Zus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Στον SSD το έχω ναι. Αν είναι οι AMD πώς να το κοιτάξω? Αφού έκανα uninstall με DDU και επανεγκατάσταση τον τελευταίο stable χωρίς crimson. Κανάλια όταν λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είχαμε ¨" απλά" θέματα με το dps , όπως γράφετε παραπάνω , αλλά είχαμε πολύ σοβαρά θέματα , και με τα μπαλώματα κοιτάν να λύσουν το πρόβλημα , αμ δε που λύνεται .Δέστε για παράδειγμα frost και fire mage, τελείως διαφορετικό core mechanic rotation , αυτό δεν φτιάχνεται με απλό μπαφάρισμα , είναι όλος ο σχεδιασμός λάθος (μιλάω για frost) ,Στην τελική , αν μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν μάθει ακόμη το class balance στο παιχνίδι τους , εμείς τι να τους κάνουμε. Για τα unsubs το διάβασα στο Mmo champion , εντάξει με επιφύλαξη , γιατί γράφονται και εκεί κάτι .........σαχλαμάρες που βγάζουν μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα που υπήρχε με Access Violation 132 δείχνει να λύθηκε. Έγιναν κάμποσα updates των Windows 10 και προφανώς εκεί εντοπιζόταν το θέμα. Το lag παραμένει, θα κάνω ένα τεστ το βράδυ να τρέξω το παιχνίδι μέσω laptop. Αν έχει και εκεί latency στο Θεό, σημαίνει ότι φταίει η σύνδεση. Στο laptop έχω 68-70 ms με Wi - Fi παρακαλώ. Θα δοκιμάσω να τρέξω μέσω Wi - Fi το παιχνίδι το βράδυ μπας και είναι το καλώδιο του Ethernet και αν δεν είναι ούτε το καλώδιο πάμε για format. Και επειδή σας ζάλισα με τα τεχνικά ας γράψω λίγο και για το παιχνίδι, όσο έχω καταφέρει να παίξω δηλαδή, μιας και παίζω με 500 ms συνεχώς και είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός που κάθομαι και το ανέχομαι. Το θεωρώ πρωτίστως το καλύτερο Xpac που βγήκε μετά το WOTLK. Από εκεί και πέρα έχω απορίες. Με τα artifacts weapon, απ' όσο καταλαβαίνω, κλειδώνει κάποιος σε συγκεκριμένο role και πάει περίπατο το dual spec, εκτός αν καείς ζωντανός με έναν χαρακτήρα. Η απορία μου είναι, κάποιος που θέλει να παίξει healer, πως lvlάρει με το artifact που είναι για healing? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2016 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Να σου πω οτι πρεπει να προσεχεις και ποιο artifact weapon θα παρεις πρωτο , αλλιως ναι θα καείς για να το διορθωσεις ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το ήξερα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς ανεβαίνει ένας healer, αν προσπαθεί να lvlάρει solo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αυτό είναι ένα από τα μυστήρια του νέου xpack την λύση του οποίου ξέρει μόνο η μαμά blizzard τα έχω πει ποιο πίσω για το artifuck power και πως η blizzard μας εγκλώβισε σε ένα spec κι ας είναι και τα τρία spec ξεκλείδωτα είσαι healer στην πυρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 η λύση είναι απλή. ανεβάζεις πολύ λίγους πόντους το dmg artifact που έχεις και μετά σταματάς μα για leveling φτάνει. απο εκεί και πέρα επενδύεις μόνο στο healing και στο 110 κάνεις αυτό που θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ανέβασα και Rogue, outlaw.. Έχω πάθει πλλάκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω κατι followers 760-770lvl και ερχονται κατι rare missions 830lvl που προφανως δεν μπορούν να κάνουν. Τι κανουμε; Πως τους ανεβάζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω κατι followers 760-770lvl και ερχονται κατι rare missions 830lvl που προφανως δεν μπορούν να κάνουν. Τι κανουμε; Πως τους ανεβάζουμε; Με αλλα missions που δινουν αντικειμενα που ανεβαζουν το ilvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά ανεβαίνει ως healer.....Το χω κάνει σε όλα τα xpacs με priest (τις περισσότερες φορές σαν...holy). Σε αυτό ανεβαίνω ως disc και είναι piece of cake το lvl up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά ανεβαίνει ως healer.....Το χω κάνει σε όλα τα xpacs με priest (τις περισσότερες φορές σαν...holy). Σε αυτό ανεβαίνω ως disc και είναι piece of cake το lvl up. Ως holy Παντως ήθελε τον διπλό χρονο, μην πω παραπανω σε σχεση με αλλα class. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως και να είναι θέμα του παιχνιδιού εν τέλει http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17612851405?page=5 Στο WoD με την ίδια γραμμή δεν είχα κανένα πρόβλημα (και μάλιστα ήταν 30αρα) Τελευταία έχει πάει και μένα κατά διαόλου η γραμμή (Wind). Εξ'αρχής συνδεόμουν στα 17.700 (εώς και πέρισυ). Σταδιακά έχασε ταχύτητα, αλλά και ξεκίνησαν διάφορα timeouts. Μίλησα με τεχνική υποστήριξη αλλά δεν βγάλαμε άκρη. Πιά, η γραμμή μου συγχρονίζει στα 13-14Mbs. Και πολλά timeouts, lag, είναι unplayble για online gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Έλα μου όμως που εμένα τελικά δεν έχει κανένα πρόβλημα η γραμμή. Έβαλα το ethernet στο laptop και έπαιξα με 60ms ταβάνι για αρκετή ώρα. Κιχ δεν έβγαλε. Συνεπώς έχουμε και λέμε: Δεν είναι η γραμμή, δεν είναι το router, δεν είναι το καλώδιο του ethernet, είναι θέμα του PC. Και πιθανολογώ ότι είναι θέμα σπασμένων windows, γιατί οι drivers της κάρτας δικτύου είναι updated. Πάμε για format στον SSD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν 16περιπου ωρες απο οτι βλεπω φαγανε οι Method Xavius Mythic . Οσον αυτο το hardcore raiding και progress που λεγαμε παλια μεγαλο ενδιαφερον εχει στο recruitement που κανουν αυτες οι guild οι οποιες ζητανε εκτως απο τον main σου να εχεις και αρκετους alt να μπορεις να παιξεις (πχ οι method ζητανε 5+)http://www.wowprogress.com/guild/eu/tarren-mill/Method Κατι το οποιο οσο τραβηγμενο και να ακουγεται εχει βαση δεδομενου υπαρχουν patch οπως τωρα που καποιες class αποδιδουν λιγοτερο απο καποιες αλλες πχ οποιος εχει main retri paladin πρεπει να περιμενει να βγει το επομενο update να βελτιωθει η κατασταση και δεν γινεται σε progress raid να κανει πχ το μισο dps ή dmg απο αλλες class. Επισης μπορει να υπαρχει καποια μερα ελλειψη σε tanks ή healers αρα το να εχεις alts βοηθαει και σε αυτη την περιπτωση.Βεβαια δεν ειναι ολες οι guild ετσι για να λεμε την αληθεια,το παραπανω παραδειγμα ειναι αυτο που λεμε των ακρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις