Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στην παρέα! Ήθελα να κανω μια ερώτηση! Θέλω να αρχίσω το wow για πρώτη φορα! τι πρεπει να κανω? τι πρεπει να αγορασω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα στην παρέα! Ήθελα να κανω μια ερώτηση! Θέλω να αρχίσω το wow για πρώτη φορα! τι πρεπει να κανω? τι πρεπει να αγορασω?

ξεκινάς με αυτό  http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-World-of-Warcraft-Lich-King-Battlechest.htm

και αργότερα αν θελήσεις αγοράζεις και το τελευταίο expansion http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Blizzard-World-Of-Warcraft-Legion.htm

Δεν χρειάζετε να αγορασω όλα τα expansion? Θα χρειαστεί να παρω και καρτα η έχει μεσα στο πακετο?

Εχει 1 μηνα μεσα το παραπανω battle chest και περιεχει ολα τα expansion εκτως απο το τελευταιο που βγηκε τωρα.

Πριν 16περιπου ωρες απο οτι βλεπω φαγανε οι Method Xavius Mythic .

Οσον αυτο το hardcore raiding και progress που λεγαμε παλια μεγαλο ενδιαφερον εχει στο recruitement που κανουν αυτες οι guild οι οποιες ζητανε εκτως απο τον main σου να εχεις και αρκετους alt να μπορεις να παιξεις (πχ οι method ζητανε 5+)http://www.wowprogress.com/guild/eu/tarren-mill/Method

Κατι το οποιο οσο τραβηγμενο και να ακουγεται εχει βαση δεδομενου υπαρχουν patch οπως τωρα που καποιες class αποδιδουν λιγοτερο απο καποιες αλλες πχ οποιος εχει main retri paladin πρεπει να περιμενει να βγει το επομενο update να βελτιωθει η κατασταση και δεν γινεται σε progress raid να κανει πχ το μισο dps ή dmg απο αλλες class.

Επισης μπορει να υπαρχει καποια μερα ελλειψη σε tanks ή healers αρα το να εχεις alts βοηθαει και σε αυτη την περιπτωση.Βεβαια δεν ειναι ολες οι guild ετσι για να λεμε την αληθεια,το παραπανω παραδειγμα ειναι αυτο που λεμε των ακρων.

Στα 16 μου θα το έκανα...μάλλον άνετα...στα 36 μου...NOOOOT

Στα 16 μου θα το έκανα...μάλλον άνετα...στα 36 μου...NOOOOT

Στα 16σου λιγο χλωμο γιατι ουτως ή αλλως δεν θα σε περνανε λογω ηλικιας :P Ασε που για να μπεις σε τετοιες guild πρεπει να εχεις και ''προυπηρεσια'' αν αναλογιστουμε,οτι οι συγκεκριμενοι πισω απο τετοιες guild πληρωνονται και χοντρα μαλιστα.

Λοιπόν, mission accomplished. 

Έφαγε ένα format και έστρωσε. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα χρησιμοποιήσει το KM Spico για να κάνω authenticate τα 10αρια και πρέπει να κόλλησα ότι malware κυκλοφορεί στο internet.

60 ms ταβάνι, όλα Ultra, μπήκα και σε dungeon. Hooray!

στο blizzard account μου έχω 2 wow accounts 

ένα με το legion που παίζω και ένα παρατημένο μέχρι το WoD 

μπορώ να δώσω το account με το WoD στον ανεψιό μου ?

υπαρχει τρόπος ?

Το πρόβλημα ήταν ότι είχα χρησιμοποιήσει το KM Spico για να κάνω authenticate τα 10αρια και πρέπει να κόλλησα ότι malware κυκλοφορεί στο internet.

εμένα η microsoft τζάμπα μου τα έδωσε πάνω σε μονόφθαλμα 7ρια χωρίς μα-μου και πάνε σφαίρα

εσύ γιατί χρειάστηκες  authenticator δεν κατάλαβα 

Γιατί εμένα η MS δεν μου τα έδινε πάνω σε σπασμένα 8άρια που είχα δυστυχώς.

Κάθε φορά που έκανα αναβάθμιση με όλους τους γνωστούς τρόπους, δεν με άφηνε να τα ενεργοποιήσω, απλά.

βρίσκεις γνήσια με 10 ευρώ.. πάρτα να ησυχάσεις 

Allkeyshop εννοείς? Μάλλον από εκεί θα πάρω τα Pro με 15€.

Συγγνώμη για το offtopic, συνεχίστε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...