Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν βαλεις τα εφε και τις μαλακιες θα  βραζεις αυγο μαζι με την καρτα . Αναγκαστικα και ξενυχτησα παλι , με βλεπω να την κανω απο Silvermooni.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω απλα το πηρα αποφαση οτι στο Silvermoon θα ασχοληθω σε κανενα μηνα περιπου που θα εχουν ηρεμισει τα πραγματα. Αφου δεν ειμαι και σε καμια guild για progress δεν με πειραζει κιολας.

Αν βαλεις τα εφε και τις μαλακιες θα  βραζεις αυγο μαζι με την καρτα 

μπριζόλα ψενεις στην 7950 τουλάχιστον 

άντε να δούμε τώρα με βλέπω για καμιά 470 

ευτυχώς υπάρχει το ταβλετακι για ίντερνετ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχει σπάσει τα @@δια με τα αλλεπάλληλα DC, εντελώς unplayable.

Edit: Το απόγευμα είχε στρώσει. Πάλί καλά.

Επεξ/σία από seithan

ερωτηση υπαρχει καποιος περιορισμος στο ποσα add ons μπορεις να βαλεις μεσα στο παιχνιδι? ρωταω γιατι εβαλα καποια αλλα δν τα βλεπει καν

ερωτηση υπαρχει καποιος περιορισμος στο ποσα add ons μπορεις να βαλεις μεσα στο παιχνιδι? ρωταω γιατι εβαλα καποια αλλα δν τα βλεπει καν

οχι δεν υπαρχει,αλλα προσεξε, γιατι καποια θελουν να τα σεταρεις.

και καποια εχουν αρκετα δυσκολο σεταρισμα ωστε να το κανεις οπως πρεπει και να χρησιμοποιεις το 100% των δυνατοτητων του.

καποια ειναι απλα τα βαζεις και ξεμπερευεις καποια οχι. εγκατεστησε τα 1-1 και σεταρε οπου χρειαζεται.

• Like 1

επειδη εχω πολυ καιρο να παιξω, και σε καποια θεματα τα εχω λιγο χαμενα ακομα, τα items, αφου υπαρχουν στα collections, μπορουμε να τα πουλησουμε? ειμαι με γεματες τσαντες και δεν ξερω τι να τα κανω

επειδη εχω πολυ καιρο να παιξω, και σε καποια θεματα τα εχω λιγο χαμενα ακομα, τα items, αφου υπαρχουν στα collections, μπορουμε να τα πουλησουμε? ειμαι με γεματες τσαντες και δεν ξερω τι να τα κανω

Αν μιλας για παλια αντικειμενα για εμφανιση ναι μπορεις να τα πουλησεις.

4 χρονια μετα εκανα το 1ο μου dungeon. Το επίπεδο των παικτων ειχε αρχισει να φθινει ήδη από το Wotlk πλεον πρεπει να εχει πιασει πατο, απλως ειτε δεν ξερουν να παιζουν τον χαρακτηρα τους είτε δεν ξερουν-ενδιαφέρονται τι παιζει με το υπολοιπο γκρουπ. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...