Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω παλι λυπαμαι που το μονο mount που χρησιμοποιω ειναι το Sky Golem (παλι καλα που τα gold που κοστιζε πιασανε τοπο ) Παντως τα World Quests ειναι ισως οτι καλυτερο μπορουσε να μπει στο παιχνιδι κυριως για launch expansion.Γιατι κακα τα ψεμματα στα προηγουμενα launch το μονο που βλεπαμε ηταν να παει καποιος max level και μετα afk στην κεντρικη πολη περιμενοντας το queue για dungeon(για το Garrison ουτε λογος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ας πει καποιος ποια ειναι τα χρήσιμα addon Πλεον και απο που κατεβάζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ας πει καποιος ποια ειναι τα χρήσιμα addon Πλεον και απο που κατεβάζουμε. Τι εννοεις τα χρησιμα addon?Μπορεις αν θες να παιξεις χωρις κανενα addon δεν ειναι υποχρεωτικα. Παρολα αυτα για οποιον ενδιαφερεται και εχει ορεξη για πειραματισμους,απο εδω ειναι τα addons(εδω και χρονια βεβαια) https://mods.curse.com/addons/wow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Επαιζα καμια 5ετια wow και αλλα 5 με μικρες παυσεις ειμαι Inactive, απλως ρωταω ποια ειναι πλεον τα χρησιμα-κορυφαια addon για τους εδω χρηστες για character και screen customization κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zer_raiden Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, Μετα απο 2 χρονια, κι αφου δεν ειχα ασχοληθει καν με το γεγονος οτι βγαινει expansion, ειπα να ασχοληθω με το wow. Σταματησα γιατι με τα Garrison σιχαθηκα το wow, αφου ηταν σαν farmville. Τελοσπαντων, αφου δεν ειχα και υπολογιστη για 2 μηνες, τωρα που το πηρα πισω αποφασισα να μπω (ξενερωσα που εχασα την αρχη του launch), να ομως που για καποιο λογο ειναι suspended/locked ο λογαριασμος μου κι επειδη τον εχω σε αλλο μειλ δεν το ειχα δει οπως επισης και ο λογος που μου στειλαν μαλλον εχει ληξει και δεν μπορω να το δω. παω να ανοιξω ticket, βαζω τον λογαριασμο, γραφω description βαζω και 2 φωτο που θελει παταω submit και τρωω ακυρο. Δεν συμπληρωνω τα πεδια με αστερακι λεει. Ε αφου μονο αυτα εχει τα 3 και τα συμπληρωνω, τι ζορι τραβαει?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ βγάζω σε 2 μέρες φαρμάρισμα ένα μήνα sub οπότε δε με χαλάει όπως και να έχει, απλά απορώ τι φτιάχνουν τώρα που γεμίσαμε obliterum? Edit: βασικά σε 6 ώρες φαρμάρισμα felslateέχω βγάλει το sub, επίσης έχω κόσμο που μου στέλνει whispers και με ρωτάει αν έχω πράμα, ούτε dealer να ήμουν, από το πουθενά βρέθηκα με κόσμο σε friend list για πελάτες και δεν είναι ότι είμαι φτηνός ίσα ίσα τους σφάζω για τις τιμές που παίζουν στον server από quest το πήρες το obliterum? Δεν έχω πετύχει πουθενά. Επαιζα καμια 5ετια wow και αλλα 5 με μικρες παυσεις ειμαι Inactive, απλως ρωταω ποια ειναι πλεον τα χρησιμα-κορυφαια addon για τους εδω χρηστες για character και screen customization κλπ Handynotes Legion treasures και Details! όλα τα άλλα πια τα έχω απενεργοποιημένα (elvui, alerts). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 από quest το πήρες το obliterum? Δεν έχω πετύχει πουθενά. http://www.wowhead.com/item=124125/obliterum#comments Στα comments λεει τα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) "You can respec/refund your traits (wipe them and reassign them from scratch) at a cost. Respeccing costs the same amount of Artifact Power as the next point in your Artifact Trait tree would cost. For example, if you had spent 18 points into your Artifact Traits and wanted to reset them and reassign them, you would have to invest the Artifact Power that would have been required for the 19th Artifact Trait point (based on the chart below, 24000 Artifact Power). Doing this would "refund" your 18 points and allow you to spend all of these points on Traits of your choosing. Note that this WILL NOT refund any Artifact Power, just the points you spent so that you can reassign those points." ευχαριστώ δεν το ήξερα αυτό αν και το κόστος είναι πολύ υψηλό καλό είναι που υπαρχει η επιλογή (μου ζητάει 14400) Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από aliakas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εννοεις τα χρησιμα addon?Μπορεις αν θες να παιξεις χωρις κανενα addon δεν ειναι υποχρεωτικα. Παρολα αυτα για οποιον ενδιαφερεται και εχει ορεξη για πειραματισμους,απο εδω ειναι τα addons(εδω και χρονια βεβαια) https://mods.curse.com/addons/wow Ρωταει ποια χρησιμοποιεις προσωπικα σαν veteran raider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 από quest το πήρες το obliterum? Δεν έχω πετύχει πουθενά. Handynotes Legion treasures και Details! όλα τα άλλα πια τα έχω απενεργοποιημένα (elvui, alerts). 1 παίρνεις από quest (το σκότωσα για 9K στις αρχές) και μετά craftάρεις βλακείες και τις σπας στο forge για obliterum ash για να φτιάξεις ένα obliterum. Έτσι έβγαζαν τα πολλά λεφτά στην αρχή οι crafters αλλά πλέον δεν πουλάει τόσο το obliterum και απορώ τι σκατά φτιάχνουν τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 εγω για Legion Launch μονο χαχα εχω σκασει καμια 200αρα στη blizz χαλαλι τους, 40 το prepurchase με τον κατοσταρι free, 60 και για εξαμηνη συνδρομη, και 5-6 τοκεν να χουμε μισο μυριο gold .. φαρμινκ και proffesions τελος for me....Γερασαμε πλεον ρει αντε σε 10 χρονια στη συνταξη να εχουμε χρονο για wow....εχουμε και 3 παιδια! Ειναι σαφως καλυτερο απο τη πατατα woD και απο το MoP και απο το Cata....Ενταξει το Wrath θα μεινει κορυφαιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 θα ηθελα τα φωτα σας, αξιζει να κανω κουεστ για 2o weapon? και πειτε οτι το κανω οτι βρισκω απο Artifacts θα μπορω να τα χρησιμοποιησω ειτε στο βασικο, ειτε στο 2ο? Η θα πρεπει να ψαξω παλι απο την αρχη και να το κανω lvl Up σαν το 1ο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 θα ηθελα τα φωτα σας, αξιζει να κανω κουεστ για 2o weapon? και πειτε οτι το κανω οτι βρισκω απο Artifacts θα μπορω να τα χρησιμοποιησω ειτε στο βασικο, ειτε στο 2ο? Η θα πρεπει να ψαξω παλι απο την αρχη και να το κανω lvl Up σαν το 1ο? Ναι οτι βρισκεις απο artifacts προφανως και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις στα υπολοιπα οπλα. Οσο για το level up ειναι παλι αυτονοητο οτι σε καινουργιο weapon πρεπει να μαζεψεις παλι artifact power απο την αρχη πανω κατω.Μπορει αυτο να αλλαξει στο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ερώτηση τα obliterum μπαίνουν και στα rewards από τα factions που περνούμε στο class hall ? να πάνε από 840 σε 850 ilvl γίνετε ? ή μόνο στα craftαριστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ερώτηση τα obliterum μπαίνουν και στα rewards από τα factions που περνούμε στο class hall ? να πάνε από 840 σε 850 ilvl γίνετε ? ή μόνο στα craftαριστά Increases the item level of crafted armor by 5 Ποσο πιο ξεκαθαρη περιγραφη να βαλουν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις