Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι το expansion μου αρέσει. Όσο αναφορά τους follower δεν έπαιρνε πάνω από 5 λεπτά με το addon όλα γινόντουσαν αυτόματα. Και τα dailies πάλι σε έβγαζαν έξω από την Stormwind . Το WOD δεν άρεσε σε πολύ κόσμο γιατί έκαναν να βγάλουν νέο patch κανένα 14τραμηνο .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι το expansion μου αρέσει. Όσο αναφορά τους follower δεν έπαιρνε πάνω από 5 λεπτά με το addon όλα γινόντουσαν αυτόματα. Και τα dailies πάλι σε έβγαζαν έξω από την Stormwind . Το WOD δεν άρεσε σε πολύ κόσμο γιατί έκαναν να βγάλουν νέο patch κανένα 14τραμηνο .

Ναι ενταξει, ομορφα, αλλα δεν ειπες ποσες ωρες την ημερα παιζεις ομως.. :)

Τι θα πει top επίπεδο? Το παιχνίδι έχει συγκεκριμένο content και θέλει Χ ώρες για να τελειώσει. Δεν υπάρχει ούτε top ούτε bottom επίπεδο.

Το να απαιτεί αρκετές ώρες για να τελειώσει το content είναι θετικό και όχι αρνητικό (άσχετα αν το υπάρχων content μου φαίνεται κάτω των 100 ωρών που είναι λίγο).

Περίπου 6 ώρες σε μια βδομάδα + το χρόνο που αναλώνω στο app.

Ding 104 :lol: κ δεν μπορώ να πω πως δεν το ευχαριστιέμαι αν και faaaar from top!!!

και εγώ έφτασα 105 lvl , μια χαρά μέχρις εδώ ..Να δούμε τη συνέχεια όμως .Βλέπω κάτι τύπους 110 lvl με 840 gear .Πέφτει κάψιμο που πάει σύννεφο. Και τι βιάζονται ? εκεί είναι το παιχνίδι δεν φεύγει.

Απο περιεργεια, ποσες ωρες παιζετε την μερα; Απο καθαρα περιεργεια.

Στοιχηματιζω οτι αρκετοι απο σας παιζετε 3-4 ωρες την ημερα, μινιμουν.

Ενας λογος που δεν πηρα το Legion ειναι πως θελει ΠΟΛΥ χρονο για να εξελιξεις τον χαρακτηρα σου σε τοπ επιπεδο.

Γιατι σε υποχρεωνει κανεις να προσπαθησεις για top επιπεδο οπως λες αν δεν θες ο ιδιος?

Πες μου σε ποιο Online παιχνιδι για να το κανεις αυτο δεν πρεπει να αφιερωσεις χρονο?

Στο counter strike?Στο hearthstone?Σε league of legends/dota 2 και γενικα στα moba games?

Ακομα και στο snooker οι επαγγελματιες παικτες ειχαν δηλωσει οτι παιζουν την ημερα πανω απο 5-6ωρες.

Και εγω χαλαω πολλες ωρες προς το παρον στο Legion(στο προηγουμενο expansion επαιξα σκεψου μονο τον πρωτο και τον τελευταιο μηνα του),αλλα αυτο γιατι

1)Μαρεσει ως τωρα

2)Γιατι παιζουν γνωστοι και φιλοι μου

3)Γιατι εδωσα ενα σεβαστο ποσο για να το αγορασω(αλλιως δεν θα το αγοραζα day one οπως και οι περισσοτεροι)

4)Γιατι κατι αλλο καλυτερο αυτη την περιοδο δεν υπαρχει

5)Γιατι βγαζω πολλα gold τα οποια μεταφραζονται σε δωρεαν μηνες συνδρομης στην παρουσα φαση

• Like 1

Και εγω χαλαω πολλες ωρες προς το παρον στο Legion(στο προηγουμενο expansion επαιξα σκεψου μονο τον πρωτο και τον τελευταιο μηνα του),αλλα αυτο γιατι

1)Μαρεσει ως τωρα

2)Γιατι παιζουν γνωστοι και φιλοι μου

3)Γιατι εδωσα ενα σεβαστο ποσο για να το αγορασω(αλλιως δεν θα το αγοραζα day one οπως και οι περισσοτεροι)

4)Γιατι κατι αλλο καλυτερο αυτη την περιοδο δεν υπαρχει

5)Γιατι βγαζω πολλα gold τα οποια μεταφραζονται σε δωρεαν μηνες συνδρομης στην παρουσα φαση

μια από τα ίδια 

εγώ με 10ωρα κάθε μέρα είμαι ilvl 840 χωρίς να έχω μπει mythic χωρίς να έχω πρόσβαση ακόμα στα 2 dungeons που θέλουν honored 8000/12000 με nightfallen 

και ναι το content είναι πάνω από 100 ώρες 

But the launch of Legion is just the beginning of the journey. As with many of you, we weren’t happy with Warlords of Draenor’s patch cycle, and have changed our strategy for Legion, prioritizing more regular content releases. As part of that, last week at PAX we announced Patch 7.1: Return to Karazhan, our first major content update, which reintroduces Karazhan as a 5-player Mythic dungeon, continues the Suramar campaign, adds new World Quests, opens up the Trial of Valor Raid dungeon, and more. 

The future is bright for Legion and World of Warcraft, and we couldn’t thank all of you in the community more. Your enthusiasm, encouragement, and ongoing feedback all help make WoW what it is today. On behalf of the entire team, thank you for being a part of this journey.

See you on the Broken Isles,

J. Allen Brack

Executive Producer, World of Warcraft

μάλλον έβαλαν μυαλό απ ότι φαίνεται  

παιζω 2 ωρες το βραδυ που θα κοιμηθει το μωρο για να χαλαρωσω μεχρι να παω να ξαπλωσω και εγω ..... 10 με 12 ! 12:01 εχω κλεισει τα παντα . Αρα δεν το λες και καψιμο . Εχω εναν χαρακτηρα 110 level Που εχει κανει ΟΛΑ τα quest και τα μισα του Suramar και εναν 105 που το 99 % το εχει παρει η κυρα και οχι εγω . Item Level ναι δεν εχω .. ειμαι στο 798 αν θυμαμαι καλα . Αλλα τα γουστα που εχω βγαλει στο παιχνιδι αυτες τις μερες ειχα να τα βγαλω απο το TBC .. τοτε που εκανα mind control τους Horde και τους πετουσα στους γκρεμους στο Netherstorm ! Χθες βραδυ ειχα γκρουπ 4 horde ( 100 / 102 / 102 / 104 ) Που κανανε την μαλακια την ωρα που ειμουν με 50Κ life να μου την πεσουν σε ασχετο σημειο που εκανα farming για να τελιωσω τα q . Τους πετυχα μετα απο 20 λεπτα καπου αλλου . Εφαγα κυριολεκτικα 1 ωρα και 10 λεπτα στο να ΜΗΝ σηκωνονται απο το πατωμα . Με το που περναν το πτωμα παλι κατω..... ανασα δεν πηραν . Μου εκαναν αιτημα φιλιας και οι 4 και με παρακαλουσαν να σταματησω .... Τοσο καβλα ειχα να βγαλω πολυ καιρο στο wow . 

Τα transmogrified items που μαζεύουμε είναι account bound; Σκέφτομαι να ξεκινήσω από 0 σε νέο server γιατί στον twisting nether δε βλέπω πολύ κόσμο. Horde side πάντα. Γενικά ψάχνω για casual κατάσταση και εάν υπάρχει τέτοιο guild με λίγους Έλληνες για παρέα σε κάποιο server θα πάω εκεί.

παιζω 2 ωρες το βραδυ που θα κοιμηθει το μωρο για να χαλαρωσω μεχρι να παω να ξαπλωσω και εγω ..... 10 με 12 ! 12:01 εχω κλεισει τα παντα . Αρα δεν το λες και καψιμο . Εχω εναν χαρακτηρα 110 level Που εχει κανει ΟΛΑ τα quest και τα μισα του Suramar και εναν 105 που το 99 % το εχει παρει η κυρα και οχι εγω . Item Level ναι δεν εχω .. ειμαι στο 798 αν θυμαμαι καλα . Αλλα τα γουστα που εχω βγαλει στο παιχνιδι αυτες τις μερες ειχα να τα βγαλω απο το TBC .. τοτε που εκανα mind control τους Horde και τους πετουσα στους γκρεμους στο Netherstorm ! Χθες βραδυ ειχα γκρουπ 4 horde ( 100 / 102 / 102 / 104 ) Που κανανε την μαλακια την ωρα που ειμουν με 50Κ life να μου την πεσουν σε ασχετο σημειο που εκανα farming για να τελιωσω τα q . Τους πετυχα μετα απο 20 λεπτα καπου αλλου . Εφαγα κυριολεκτικα 1 ωρα και 10 λεπτα στο να ΜΗΝ σηκωνονται απο το πατωμα . Με το που περναν το πτωμα παλι κατω..... ανασα δεν πηραν . Μου εκαναν αιτημα φιλιας και οι 4 και με παρακαλουσαν να σταματησω .... Τοσο καβλα ειχα να βγαλω πολυ καιρο στο wow . 

Χωρις να θελω να φανω προκατειλλημενος, ειμαι σιγουρος οτι παιζεις night elf. Male.

Με 2 ωρες την μερα, εισαι απολυτως μια χαρα. Ομως οταν αρχισουν τα raids; υποθετω θα βολευτεις με το LFR.. Μια χαρα!

Με 2 ωρες την μερα, εισαι απολυτως μια χαρα. Ομως οταν αρχισουν τα raids; υποθετω θα βολευτεις με το LFR.. Μια χαρα!

Υπαρχουν guild που κανουν raid διαφορες ωρες για ολα τα γουστα. Επισης αν το ατομο ειναι σωστο απεναντι στην guild τοτε και η guild κανει παραχωρησεις. Για παραδειγμα πιο παλια σε μια guild που ημουν με 4 μερες raid,την 1 μερα ο ενας δεν μπορουσε να ερθει στο raid επειδη δουλευε βραδυ.Δεν ηρθε αλλα στα υπολοιπα ερχοταν κανονικα,δεν τον πεταξανε απο την guild εξω

Ασε που πλεον με το Cross realm(μεγαλη μαγκια)βρισκεις Pug raid σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. 

Επιλογες υπαρχουν αν υπαρχει η ορεξη.

Καταφερα επιτελους να ξεlockαρω τον λογαριασμο μου. Το προβλημα ηταν οτι καποιος μπηκε και προσπαθησε να μεταφερει τον main μου (rogue) σε αλλο σερβερ και η συναλλαγη δεν ολοκληρωθηκε κι ετσι κλειδωσε το account. Αγοραζω σημερα το παιχνιδι κι εναν μηνα, μαπινω μεσα ακι ο rogue δεν υπαρχει πουθενα και ολοι οι υπολοιποι που εχω (priest lvl 100, druid lvl 90, warrior lvl70) ειναι γυμνοι ως το κοκκαλο. Ειτε απο gear ειτε απο gold. Επειδη ειμαι στον Twilight's, εδω τους εχω ολους, και ειναι low σε population, ξενερωνω να μην βλεπω κοσμο να τριγυρναει, σκεφτομαι να μπω σε αλλον σερβερ. Μολις επιβεβαιωσω οτι δεν θα μου ξαναρθει ο rogue, μεσα απο ticket που ανοιξα, θα χρησιμοποιησω το lvl boost. Σε ποιον σερβερ να παιξω? horde. και μετα ισως μεταφερω και την priest μου. 
Παιζω απο wrath, παντα casual, 2 μηνες εδω 2 μηνες εκει, το παρατουσα για 1-2 χρονια, δεν εχω παιξει καν το pandarian.  

Υπαρχουν guild που κανουν raid διαφορες ωρες για ολα τα γουστα. Επισης αν το ατομο ειναι σωστο απεναντι στην guild τοτε και η guild κανει παραχωρησεις. Για παραδειγμα πιο παλια σε μια guild που ημουν με 4 μερες raid,την 1 μερα ο ενας δεν μπορουσε να ερθει στο raid επειδη δουλευε βραδυ.Δεν ηρθε αλλα στα υπολοιπα ερχοταν κανονικα,δεν τον πεταξανε απο την guild εξω

Ασε που πλεον με το Cross realm(μεγαλη μαγκια)βρισκεις Pug raid σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα. 

Επιλογες υπαρχουν αν υπαρχει η ορεξη.

εγώ άκουσα ότι τα raids κάνουν και scale ανάλογα με το πόσα άτομα είναι μέσα οπότε δεν υπαρχει πρόβλημα από τον αριθμό μήπως είναι περισσότερα ή λιγότερα τα άτομα  

Τα transmogrified items που μαζεύουμε είναι account bound; Σκέφτομαι να ξεκινήσω από 0 σε νέο server γιατί στον twisting nether δε βλέπω πολύ κόσμο. Horde side πάντα. Γενικά ψάχνω για casual κατάσταση και εάν υπάρχει τέτοιο guild με λίγους Έλληνες για παρέα σε κάποιο server θα πάω εκεί.

Ο twisting nether δεν έχει κόσμο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...