aliakas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 γαμώτο εμένα το βράδυ παρέδωσε το πνεύμα η κάρτα γραφικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βαλεις τα εφε και τις μαλακιες θα βραζεις αυγο μαζι με την καρτα . Αναγκαστικα και ξενυχτησα παλι , με βλεπω να την κανω απο Silvermooni....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω απλα το πηρα αποφαση οτι στο Silvermoon θα ασχοληθω σε κανενα μηνα περιπου που θα εχουν ηρεμισει τα πραγματα. Αφου δεν ειμαι και σε καμια guild για progress δεν με πειραζει κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν βαλεις τα εφε και τις μαλακιες θα βραζεις αυγο μαζι με την καρτα μπριζόλα ψενεις στην 7950 τουλάχιστον άντε να δούμε τώρα με βλέπω για καμιά 470 ευτυχώς υπάρχει το ταβλετακι για ίντερνετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Quel'Thalas έχουμε ηρεμία πάντως, μόνο τα ΣΚ άντε να τύχω πάνω σε 5-6 άτομα queue. Οπότε σε δευτερόλεπτα έχω μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μου έχει σπάσει τα @@δια με τα αλλεπάλληλα DC, εντελώς unplayable. Edit: Το απόγευμα είχε στρώσει. Πάλί καλά. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Το κρεμασμένο Frostmourne Το μίνι Doomhammer Το μεγάλο Doomhammer Και τα δύο μαζί 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 και εκει που σκοτωνω mob για world q πεφτει αυτο... Τι τιμή προτεινετε ?!?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ερωτηση υπαρχει καποιος περιορισμος στο ποσα add ons μπορεις να βαλεις μεσα στο παιχνιδι? ρωταω γιατι εβαλα καποια αλλα δν τα βλεπει καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τι τιμή προτεινετε ?!?!?! και μένα μου είχε πέσει στο ξεκάρφωτο 840 ilvl drop και το σκότωσα 4.499g silvermoon server έφυγε στο μισάωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ερωτηση υπαρχει καποιος περιορισμος στο ποσα add ons μπορεις να βαλεις μεσα στο παιχνιδι? ρωταω γιατι εβαλα καποια αλλα δν τα βλεπει καν οχι δεν υπαρχει,αλλα προσεξε, γιατι καποια θελουν να τα σεταρεις. και καποια εχουν αρκετα δυσκολο σεταρισμα ωστε να το κανεις οπως πρεπει και να χρησιμοποιεις το 100% των δυνατοτητων του. καποια ειναι απλα τα βαζεις και ξεμπερευεις καποια οχι. εγκατεστησε τα 1-1 και σεταρε οπου χρειαζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zer_raiden Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 επειδη εχω πολυ καιρο να παιξω, και σε καποια θεματα τα εχω λιγο χαμενα ακομα, τα items, αφου υπαρχουν στα collections, μπορουμε να τα πουλησουμε? ειμαι με γεματες τσαντες και δεν ξερω τι να τα κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 επειδη εχω πολυ καιρο να παιξω, και σε καποια θεματα τα εχω λιγο χαμενα ακομα, τα items, αφου υπαρχουν στα collections, μπορουμε να τα πουλησουμε? ειμαι με γεματες τσαντες και δεν ξερω τι να τα κανω Αν μιλας για παλια αντικειμενα για εμφανιση ναι μπορεις να τα πουλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zer_raiden Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αυτο λεω, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 4 χρονια μετα εκανα το 1ο μου dungeon. Το επίπεδο των παικτων ειχε αρχισει να φθινει ήδη από το Wotlk πλεον πρεπει να εχει πιασει πατο, απλως ειτε δεν ξερουν να παιζουν τον χαρακτηρα τους είτε δεν ξερουν-ενδιαφέρονται τι παιζει με το υπολοιπο γκρουπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις