Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά η blizzard γαμιέται οικτρά. Τουλάχιστον το balanced κομμάτι της. Μαζί σας ότι τόσο το dps άλλες φορές είναι εικονικό και δεν έχει τόση σημασία και άλλες είναι σημαντικο (fulgore/zeniath) αλλά ρε κερατάδες ποιος έκανε το balancing των rogue?

Ο assasination υποτίθεται ότι έχει γαμάτο single target (aka boss) και χάλια AoE. Πας λοιπόν στο τάδε dungeon και βλέπεις 100-150 στα mass lures και αυτό βογκώντας να βάλεις bleeds σε 3 mobs ταυτόχρονα ενώ οι άλλοι σπαμάρουν ένα κουμπί και έχουν 250-300. Λες οκ στα @@ μου, ποιο group εξάλλου τρώει wipe στα trash mobs, το boss dps είναι αυτό που μετράει γιατί εκεί πέφτουν τα wipes. Φτάνεις στο boss και βγάζεις 230-270 και ναι μεν είσαι 1ος αλλά είσαι οριακά πρώτος. 

Πώς ακριβώς αντισταθμίζει αυτό το γεγονός ότι είσαι πρακτικά useless σε μεγάλο κομμάτι του dungeon? 

Στα dungeons που το boss έχει και άπειρα adds τι ακριβώς γίνεται? Useless σε όλο το run?

Μπαίνεις με outlaw και ξαφνικά πας 1# στα trash mobs και στο boss ΧΩΡΙΣ ADDS είσαι +-5% στο dps του assasination. 

Ποιος ακριβώς σχεδίασε αυτό το πράγμα και τι σκατά σκεφτόταν? Αν έχω half dps στα trash σε σχέση με τους πάντες δε θα έπρεπε να έχω κοντά στο διπλάσιο στο boss ή τέλος πάντων σημαντικά παραπάνω dps από τους άλλους για να balanceαριστεί το θέμα?

Γελάει ο κόσμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειδικά από keystone +5 που ξεκινάει και το teeming affix που σου βάζει και άλλα trash εκεί θα ξεκινήσουν να μην παίρνουν class/spec που δεν είναι ΑοΕ. Γενικά το έχουν ψιλόχέσει με το θέμα του AoE και στην ουσία δεν τους νοιάζει το single target. Πλέον άλλωστε trash mobs>boss 

Εδώ εμένα μου έλεγαν να αλλάξω σε BM από MM για να έχω cleave γιατί λέει τα procs του MM δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι και επειδή τους έλεγα να πάνε να πνιγούν πήραμε και έναν fire mage "god of AoE" οπως έλεγε και τρεις λαλούν και 2 χορεύουν. Χειρότερα από να ήταν single target τα πήγε, ίσα που πέρασε το Tank σε dmg.

όσοι είστε single target spec ετοιμαστείτε να τρώτε declines σε +5 και πάνω πάντως, έτσι το βλέπω να πηγαίνει το πράμα δυστυχώς.

όσο για το dps που έλεγα πριν, μέχρι και Mythic δεν με νοιάζει αν θα κάνει κάποιος 140-150Κ, παλεύεται εκεί δεν έχεις timer να σε κυνηγάει, αλλά όπως και να το κάνουμε στα keystone θέλει να βγάζεις πολύ

Απλά δε καταλαβαίνω τη λογική. 

Θες το 1 class να έχει cleave και το άλλο ST dmg? Πολύ ωραία. Κάνε το AOE class να σκάει κοντά στο μηδενικό dmg στο boss και το ST class να σκάει μηδενικό dmg σε AOE καταστάσεις να έχει ο καθένας το ρόλο του.

Τώρα αυτό που γίνεται είναι το AOE class κόβει κώλους σε AOE καταστάσεις, τριπλάσιο dmg από τα ST specs και σε boss encounter βαριά βαριά να είναι 10% κάτω. Είναι προφανές ποιον θα διαλέξει ένα group και ποιον θα διώξει αν κάτι πάει στραβά.

Αν ήταν να παίξω hunter έπαιζα και outlaw να σπαμάρω 2 κουμπιά αλλά δεν είναι fun για μένα ειδικά σε repetitive content.

PSA: Παίδες, όσοι παίζετε DPS, μην πάτε σε Mythic+ αν δεν βγάζετε τουλάχιστον 200Κ dps, το ilvl σας δεν έχει να λέει τίποτα

Εγραψες αυτο και τωρα λες για Mythic +5.Να μυρισω τα νυχια μου(και οσοι αλλοι διαβαζουν)οτι εννοουσες για +5?Μια χαρα βγαινει το mythic+2 +3 που εκανα εγω με Dps overall κατω απο 200κ.

Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο.Βλεπω γενικα και ο κοσμος με το καλημερα εχει πεσει με τα μουτρα στα mythic+dungeon πανω απο +3(δηλαδη απο 4 και πανω)?Ειστε σε τοσο hardcore guild και σας ζητανε να εχετε τοσο καλο gear?

Γιατι δεν ειδα ουτε ενα σχολιο για το νεο raid που βγηκε και ξαφνικα βλεπω μεγαλυτερη ενοχληση για dps σε dungeon απο raid? Βασικα ουτε και στο Warlords θυμαμαι να ειχε δωθει ποτε τοση σημασια στα mythic dungeon.

Ελπιζω να το καταλαβαινει ο κοσμος οτι το να φας δυσκολοτερο mythic δεν σημαινει progress και οτι pve progress=raids. Ναι υπαρχει θεμα με το dps που βγαζουν ορισμενα classes αλλα αυτο δεν ειναι κατι καινουργιο που συμβαινει πρωτη φορα,αλλα στις αρχες καθε expansion.

Εγώ περιμένω στο guild να βγάλουν gear για το raid για την ώρα οπότε ακόμα δεν το έχω ακουμπήσει. Αν'αυτού κάνω mythic+ μπας και βγάλω κανά item της προκοπής αλλά μέχρι στιγμής από τα 7-8 dungeon και τα 11-12 chests έχω βγάλει μόνο Talismans και μόνο ένα 870 item.

To θέμα με τα mythic+ είναι ότι μπορείς να τα κάνεις με pug χωρίς ιδιαίτερο communication (όπως και σε Mythic απλά τρέχεις περισσότερο και είναι de facto ότι ξέρεις τα tactics) ενώ στο raid αλλάζει το πράγμα.

υ.γ. είναι κάποιο κωλόφαρδοι όμως με τα legendaries που σηκώνω τα χέρια ψηλά, ο άλλος έβγαλε 2 legendaries και τώρα πάει αέρα πατέρα παντού ξέρω γω, και εγώ ακόμα με 830 trinket & neck είμαι 

Αν ήταν να παίξω hunter έπαιζα και outlaw να σπαμάρω 2 κουμπιά αλλά δεν είναι fun για μένα ειδικά σε repetitive content.

το 'παίξε hunter' που σου είπα ήταν γεια αστείο 

και προφανώς η blizzard το έκανε επίτηδες έτσι

και ο hunter δεν χάνει μόνο 10% dps σε μονό target 

κοίτα σε raid να δεις ποιοι είναι top dpsερς 

hunters ούτε με τα κιάλια δεν τους βλέπεις 

κάτι priest kai warlocks είναι πρώτοι με διαφορά σε boss fights 

Δεν είναι αυτό το θέμα . Το εγραψε πιο πανω ο jim777 . Γιατί εσένα να σου βγαίνει η παναγια να εισαι καλος  και ο άλλος να σπαμαρει 1- 2 κουμπιά  και να στη λέει και αποπανω οτι δεν αποδιδεις στο recount ....

1) Για τα ταλεντα: Reset δε γινεται, να τα αλλαξεις ναι, αρκει να ειναι στην ιδια σειρα.

2) Ναι, μπορεις να εχεις και τα 3 artifact weapons, το θεμα ειναι πως θα θες να φορτισεις ολο το arfifact power σε ενα μονο... ;)

Ναι μπορείς να εχεις και τα 3 Artifact Weapons , ναι τα Talents μπορείς να τα αλλάζεις συνεχεία , παλιά αυτά δεν γινότανε κόστιζε ακριβά .

Και τώρα δηλαδή μην απλώσεις σαν το τραχανά σε πολλα talent trees

• Like 1

Εγώ περιμένω στο guild να βγάλουν gear για το raid για την ώρα οπότε ακόμα δεν το έχω ακουμπήσει. Αν'αυτού κάνω mythic+ μπας και βγάλω κανά item της προκοπής αλλά μέχρι στιγμής από τα 7-8 dungeon και τα 11-12 chests έχω βγάλει μόνο Talismans και μόνο ένα 870 item.

To θέμα με τα mythic+ είναι ότι μπορείς να τα κάνεις με pug χωρίς ιδιαίτερο communication (όπως και σε Mythic απλά τρέχεις περισσότερο και είναι de facto ότι ξέρεις τα tactics) ενώ στο raid αλλάζει το πράγμα.

υ.γ. είναι κάποιο κωλόφαρδοι όμως με τα legendaries που σηκώνω τα χέρια ψηλά, ο άλλος έβγαλε 2 legendaries και τώρα πάει αέρα πατέρα παντού ξέρω γω, και εγώ ακόμα με 830 trinket & neck είμαι 

Τα legendaries ειναι το πραγματικα απαραδεκτο πραγμα απο πλευρας εταιριας σε αυτο το expansion και ακομα και αν αποδειχτει το legion ενα απο τα καλυτερα expansion ever,ειναι απο τις χειροτερες ιδεες.

Παντως για την guild που λες αν ισχυουν οπως το λες τα πραγματα τοτε κατι δεν παει καλα. Οι 20μερες που ειχαμε(περιπου)απο οταν κυκλοφορησε το expansion για να ντυθει ο κοσμος αξιοπρεπως(ακομα και μεσω WQ και titanforged,χωρις καν mythic dungeons)ηταν υπεραρκετος.

Casualάδες τι περιμένεις αλλά και εγώ στο casual το έχω ρίξει οπότε δεν βιάζομαι, κάνω όμως ότι μπορώ με pugs. Κάθομαι πιο πολύ γιατί είναι cool τυπάκια παρά για να κάνουμε clear content

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...