zeniath Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 The nerfs are comming όμως οπότε αράχτε http://www.mmo-champion.com/content/5987-Patch-7-0-3-Class-Tuning-Hotfixes-September-23-Tanks-in-PvP-CM-Interaction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ερωτηση ... εχω Herbalism στο 795 και ότι herb Και να μαζεψω ειναι γκρι . Πως θα το παω 800 ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Log@n Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ερωτηση ... εχω Herbalism στο 795 και ότι herb Και να μαζεψω ειναι γκρι . Πως θα το παω 800 ????? Εμενα τερματισε μαζευοντας felwort απο το profession world quest. Btw, το herbalism ειναι goldmine at the moment. Με ελαχιστο φαρμ βγαζεις τσουβαλια gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 The nerfs are comming όμως οπότε αράχτε http://www.mmo-champ...-CM-Interaction απ ότι βλέπω υπαρχει μεγάλη γενναιοδωρία σε frost mage και ret pala και μιζέρια σε hunter και demon hunter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει καποιο site στο οποιο μπορω να δω εαν τα ρουχα που φοραω στον χαρακτηρα μου ειναι καλα για το spec μου?υπηρχε ενα στο Panda εαν θυμαμαι καλα αλλα οχι πιο ειναι :$ βρηκα αυτο αλλα δν καταλαβα εαν κανει τπτ Site: TalentCalculator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 askmrrobot ειναι αυτό που θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 εάν έχεις συνεχόμενο λάγκ, δεν είναι από σέρβερ πάντως. Ανα διαστήματα παίζουν προβλήματα από σέρβερ αλλά εδώ και μια εβδομάδα είναι αραιά. Ζήτησα να γίνει fastpath η γραμμή από OTE Για τα κρασαρίσματα πάντως φοβάμαι ότι φταίει η 390. Βλέπω αρκετούς με αυτό το θέμα στην ίδια κάρτα... Ξαναεγκαθιστώ το WoW και βλέπουμε. Πάντως μόνο στο WoW έχω τέτοιο latency. Στο Battlefront έτρεχε νεράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 The nerfs are comming όμως οπότε αράχτε http://www.mmo-champion.com/content/5987-Patch-7-0-3-Class-Tuning-Hotfixes-September-23-Tanks-in-PvP-CM-Interaction Κλάμα. Nerf στο Warrior Τανκ μου, άντε να ζήσεις χωρίς rage. Nerf και στον DH. Οκ το AoE, τα Glaives γιατί τα πειράξανε; Για να πέσουν και άλλο σε ST? Δύσκολοι καιροί για melee. Εάν εξαιρέσεις τους Rogue (?) και με τoυς DK (που νομίζω οτι δεν είναι ΤΟΠ). Από οτι φαίνεται σαν DK θα αξίζει τώρα να παίξεις και Frost που προσωπικά το προτιμώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 όντος τον tank warrior γιατί τον πείραξαν είναι ένα μυστήριο που μόνο τα κομπιουτερακια της blizzard ξέρουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα τερματισε μαζευοντας felwort απο το profession world quest. Btw, το herbalism ειναι goldmine at the moment. Με ελαχιστο φαρμ βγαζεις τσουβαλια gold. Εμένα μου λες ?!?!?! Την ημέρα του expansion είχα 115Κ gold . ΜΟΝΟ με Herbs και Skinning στο AH την ωρα του level up Και τωρα σαν 110 την ωρα των WQ έχω βάλει 2 επιπλέον μήνες με gold στην τιμή των 67Κ ( x2 = 134K ) Και έχω και 175Κ gold στο account μου . Βέβαια έχει και κάτι ΤΡΕΛΑ ΘΥΜΑΤΑ όπως προχθες που ένας έλεγε επι 20 λεπτα στο trade οτι θέλει να αγοράσει κάτι leather προς 15gold /piece και ήθελε 1000 κομμάτια . Πηγαινω και η χαμηλότερη τιμή που βρήκα ήταν 6 stack προς 2.000 / stack ( aka 10 gold/piece ) . Τον κάνω whisper του λέω έχω να σου δώσω 1200 τεμάχια αν τα πάρεις ΟΛΑ μαζί θα σου τα δώσω προς 14 gold . Και τα πήρε και μου είπε και 1000 φορές ευχαριστώ ..... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry που σας ζαλίζω τα παπάκια με τεχνικά ζητήματα, αλλά έχει κανείς άλλος τόσο αργό download από την Blizzard? Θυμάμαι παλιά κατέβαζα με τη γραμμή στον κόφτη (5.3 Mbps) και τώρα μόλις και μετά βίας πάει στο 1.0 με πολλά σκαμπανεβάσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Sorry που σας ζαλίζω τα παπάκια με τεχνικά ζητήματα, αλλά έχει κανείς άλλος τόσο αργό download από την Blizzard? Θυμάμαι παλιά κατέβαζα με τη γραμμή στον κόφτη (5.3 Mbps) και τώρα μόλις και μετά βίας πάει στο 1.0 με πολλά σκαμπανεβάσματα. Για μένα κακός το έσβησες το παιχνίδι. Στην χειρότερη έπρεπε να το κρατήσεις backup σε κάποιον κατάλογο. Δεν χρειάζεται registry για να τρέξει, απλά διπλό κλίκ στο παιχνίδι και έφυγες. Είχες δοκιμάσει να σβήσεις τους κλασσικούς WTF, πως λέγονται, κατάλογους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Για μένα κακός το έσβησες το παιχνίδι. Στην χειρότερη έπρεπε να το κρατήσεις backup σε κάποιον κατάλογο. Δεν χρειάζεται registry για να τρέξει, απλά διπλό κλίκ στο παιχνίδι και έφυγες. Είχες δοκιμάσει να σβήσεις τους κλασσικούς WTF, πως λέγονται, κατάλογους; Ναί, έσβησα/ έκανα rename Cache, WTF, Addons. Ακολούθως απεγκατέστησα drivers της GPU με DDU και επανεγκατέστησα τους τελευταίους drivers χωρίς να χρησιμοποιήσω το Crimson. Έτρεξα το WoW σαν admin και τον Client επίσης. Έκανα κάποια updates που δεν είχαν γίνει στα Windows 10. Έκλεισα από το background όλα τα gaming software που σχετίζονται με mouse/keyboard. Εν τέλει έκανα απεγκατάσταση το παιχνίδι και το επανεγκαθιστώ. (όταν κατέβει...) Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να τρέξω το παιχνίδι σε DX9 όπως είδα αργότερα, αλλά τώρα είναι αργά, θα περιμένω να κατέβει. Και καπάκι, με 50άρα VDSL κατεβάζω με 1.0. Έχω αρχίσει και παθαίνω ταπηροκρανίωση. Και να σκεφτεί κανείς πώς ένας από τους λόγους που ξανάρχισα να παίζω WoW, είναι γιατί πλέον έχω τις προϋποθέσεις να το παίξω σε άριστες συνθήκες (νέο PC και VDSL 50άρα) PS Μίλησα με υπάλληλο του OTE για να κάνει τη γραμμή fastpath (δεν ήταν, σύμφωνα με ό,τι μου είπε) στις 14.55. 16.15 ήρθε μήνυμα ότι οι εργασίες ολοκληρώθηκαν. WTF? Τόσο απλό ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ναι δεν είναι τίποτα ένα πρωτόκολλο αλλάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Στη vodafone σε 5 λεπτά απο το τηλέφωνο το κάνανε. Τρέξε speedtest να δεις τις ταχύτητες που πιάνεις. Μπορεί να έχεις θέμα με την γραμμή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις