Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν ξεκινησεις και ανεβασεις το artifact power στο πρωτο spec μετα ουτως ή αλλως παιρνεις περισσοτερο artifact power(αφου ζηταει και παραπανω οσο ανεβαινει)και τα offspec ανεβαινουν νερο.

πάλι όμως θα φτάσεις σε ένα σημείο που κάποιο θα μείνει πίσω όταν χρειάζονται πχ 40.000 artifact power για το επόμενο trait

αυτό δλδ που γίνοταν πιο πριν πχ κάποιος να παίζει dps pvp και tank ή healer σε pve και να διατηρείται και στα δύο σε καλό ilevel δεν γίνεται τώρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πάλι όμως θα φτάσεις σε ένα σημείο που κάποιο θα μείνει πίσω όταν χρειάζονται πχ 40.000 artifact power για το επόμενο trait

αυτό δλδ που γίνοταν πιο πριν πχ κάποιος να παίζει dps pvp και tank ή healer σε pve και να διατηρείται και στα δύο σε καλό ilevel δεν γίνεται τώρα

Ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξουν αλλαγες οσον αφορα τα Artifact weapons και γενικα για τον τροπο που μαζευεις και ποσο.

Ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξουν αλλαγες οσον αφορα τα Artifact weapons και γενικα για τον τροπο που μαζευεις και ποσο.

Παιδια, ανεβαζοντας το artifact knowledge, το ποσοστο που ανεβαινει καθε φορα ειναι μεγαλο.

http://www.wowhead.com/currency=1171/artifact-knowledge

Στα comments θα βρειτε ενα απλουστατο πινακακι που λεει ποσο % ανεβαινει το knowledge με καθε level.

Σιγουρα καθως ανεβαζεις το λεβελ στο οπλο σου, κανεις περισσοτερο χρονο για να μαζεψεις για το επομενο, αλλα να εχετε υποψη οτι περνετε και περισσοτερο power απο καθε αναβαθμιση του knowledge και δεν ειναι τοσο δυσαναλλογη η αναβαθμιση καθε φορα που ανεβαινεις. Μπορεις να πεις οτι ανεβαινει και αναλογικα..

• Like 1

σας ευχαριστω για τις απαντησεις, ακομα ψαχνομαι.

Σε τι πραγμα?

Ψαχνεις γενικα mmo να παιξεις ή εχεις ηδη παιξει πιο παλια expansion και σε αυτο τωρα κολλας?

Σε τι πραγμα?

Ψαχνεις γενικα mmo να παιξεις ή εχεις ηδη παιξει πιο παλια expansion και σε αυτο τωρα κολλας?

Δοκιμασα ολα τα wow expansions σε high rate private servers αλλα αυτα που ειχαν να προσφερουν σε οτι αφορα να χτισεις το class σου διαφορετικα δεν μου εφτανε. Οποτε ειπα να δω τι ακιβως γινετε με το Legion για να δω αν αξιζει να ασχοληθω σοβαρα.

PSA: Παίδες, όσοι παίζετε DPS, μην πάτε σε Mythic+ αν δεν βγάζετε τουλάχιστον 200Κ dps, το ilvl σας δεν έχει να λέει τίποτα

Πηγα με elemental shaman(μια απο τις σχετικα αδυναμες class σε dps)και εβγαλα ομως 25interrupts και το βγαλαμε αερα πατερα.

Δεν ειναι το παν το Dps αλλα ουτε βεβαια μιλαμε και για κατι περιπτωσεις που εβλεπα οταν ψαχναμε για group με ατομα να κανουν sign up με ilvl μεχρι και 825...

Ειναι αληθεια παντως οτι γενικα οι melee class(DK,rogue,hunter και οχι μονο)κοβουν παρα πολυ σαν dmg(αλλα slackαρουν σε interrupts με αποτελεσμα το tank να φευγει ακλαυτο).

παίζει κανείς lock affliction που να έχει είναι και πάνω από 830 ilvl και να  έχει κάνει και κάνα Mythic ? 

να μου πει λίγο πως το βλέπει με το dps και το rotation γιατί αισθάνομαι ότι icy veins , mr robot, wowhead, youtubers δε συμφωνούν σε τπτ σχετικά με τα traits rotation talents κλπ. 

Σε mythic έχω βγάλει έως και 150-170κ dps σε boss με συνεχόμενο Movement. Το θετικότερο νομίζω για το class είναι οτι έχει σταθερό output σε σχέση με άλλους που μπορεί να είναι 250κ σε ενα boss και σε άλλο 100dps κλπ. 

Έχω δώσει έμφαση σε single target οπότε στα packs είμαι συνήθως πολύ χαμηλά καθώς δε προλαβαίνει να κάνει rampup τπτ από τις dotes .  

Γενικά κάποιος που έχει καταφέρει να βγάλει μεγαλύτερο dps σε mythic/heroic (όχι raid σε αυτή τη φάση) να μου πει talents και rotation 

Εντάξει ρε συ, οτι πεις

Πηγα με elemental shaman(μια απο τις σχετικα αδυναμες class σε dps)και εβγαλα ομως 25interrupts και το βγαλαμε αερα πατερα.

Δεν ειναι το παν το Dps αλλα ουτε βεβαια μιλαμε και για κατι περιπτωσεις που εβλεπα οταν ψαχναμε για group με ατομα να κανουν sign up με ilvl μεχρι και 825...

Ειναι αληθεια παντως οτι γενικα οι melee class(DK,rogue,hunter και οχι μονο)κοβουν παρα πολυ σαν dmg(αλλα slackαρουν σε interrupts με αποτελεσμα το tank να φευγει ακλαυτο).

Όταν έχεις άτομα σε +5 με gear 860+ και να σου βγάζουν 2-3 interrupts και 180Κ dmg  όμως πως να βγει το καταραμένο in time? Δεν ξέρω αν φταίει η κουλαμάρα ή κρατάνε high ilvl gear για να κάνουν join και μετά γυρνάνε σε αυτό που φοράνε κανονικά, το θέμα είναι ότι αν θέλεις να βγει keystone και να πάρεις 2-3 chests πρέπει θες δε θες να βγαίνει πολύ DPS. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους τι να κάνουμε, ξυδάκι, αλλά δεν θα γίνεται deplete το keystone γιατί κάποιοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν σωστά stat priority και να κάνουν ένα rotation της προκοπής. 

Επίσης κάτι παίζει με το combat rez, κάθε φορά που έκανε combat rez ο priest μας έναν από το party έτρωγε dc, μίλησα και με ένα φίλο και μου είπε ότι είχαν και αυτοί στο run τους το ίδιο θέμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...