Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα τρέξω ένα speedtest, αλλά επαναλαμβάνω ότι σε πιο απαιτητικά παιχνίδια, όπως είναι το Battlefront, το PC κάνει παππάδες.

Εδώ διαβάζω πώς ότι σύνδεση κι αν έχεις, το παιχνίδι σε Ultra είναι unplayable.

Εσείς σε τι settings το τρέχετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχει να κάνει η σύνδεση με την ταχύτητα του συστήματος, μα καμία.

Σε Ultra με MSAAx8 μια χαρά τρέχει, πλήν ορισμένων σημείων/περιοχών που πέφτει στα 30fps.

Δεν έχει να κάνει η σύνδεση με την ταχύτητα του συστήματος, μα καμία.

Στο WoW σίγουρα έχει να κάνει, καθότι όταν αυξάνουμε τα γραφικά, ζητάει από τον server περισσότερα δεδομένα.

Σύμφωνα με τη λογική μου, το συστημά μας μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά είναι η ταχύτητα της γραμμής που πολλές φορές δεν μπορεί να αντλήσει τα δεδομένα γρήγορα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αυξημένο lag κλπ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν κατεβάζουμε γραφικά, διορθώνεται και το latency

Σε Ultra με MSAAx8 μια χαρά τρέχει, πλήν ορισμένων σημείων/περιοχών που πέφτει στα 30fps.

Τι σύστημα έχεις?

Στο WoW σίγουρα έχει να κάνει, καθότι όταν αυξάνουμε τα γραφικά, ζητάει από τον server περισσότερα δεδομένα.

Σύμφωνα με τη λογική μου, το συστημά μας μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά είναι η ταχύτητα της γραμμής που πολλές φορές δεν μπορεί να αντλήσει τα δεδομένα γρήγορα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αυξημένο lag κλπ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν κατεβάζουμε γραφικά, διορθώνεται και το latency

Τι σύστημα έχεις?

Μπα; Τα γραφικά υπολογίζονται τοπικά από το μηχάνημα και μόνο. Το μόνο που ενημερώνεται ο σέρβερ είναι η θέση σου, χτυπήματα, ability CD κτλπ.

• Like 1

Τρέξε speedtest να δεις τις ταχύτητες που πιάνεις. Μπορεί να έχεις θέμα με την γραμμή σου.

Το speedtest

5665279552.png

και τα νέα στοιχεία της γραμμής. Το trace έγινε σε ευρωπαϊκό server του WoW, όπως προτείνει η Blizz

ping_zpsznfxt9gv.jpg

Και μετά την επανεγκατάσταση καμία αλλαγή στο latency. Άλλαξα και server, τα ίδια 450-700 ms.

Απελπισία.

• Like 1

Δεν θυμαμαι αν τα λεγα πιο πισω για τον elemental shaman αλλα σιγουρα τα ειχα πει στον Seithan οτι το dmg του ele shaman ηταν χαλια.

Γενικα ευτυχως που βλεπουμε σχετικα γρηγορη αντιδραση αν και τετοια patch για μενα πρεπει να βγαινουν μαζι με το νεο raid οχι αφου εχει βγει το raid .

γιατί , μόνο με τον ele shaman υπάρχει θέμα στο dps και στο tuning γενικότερα.Σε πολλές class τα κάναν μπάχαλο. Ήθελα να ήξερα τόσους μήνες τι δοκιμές έκαναν. Παίξε frost mage και fire , η νύχτα με τη μέρα , αναρωτιέσαι αν είναι το ίδιο class.Ή παίξε BM hunter και MM , καλά για frost DK και locks δεν το συζητάω καθόλου , πάτος των πάτων.

Και το θέμα είναι ότι με τα artifact το σκέφτεσαι να κάνεις reroll και ξανά μανά από την αρχή .Πάντως , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια , τα unsubs έχουν αρχίσει να αυξάνουν και πάλι , από 4,5 εκατομμύρια σε 3,8 σε ένα μήνα . Απόλυτο χάος , δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που τα παράτησε ο Metzen , κιας λένε για retired και λοιπές τρίχες.

• Like 1

Το speedtest

5665279552.png

και τα νέα στοιχεία της γραμμής. Το trace έγινε σε ευρωπαϊκό server του WoW, όπως προτείνει η Blizz

ping_zpsznfxt9gv.jpg

Και μετά την επανεγκατάσταση καμία αλλαγή στο latency. Άλλαξα και server, τα ίδια 450-700 ms.

Απελπισία.

Είναι μια διαδικασία που πρέπει να μιλήσεις με τεχνικό εντός του Παροχέα (τηλεφωνικά). Θα σου ζητήσει να του στείλεις tracerts από διάφορα χρονικά διαστήματα για να το κοιτάξει - διαδικασία χρονοβόρα. Είχα παρόμοιο θέμα και απλά - ως δια μαγείας επιλύθηκε.

πάντως με reset τα artifact points ο affliction lock έγινε 30% καλύτερος στο dps Που να έρθει και το boost απο το hotfix. 

18.000 artifact points ... πόνεσε λίγο αλλά τελικά οκ. 

Προφανώς  και δε μιλάω να έχεις φουλ το tree αλλά κάπου στη μέση, οι διαφορές είναι τεράστιες. Γι αυτούς που ενδιαφέρονται pm ή ξεκινήστε προς τα πάνω και αριστερά. 

Δεν έχω δει Affliction να υποφέρει στο DPS. Συγκεκριμένα στο Emerald ήταν τις περισσότερες φορές τόπ. Τώρα με το πάτς θα μπουσταριστεί και άλλο, σωστά το λές.

τα unsubs έχουν αρχίσει να αυξάνουν και πάλι , από 4,5 εκατομμύρια σε 3,8 σε ένα μήνα . Απόλυτο χάος , δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που τα παράτησε ο Metzen , κιας λένε για retired και λοιπές τρίχες.

Το παραπανω εχουμε πηγη απο που προκυπτει?Γιατι εμενα δεν θα μου εκανε εντυπωση αν αυτος ειναι ο αριθμος οσων πληρωνουν με λεφτα την συνδρομη και λογω expansion να αγοραζουν οι περισσοτεροι tokens(αφου βγαζεις ευκολα gold).

Και μη μου πεις οτι ολοι αυτοι που κανουν unsub το κανουν για εκανα κιολας clear το raid σε Heroic δυσκολια,γιατι θα γελασω.

Γενικα αυτη η καταστροφολογια για το wow ωρες ωρες κατανταει οχι κουραστικη αλλα εκνευριστικη.

Οκ ειχαμε θεματα με καποιες class στο dps και βγαινει patch(αναμενομενο)για να τις φτιαξει.

Οσο για τον Metzen περα απο την γενικη συμμετοχη του στην εταιρια που αξιζει ενα μπραβο,οσον αφορα το προηγουμενο expansion δεν ακουσε και λιγα για να λεμε και την αληθεια(και πριν απο αυτο το pandaria για να μην ξεχνιωμαστε,οπως και το Dragon Soul raid στο cataclysm πιο πριν και παει λεγοντας).

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω δει Affliction να υποφέρει στο DPS. Συγκεκριμένα στο Emerald ήταν τις περισσότερες φορές τόπ. Τώρα με το πάτς θα μπουσταριστεί και άλλο, σωστά το λές.

δυστυχώς με τον affiliction πρέπει να διαλέξεις αν θα έχει πολύ καλό ΑοΕ ή απλά καλό Single Target. Χρησιμιοποιώ ενα αμφίβιο για να είμαι οκ και στα δύο. Μη κοιτάς τα overall σε ένα mythic δε λέει τπτ απολύτως. Φιλικά εννοείται πάντα

Όλοι διαμαρτύρονται για τους affli  και το tank(spec) είναι στις περισσότερες φορές, λιγότερο χρήσιμο σε Mythic και raids ενώ αντιθέτως στο pvp πολύ ενδιαφέρον. Γι αυτό άλλωστε και το buff! 

Επεξ/σία από atonioz
  • Like 1

Είναι μια διαδικασία που πρέπει να μιλήσεις με τεχνικό εντός του Παροχέα (τηλεφωνικά). Θα σου ζητήσει να του στείλεις tracerts από διάφορα χρονικά διαστήματα για να το κοιτάξει - διαδικασία χρονοβόρα. Είχα παρόμοιο θέμα και απλά - ως δια μαγείας επιλύθηκε.

Ίσως και να είναι θέμα του παιχνιδιού εν τέλει

http://eu.battle.net/forums/en/wow/topic/17612851405?page=5

Στο WoD με την ίδια γραμμή δεν είχα κανένα πρόβλημα (και μάλιστα ήταν 30αρα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...