Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, έκανα τα εξής:

Το repair μου έφτιαξε το latency και ακολούθως απενεργοποίησα το DVR του XBOX και μετά από μισή ώρα δεν έχω κρασαρίσματα.

69/76 το ms

Κράσαρε κανονικά και μετά από ένα τέταρτο παιχνιδιού, επανήλθε το lag στο Θεό! 700-800 ms

WTF? :mad:

Επεξ/σία από Zus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, έκανα τα εξής:

Το repair μου έφτιαξε το latency και ακολούθως απενεργοποίησα το DVR του XBOX και μετά από μισή ώρα δεν έχω κρασαρίσματα.

69/76 το ms

Κράσαρε κανονικά και μετά από ένα τέταρτο παιχνιδιού, επανήλθε το lag στο Θεό! 700-800 ms

WTF? :mad:

εάν έχεις συνεχόμενο λάγκ, δεν είναι από σέρβερ πάντως. Ανα διαστήματα παίζουν προβλήματα από σέρβερ αλλά εδώ και μια εβδομάδα είναι αραιά.

Παιδιά και εγώ για DPS DH παίζω, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η προσπάθεια πάντως. Χρειάζεται συνέχεια κίνηση και χειρισμός με το mouse για να ξαναγυρίσεις στον αντίπαλο, κάτι που δεν το κάνει καμιά άλλη class. Το επίπεδο δυσκολίας όμως δυστυχώς δεν ανταμείβεται, σε αντίθεση με άλλα class π.χ. rogue, που μένουν στατικοί και απολαμβάνουν το καλύτερο DPS στο παιχνίδι.

Από άποψη τανκ, δεν με ενθουσίασε. Μου φάνηκε πολύ αδύναμος σε σχέση με τον Warrior, και έχω την εντύπωση οτι πρέπει να επενδύσεις αρκετά στα artifact traits πριν αρχίσει να στέκεται σαν τανκ (ειδικά στα Mythic).

Παιδιά και εγώ για DPS DH παίζω, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει η προσπάθεια πάντως. Χρειάζεται συνέχεια κίνηση και χειρισμός με το mouse για να ξαναγυρίσεις στον αντίπαλο, κάτι που δεν το κάνει καμιά άλλη class. Το επίπεδο δυσκολίας όμως δυστυχώς δεν ανταμείβεται, σε αντίθεση με άλλα class π.χ. rogue, που μένουν στατικοί και απολαμβάνουν το καλύτερο DPS στο παιχνίδι.

Έχει απ' τα καλύτερα Aoe ingame, σοβαρό ST και mobility που διευκολύνει σχεδόν σε όλα τα mechanics των bosses. 

Προφανώς μιλάς για outlaw rogue στο κομμάτι της ευκολίας και "καλύτερου DPS" που μαζί με τους DH είναι τα FOTM.

Ναι συμφωνώ. Από ST είναι καλός και από AOE πολύ καλος. Απλά πιστεύω για το effort που βάζεις στον DH (το να κάνεις rush/retreat σε δύσκολα κομμάτια dungeon, χωρίς να φάς aoe, να φύγεις μακριά και να χάσεις DPS, να πέσεις σε γκρεμνό) θα έπρεπε να ανταμείβεται πλουσιοπάροχα (στο ST κομμάτι).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...