Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχτές βγάλαμε 8 άτομα raid scolo, και μου έπεσε spellbound tome +17 int, +6 stam, +3 spirit. Στο main hand έχω ένα dagger +11 int +4 mana reg every 5 sec. To book boro να το βάλω σε lvl 57, οπότε αυτή την στιγμή δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, θέλω άλλα 2 lvl's.

Η ερώτηση είναι αυτή την στιγμή στο off-hand έχω cloudstone +10 int, +10 spirit +10 arcane resistance.

Ποιο από τα 2 πιστεύετε είναι το καλύτερο off-hand?

Δημοσ.

ayto pou pires x8es ennoeite. Pio poly int = spell crit. +stamina.

Arcance resistance poly spania 8a synantiseis sto game. Shazzrah sto MC k ante kanas mage Horde sta BGs, alla to +10 resistance = tipota

Δημοσ.

ναι ναι όπως είπαι και ο pseira αυτό που πήρες απο scholo θα κρατήσεις. Απλα να έχεις στο νου σου οτι σε κάθε lvl που είσαι και έχεις main hand / off hand υπάρχει κάτι καλύτερο σε staff αλλα και πιο δύσκολο να βρεθεί :(

anyway μεγεια το tome

• Super Moderators
Δημοσ.
gnomes > all

me diafora ta kalitera toons sto game....givf undead gnome shaman!

sto guild mou to MT einai female gnome me prasina kotsidakia...epikes katastaseis...

Δημοσ.

Καλό είναι αυτό το drop από την lich όπως και το daggerι από το quest (στο dm αν δεν κάνω λάθος) αλλά για μένα κορυφαίο daggerι για casters είναι αυτό που ρίχνει το τελικό boss σε strat scarlet και το καλύτερο offhand το book του quest που ξεκινάει από moonglade (με τον καρπό από dm east από το δεντρο στο final boss, σσ πρέπει να μιλησεις εσύ στον npc moonglade για να βγάλει ! από πάνω του για να ξεκινήσει το quest). Έχει αν δεν κάνω λάθος 10mana/5 και με ανάλογο εξοπλισμό στα αλλα slots απλά δεν θα σαι oom ποτέ!!!!!

Strat>scholo nazre. Προσπάθησε να λιώσεις όσο περισσότερο μπορείς με raids στο strat. Robes of the excalted (+68 healing spells), φοβερό neclase (+33 healing spells), φοβερό ring, φοβερό cape, φοβερό offhand για mc και bwl με +10shadow res +15fire res, skirt και boots για devout. καλό waist (+11healing spells) και ίσως να μου διαφεύγει και κάτι.

ΑΛΛΑ για pvp items dm north το καλύτερο pre epic staff (rob of the ogre magi), cape με +1critic, ομοίως κορώνα, ομοίως shoulders.

Δημοσ.
Καλό είναι αυτό το drop από την lich όπως και το daggerι από το quest (στο dm αν δεν κάνω λάθος) αλλά για μένα κορυφαίο daggerι για casters είναι αυτό που ρίχνει το τελικό boss σε strat scarlet και το καλύτερο offhand το book του quest που ξεκινάει από moonglade (με τον καρπό από dm east από το δεντρο στο final boss' date=' σσ πρέπει να μιλησεις εσύ στον npc moonglade για να βγάλει ! από πάνω του για να ξεκινήσει το quest). Έχει αν δεν κάνω λάθος 10mana/5 και με ανάλογο εξοπλισμό στα αλλα slots απλά δεν θα σαι oom ποτέ!!!!!

Strat>scholo nazre. Προσπάθησε να λιώσεις όσο περισσότερο μπορείς με raids στο strat. Robes of the excalted (+68 healing spells), φοβερό neclase (+33 healing spells), φοβερό ring, φοβερό cape, φοβερό offhand για mc και bwl με +10shadow res +15fire res, skirt και boots για devout. καλό waist (+11healing spells) και ίσως να μου διαφεύγει και κάτι.

ΑΛΛΑ για pvp items dm north το καλύτερο pre epic staff (rob of the ogre magi), cape με +1critic, ομοίως κορώνα, ομοίως shoulders.[/quote']

Ναι θέλω, αλλα νομίζω είχα πει σε κάποιον και μου είπε ότι είμαι ακόμα low lvl. Προς το παρόν εχτές έκανα 2 raids ubrs 15 άτομα, απο τα οποία ολοκληρώθηκε το ένα και 1 raid 8 άτομα scholo που κάναμε ένα αρκετό μέρος.

Δημοσ.
ναι ναι όπως είπαι και ο pseira αυτό που πήρες απο scholo θα κρατήσεις. Απλα να έχεις στο νου σου οτι σε κάθε lvl που είσαι και έχεις main hand / off hand υπάρχει κάτι καλύτερο σε staff αλλα και πιο δύσκολο να βρεθεί :(

anyway μεγεια το tome

ναι για το staff και παίρνει και το +22 int enchant (250 gold κάνει στον δικό μου server). Απλά ακόμα το μόνο staff που έχω κρατήσει αλλά δεν το χρησιμοποιώ είναι αυτό απο ΖF, +15 int + 11 spirit, +21 dmg healing spells

Δημοσ.
Ρε παιδιά το blacksmith αξίζει γιατί ένας φίλος μου μου είπε ότι όχι μόνο κάνω πάρα πολύ κόπο για να φτιάξω ένα item αλλά μπορώ να βρω καλύτερα από drop.Είναι αλήθεια αυτο?

Κάποιος που να μπορεί να απαντήσει?

Δημοσ.

Oxi to blacksmithing den aksizei. Einai to monadiko profession pou sta 60 de mporeis na pouliseis ayta pou kaneis, giati einai panakriba na ta kaneis kai de symferei, para mono an xrewneis gia to crafting to opoio 8a einai 1-2/mina (an ise armorsmith)...

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει για τα χρήματα.Εμένα με νοιάζει αν θα φτιάχνω items που να μην μπορώ να βρω πουθενά καλύτερ,ούτε από drop.Γίνεται αυτό?Αν είναι να αλλάξω το blacksmith τι να βάλω?

Δημοσ.

Πολύ λίγα είναι τα items που δε θα βρείς καλύτερα από drop. Μέχρι στιγμής τα καλύτερα είναι το Lionheart Helm, Stronghold Gauntlets, Dark Iron armor...

Από όπλα τίποτα αλλά λένε κάτι θα βάλουνε στο 1.10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...