Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγώ άκουσα ότι τα raids κάνουν και scale ανάλογα με το πόσα άτομα είναι μέσα οπότε δεν υπαρχει πρόβλημα από τον αριθμό μήπως είναι περισσότερα ή λιγότερα τα άτομα  

Ισχυει.

Τα transmogrified items που μαζεύουμε είναι account bound; Σκέφτομαι να ξεκινήσω από 0 σε νέο server γιατί στον twisting nether δε βλέπω πολύ κόσμο. Horde side πάντα. Γενικά ψάχνω για casual κατάσταση και εάν υπάρχει τέτοιο guild με λίγους Έλληνες για παρέα σε κάποιο server θα πάω εκεί.

High population server ειναι τι εννοεις δεν βλεπεις κοσμο?Ο κοσμος δεν ειναι οπως παλια μαζεμενος στις μεγαλες πολεις.Εχει πλεον κοσμο σε dalaran και σε class order.

Twisting Nether,Kazzak,Draenor απο τους Horde server με τον περισσοτερο κοσμο. Το μονο κακο δυστηχως οτι εχει πολλους Τουρκους. Επισης καθε server που εχει μια εκ των top old school guild τεινει να μαζευει κοσμο ουτως ή αλλως(αν και ειχε κοσμο και πριν ερθουν οι Method απο εποχες cataclysm)

Βεβαια ο server πλεον παιζει μεγαλυτερη σημασια μονο στο AH λογω cross realm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρις να θελω να φανω προκατειλλημενος, ειμαι σιγουρος οτι παιζεις night elf. Male.

Εισουν ενας απο ολους ?!?!?!?!?!??!?! χαχαχαχαχα

Υπαρχουν guild που κανουν raid διαφορες ωρες για ολα τα γουστα. Επισης αν το ατομο ειναι σωστο απεναντι στην guild τοτε και η guild κανει παραχωρησεις. Για παραδειγμα πιο παλια σε μια guild που ημουν με 4 μερες raid,την 1 μερα ο ενας δεν μπορουσε να ερθει στο raid επειδη δουλευε βραδυ.Δεν ηρθε αλλα στα υπολοιπα ερχοταν κανονικα,δεν τον πεταξανε απο την guild εξω

Ασε που πλεον με το Cross realm(μεγαλη μαγκια)βρισκεις Pug raid σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. 

Επιλογες υπαρχουν αν υπαρχει η ορεξη.

Δεν ισχυει ομως για το mythical mode. 

Οταν λεω top λεω για το progress, η guild μου ηταν απο τις πρωτες, και ημουν hard core player με 3-4 raids την εβδομαδα.

Επισης δεν αλλαζω guild, για ενα προσωπικο λογο, εξαλλου ειναι απο τις καλυτερες του rangaros γενικως.

Δεν ισχυει ομως για το mythical mode. 

Οταν λεω top λεω για το progress, η guild μου ηταν απο τις πρωτες, και ημουν hard core player με 3-4 raids την εβδομαδα.

Επισης δεν αλλαζω guild, για ενα προσωπικο λογο, εξαλλου ειναι απο τις καλυτερες του rangaros γενικως.

Ναι που κολλαει αυτο ομως με οτι εχει γραφτει ως τωρα?Σιγουρα οποιος εχει ορεξη(και χρονο)να ασχοληθει με Mythic raids ειναι οτι το καλυτερο απο πλευρας προκλισης αλλα δεν ειναι ή ασπρο ή μαυρο,δηλαδη ή mythic raids ή τιποτα.

Απο περιεργεια, ποσες ωρες παιζετε την μερα; Απο καθαρα περιεργεια.

Στοιχηματιζω οτι αρκετοι απο σας παιζετε 3-4 ωρες την ημερα, μινιμουν.

Ενας λογος που δεν πηρα το Legion ειναι πως θελει ΠΟΛΥ χρονο για να εξελιξεις τον χαρακτηρα σου σε τοπ επιπεδο.

Εγραψες αυτο.Στην παρουσα φαση λοιπον μεχρι να μπουνε τα raids(πραγμα που φανταζομαι γνωριζεις),ο τροπος για να μαζεψεις το καλυτερο δυνατο gear για raids(world quest+mythic dungeons)δεν χρειαζεται παρα πολυ χρονο.Ειδικα αν υπολογισουμε οτι απο το release του παιχνιδιου μεχρι να βγουν τα raid μεσολαβουν 3εβδομαδες.

• Like 1

σου λεει η βλιζαρντ παρε 2 ωρες ουρα και αμα καταφερεις να μεινεις στο silvermoon να μας χ@σεις :mad:

Και ουτε βλεπω να αλλαζει αυτο την αλλη εβδομαδα που θα βγουν τα raids γιαυτο και δεν παιζω Silvermoon(αν και κακα τα ψεμματα το περιμενα σε full server τετοια σκηνικα).Silvermoon και Draenor ειναι οι server που αν θες να παιξεις ανετα μονο ακυρες ωρες μπορεις να μπεις.

Και ουτε βλεπω να αλλαζει αυτο την αλλη εβδομαδα που θα βγουν τα raids γιαυτο και δεν παιζω Silvermoon(αν και κακα τα ψεμματα το περιμενα σε full server τετοια σκηνικα).Silvermoon και Draenor ειναι οι server που αν θες να παιξεις ανετα μονο ακυρες ωρες μπορεις να μπεις.

Εγώ που είμαι xavius ούτε για πλάκα δεν έχει ουρά για να περιμένεις :)

upgraded monitor άπό 22" 1600x900p σέ ultra wide 21:9 29" 2650x1080p άπό χτές...57% performance hit στή VGA alla έχώ κάλή κάρτa κai κόίμότάν ...

τό βράδί μέτά τίς 11 θά λiώσώ !!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...