KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 τελος εποχης.. Site: A Message from Chris Metzen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 για αυτους που εχουν πολλους ALT και βαριουντε να κανουν ολο το preQ για να μπουνε στο Legion Με τους lvl100 τους οταν ξεκινησετε να πατε στο harbor να μιλησετε με τον Recruiter Lee έχει επιλογη να κανεις SKIP ολο το Intro . Δεν ξερω αν το ειχε καιρο τωρα το ανακαλυψα και γλιτωσα να μπω για το preQ 4 100 ρηδες ! Σε παει απευθειας στο Q Μετα την μεταφορα του Dalaran 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πω λεφτά να φανε και οι κότες, πολύ μου αρέσει να μου πληρώνουν άλλοι την συνδρομή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πω λεφτά να φανε και οι κότες, πολύ μου αρέσει να μου πληρώνουν άλλοι την συνδρομή μου Παίζει fast money guide αξιοπιστος για legion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πω λεφτά να φανε και οι κότες, πολύ μου αρέσει να μου πληρώνουν άλλοι την συνδρομή μου ασε κ εγω πουλησα της γυναικας μου κατι λουλουδια κ εβγαλε 10χιλιαρικια κ τρελαθηκε ευκαιρια να μαζεψεις 5-6 τοκενς τωρα που τα λεφτα ειναι καλα για τον χειμωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζει fast money guide αξιοπιστος για legion? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τα obliterum πλεον δεν βγάζουν φράγκα και πέφτουν οι τιμές τους καθημερινά. Εγώ στο farming είμαι, mining & skinning. Για felslate στην Suramar σκότωνε και κάνε mine Felslate Basilisks Για skinning δες το βίντεο αν και προτείνω το μέρος στο 4ο λεπτό με τα sea lions 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σκατα να τα κανεις ολα αυτα οταν δεν μπορεις να μπεις καθολου ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 σιγά ρε εγώ με 20 min quene μπήκα μη λέμε ότι θέλουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Προφανως δεν εχεις ιδεα τι lag spikes πεφτουν στο Silvermoon..... και πατας que μια ωρα ΠΡΙΝ παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 silvermoon παίζω από το launch γιαυτό σου απάντησα και ποιο smooth launch σε mmo δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει λέμε τα άσχημα αλλά λέμε και τα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 απ ότι φαίνεται σήμερα έχει όντος πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να πω 3ο γμημενο disconect μεσα σε mythic ...... Γμτω παει το και drop που εκανα τοσα runs ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ναι μας πέταξε όλους ο server εγώ έκανα το heroic για τα 600 artifact οπότε δεν έχασα και τπτ πάντως ξανά μπήκα σε 3-4 λεπτά αλλά για mythic είναι σπάσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μπήκα Kazzak, είχε ουρά.. 2 άτομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις