Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακόμη και τα Mythic είναι πολύ εύκολα οπότε ελάχιστα πράγματα αξίζει να κάνεις cc/interrupt. Δεν είναι κάτι παράλογο αυτό που συναντάτε. Το παράλογο είναι που ζητάν ilvl850 για κάτι που και στο 830 είναι εύκολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 χρονια μετα εκανα το 1ο μου dungeon. Το επίπεδο των παικτων ειχε αρχισει να φθινει ήδη από το Wotlk πλεον πρεπει να εχει πιασει πατο, απλως ειτε δεν ξερουν να παιζουν τον χαρακτηρα τους είτε δεν ξερουν-ενδιαφέρονται τι παιζει με το υπολοιπο γκρουπ. 

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με αυτο. Στατιστικα στοιχεια στην Blizzard μαζευεις και λες το παραπανω?

Δηλαδη τι περιμενεις να πετυχεις μεσα σε ενα απλο normal dungeon?Τους παικτες απο τις κορυφαιες guild του server?

Οποιος νιωθει οτι ο εαυτος του ειναι 3σκαλια πιο πανω απο τους υπολοιπους και δεν θελει να παιξει με τους αλλους κατωτερους/ακυρους/αχρηστους,ας κανει αιτηση σε μια απο τις τοπ guild του server να πηγαινει με αυτους.

Ελεος να καθομαι να ακουω παραπονα και στα normal dungeon....

Ακόμη και τα Mythic είναι πολύ εύκολα οπότε ελάχιστα πράγματα αξίζει να κάνεις cc/interrupt. Δεν είναι κάτι παράλογο αυτό που συναντάτε. Το παράλογο είναι που ζητάν ilvl850 για κάτι που και στο 830 είναι εύκολο.

Ευκολα τα mythic με 830ilvl?Αν εισαι healer ή tank ουτε για αστειο.

• Like 1

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με αυτο. Στατιστικα στοιχεια στην Blizzard μαζευεις και λες το παραπανω?

Δηλαδη τι περιμενεις να πετυχεις μεσα σε ενα απλο normal dungeon?Τους παικτες απο τις κορυφαιες guild του server?

Οποιος νιωθει οτι ο εαυτος του ειναι 3σκαλια πιο πανω απο τους υπολοιπους και δεν θελει να παιξει με τους αλλους κατωτερους/ακυρους/αχρηστους,ας κανει αιτηση σε μια απο τις τοπ guild του server να πηγαινει με αυτους.

Ελεος να καθομαι να ακουω παραπονα και στα normal dungeon....

Ευκολα τα mythic με 830ilvl?Αν εισαι healer ή tank ουτε για αστειο.

Κάποιος που είναι καλύτερος απο τον μέσο όρο και δεν μπορεί να μπει σε top τί κάνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοηθεια εκανα delete το new Dalaran Hearthstone, εχει βρει κανεις που παιρνεις αλλο ?

"τα Mythic είναι πολύ εύκολα οπότε ελάχιστα πράγματα αξίζει να κάνεις cc/interrupt " σοβαρα τωρα καποιος αλλος μλκας τα κανει για σενα για να μην πεσει ψοφος σε ολο το group .

Τωρα στα normal εκανα 3 σημερα και τετοια ασχετοσυνη  ......περιμεναν ολοι σαν τα αγγουρια να τους κουβαλησω σαν leader μιλαμε προτοφανες εφευγαν μετα απο καθε 2ο boss γιατι νομιζαν οτι τελειωσε .....

Επεξ/σία από dimyok
  • Like 1

Δε ξέρω αν είναι τόσο πιο δύσκολο για healer και tank να κάνουν τη δουλειά τους σε σχέση με τους dps (γιατί δεν έχω παίξει healer-tank) αλλά σαν dps δε ζορίζομαι ιδιαίτερα με τα mechanics των bosses να αποφύγω τα περισσότερα spells και να κάνω top dps (και αυτό σαν melee. φαντάζομαι σαν ranged dps είναι ακόμη πιο εύκολο).

Γενικά, με PuGs δεν έχω ζοριστεί σε κανένα mythic dungeon εκτός από τις πρώτες φορές που έκανα εκείνο το σπαστικό boss με το σκοτάδι οπότε δε καταλαβαίνω ποια η διαφορά να είσαι top ή average σε τόσο εύκολο content.

Κάποιος που είναι καλύτερος απο τον μέσο όρο και δεν μπορεί να μπει σε top τί κάνει;

Ναι απο που προκυπτει το παραπανω?

Κατι τετοια το ξαναλεω τα διαβαζαμε και πιο παλια με τις αλλαγες στα raid.'' το παιχνιδι εγινε πολυ ευκολο για τους casual,gg blizzard''και αλλα παρομοια και οταν τους ρωταγες τι progress ειχαν και το ελεγαν αυτο παιζει ουτε καν το τελευταιο raid σε normal να μην ειχαν βγαλει.

Επισης αναλογα τον server υπαρχουν πολλες guild που φαγανε πχ Archimonde heroic πλεον,και ολοι κανανε recruit πριν το legion και αυτη την περιοδο τωρα πριν βγουν τα raid.

Αυτος λοιπον που ειναι οπως λες καλυτερος απο τον μεσο ορο και θελει να ξεχωρισει τα γνωριζει αυτα αφου δεν ειναι καινουργιος στο παιχνιδι και πρατει αναλογα. Και εγω πχ ειμαι σε guild που ειχε progress 13/13mythic και δεν εχω δει ποτε να ριχνουν τοσο κραξιμο ή να ασχολουνται τοσο με τα normal/pug dungeons. Βασικα σε κανενα expansion δεν θυμαμαι γενικα να ειχε γινει λογος για αυτα.

Δε ξέρω αν είναι τόσο πιο δύσκολο για healer και tank να κάνουν τη δουλειά τους σε σχέση με τους dps (γιατί δεν έχω παίξει healer-tank) αλλά σαν dps δε ζορίζομαι ιδιαίτερα με τα mechanics των bosses να αποφύγω τα περισσότερα spells και να κάνω top dps (και αυτό σαν melee. φαντάζομαι σαν ranged dps είναι ακόμη πιο εύκολο).

Γενικά, με PuGs δεν έχω ζοριστεί σε κανένα mythic dungeon εκτός από τις πρώτες φορές που έκανα εκείνο το σπαστικό boss με το σκοτάδι οπότε δε καταλαβαίνω ποια η διαφορά να είσαι top ή average σε τόσο εύκολο content.

Δεν γινεται να εκφερεις γενικα γνωμη ακομα και για ρολους που δεν εχεις παιξει.Επρεπε παραπανω να το ελεγες οτι εννοουσες μονο για dps. Ανεβασε healer και κανε mythic και θα με θυμηθεις,ειδικα αν δεν εχουν καλο gear οπως λες παραπανω.

Τα περι top dps τα αφηνω στην ακρη.Και εγω χτες εκανα eye of azhara mythic.Ειχαμε rogue ο οποιος ηταν top dps στο last boss με μετριο προς κακο gear και πεταει link στο guild να χαρει.Του λεω ''κατσε να βαλω και εγω τα υπολοιπα link του overall dps που ηταν κατω απο το tank' και στα interrupt που ειχε 5 και εγω 25.Μιλια δεν εβγαλε.

Τωρα στα normal εκανα 3 σημερα και τετοια ασχετοσυνη  ......περιμεναν ολοι σαν τα αγγουρια να τους κουβαλησω σαν leader μιλαμε προτοφανες εφευγαν μετα απο καθε 2ο boss γιατι νομιζαν οτι τελειωσε .....

Τι εννοεις να κουβαλησεις σε normal dungeon δεν καταλαβαινω.Το tank και τον healer αν εσυ εισαι dps πως ακριβως θα τους κουβαλησεις.

• Like 1

Για να μην κάνω καμία βλακεία αν θέλω να κάνω reset το artifact power και να αλλάξω το tree να το κάνω διαφορετικό θα το χάσω ή θα το έχω παλι ολο και απλα θα διαμορφώσω αλλιως το tree στο ίδιο όπλο οπως πριν ( fire mage ) ?

Επίσης τα relics θα χαθούν ?

• Like 1

Τα περι top dps τα αφηνω στην ακρη.Και εγω χτες εκανα eye of azhara mythic.Ειχαμε rogue ο οποιος ηταν top dps στο last boss με μετριο προς κακο gear και πεταει link στο guild να χαρει.Του λεω ''κατσε να βαλω και εγω τα υπολοιπα link του overall dps που ηταν κατω απο το tank' και στα interrupt που ειχε 5 και εγω 25.Μιλια δεν εβγαλε.

Αν και το εννοούσα το top dps στο total επειδή έχεις δίκιο ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό (ανάλογα με τα πόσα trash mobs έχει) ας μείνουμε στο "έκανα τη δουλειά μου".

Για να μην κάνω καμία βλακεία αν θέλω να κάνω reset το artifact power και να αλλάξω το tree να το κάνω διαφορετικό θα το χάσω ή θα το έχω παλι ολο και απλα θα διαμορφώσω αλλιως το tree στο ίδιο όπλο οπως πριν ( fire mage ) ?

Επίσης τα relics θα χαθούν ?

Δε χρειαζεται να κανεις reset καθως ειναι θεμα χρονου να αποκτησεις ολα τα traits. Κατα τη γνωμη μου δε αξιζει το reset.

Αν και το εννοούσα το top dps στο total επειδή έχεις δίκιο ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό (ανάλογα με τα πόσα trash mobs έχει) ας μείνουμε στο "έκανα τη δουλειά μου".

Ο σκοπος δεν ειναι αν θα εισαι εσυ ή εγω top dps αλλα

1)Να βγει το mythic,μην πεφτουν wipes συνεχομενα και μετα παρει 100ωρες απο τα ατομα που θα μπαινοβγαινουν

2)Να βγει το mythic οσο πιο χαλαρα γινεται.

Ουτως ή αλλως με τον ερχομο του νεου patch θα αυξηθει η δυσκολια των mythic dungeon.Ο λογος που μπηκαν σε αυτη την φαση τα mythic ειναι κυριως λογω αναμονης για το νεο content,δηλαδη τα raids κατα κυριο λογο σε σχεση με παλιοτερα που πηγαινεις max level,εκανες Heroics και μετα δεν παταγες καν Online για ποσες μερες μεχρι να βγουν τα νεα raid.

WoW: WoD vs Legion compare to class build diversity

Συγνώμη για τον αγγλικο τιτλο αλλα δεν ηξερα πως να γραψω εν συντομια το class build diversity....

Το Legion σε συγκριση με το WoD εχει περισσοτερο class build diversity η λιγοτερο? Αν εχει περισσοτερο τοτε με ποια μεσα τα παρεχει? Για παραδειγμα, τα Artifact Weapons παρεχουν καθολου build diversity η στην τελικη ολοι μπορουν να εχουν ολες τις αναβαθμισεις?

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...