, αν θέλεις - περιέργεια το ρωτάω...

Οσον αφορα το πρωτο που γραφεις,δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναγνωριση απο κανενα το παιχνιδι για την πορεια που εχει διαγραψει,πως εχει ταυτιστει ολοκληρο το ειδος με αυτο και φυσικα οι πωλησεις που εχει κανει οπως και η υποστηριξη απο την εταιρια τοσα χρονια.

Απο τα παιχνιδια με την μεγαλυτερη επιρροη σε ολη την gaming βιομηχανια(ειδικα αυτο φενεται τα τελευταια χρονια που κυριαρχει και το online παρα πολυ σε σχεση με πιο παλια) .

Οσο για το αλλο που αναφερεις το λες και μονος σου οτι δεν σου αρεσει αυτο το ειδος και αρα δεν γνωριζεις τι παιζει.Οταν σου λεω οτι εχει βγαλει 6expansion νομιζω καλυπτει το γεγονος του τι κανει και κραταει τον κοσμο ,ανα καιρους φυσικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...