Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι είναι ρε παίδες αυτό το Obliterum που αναφέρετε και δεν έχω δει ποτέ; Κάτι έχω χάσει εδώ πέρα.

Το εχω ηδη αναφερει στην προηγουμενη σελιδα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω ηδη αναφερει στην προηγουμενη σελιδα....

Το ξέρω αλλά λόγο δουλειάς δεν μπορώ να μπω σε site τύπου wow-head. Είναι όλα κλειδωμένα. Πάλι καλά που μπαίνω και Insomnia να λες. Άστο θα το δω σπίτι το βράδυ.

Όλοι βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματά. Το legion είναι δυο εβδομάδες τώρα και όλοι λένε τα καλύτερα . Τι το διαφορετικό κάνουμε αντί για garisson έχουμε class halls και αντί για daily quests έχουμε world quest. Το μόνο που άλλαξε είναι το weapons και το honor system . Αυτό που θα κρατήσει ζωντανό το WoW θα είναι η προσθήκη νέου content. Να δούμε και τι λένε τα raids. Για να μην με παρεξήγησετε επαιξα και την beta μέχρι τότε ήταν καλα αλλά πόσο θα κρατήσει η διασκέδαση και πότε θα γίνει πάλι ρουτίνα.

συγκρινεις τα garisson Που μας ετρωγαν χρονο για να τα κανεις με τους απειρους followers και τα απειρα missions Με το class hall Που σου δινει λιγα mission λιγους follower και σου δίνει και αλλα πραγματα οπώς class campaign κτλπ . Τα world q σε βγαζουν αποτο <<σπιτι>> σου στον δρομο να πας να τρεξεις να εξερευνησεις να κυνηγησεις να γυρισεις και οχι να εισαι κολημενος μεσα στο Garisson περιμενωντας το Q . Σε σχεση με το WoD ειναι πολυ καλυτερο . Τωρα το βαθος χρονου θα δειξει.....

συγκρινεις τα garisson Που μας ετρωγαν χρονο για να τα κανεις με τους απειρους followers και τα απειρα missions Με το class hall Που σου δινει λιγα mission λιγους follower και σου δίνει και αλλα πραγματα οπώς class campaign κτλπ . Τα world q σε βγαζουν αποτο <<σπιτι>> σου στον δρομο να πας να τρεξεις να εξερευνησεις να κυνηγησεις να γυρισεις και οχι να εισαι κολημενος μεσα στο Garisson περιμενωντας το Q . Σε σχεση με το WoD ειναι πολυ καλυτερο . Τωρα το βαθος χρονου θα δειξει.....

+1

ειναι by far καλυτερο σε lot of things μικρα και μεγαλα...

ανεβαζω 3-4 alts starting 100+ DH / Ηunter / Mage / Drood...ειχα και 5 αλλους 90ιδες ολα τα healing classes...και μεχρι χτες δεν ειχα αποφασισει τον main μου..

Resto Druid τελικα και παλι δεν αλλαζω!

επισης αξιζει να κανετε και ενα Demon Hunter μονο για το lore.. Levelling 98-100 πολυ καλο..

Όλοι βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματά. Το legion είναι δυο εβδομάδες τώρα και όλοι λένε τα καλύτερα . Τι το διαφορετικό κάνουμε αντί για garisson έχουμε class halls και αντί για daily quests έχουμε world quest. Το μόνο που άλλαξε είναι το weapons και το honor system . Αυτό που θα κρατήσει ζωντανό το WoW θα είναι η προσθήκη νέου content. Να δούμε και τι λένε τα raids. Για να μην με παρεξήγησετε επαιξα και την beta μέχρι τότε ήταν καλα αλλά πόσο θα κρατήσει η διασκέδαση και πότε θα γίνει πάλι ρουτίνα.

Μολις περιεγραψες τουλαχιστον 90% περιπου των online παιχνιδιων σε γενικες γραμμες.

έτσι την είχα πατήσει και εγώ και δεν μπορούσα να κάνω skinning 

τελικά βρέθηκε μπροστά μου ένα quest που όταν το ολοκλήρωσα μου ζήτησε 500 crystals για να μου ανοίξει ένα portal

τα έδωσα με μεγάλη ευχαρίστηση 

αργότερα όταν είχα κάνει πολλά quest suramar οι δυο npcs ήταν ενεργοί και τα κατανάλωνα πολύ εύκολα σε σημείο να μένω κιόλας 

Απο περιεργεια, ποσες ωρες παιζετε την μερα; Απο καθαρα περιεργεια.

Στοιχηματιζω οτι αρκετοι απο σας παιζετε 3-4 ωρες την ημερα, μινιμουν.

Ενας λογος που δεν πηρα το Legion ειναι πως θελει ΠΟΛΥ χρονο για να εξελιξεις τον χαρακτηρα σου σε τοπ επιπεδο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...