Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση.....έγινα 110... για τα world quest θέλω rep friendly με άλλο 1 fanctiin....μόλις γίνω είναι account wide ???? Ή σε ολους πρεπει να βγάλω rep???

Επίσης ποσo speed παίρνω με το achievent που είναι step 1 για το flying ??? Αυτό που θέλει 100 wirld q revered rep και explore ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο ΗΥ το σηκώνει απλά παιζει να εχει θεματακι ή η καρτα γραφικών ή το τροφοδοτικό ή οι μνημες.. Με επικρατέστερη τη καρτα γραφικων, ακομα στο ψαξιμο ειμαι να δω τι φταιει.. Αν ειναι η καρτα γραφικών δεν παιζει να δωσω λεφτά να την αλλαξω..

Μπορείς να το δοκιμάσεις, μέχρι και Λ100 σε αφήνει να δοκιμάσεις. Η επίδοση του παιχνιδιού είναι λίγο πολύ όπως πριν

Ερώτηση.....έγινα 110... για τα world quest θέλω rep friendly με άλλο 1 fanctiin....μόλις γίνω είναι account wide ???? Ή σε ολους πρεπει να βγάλω rep???Επίσης ποσo speed παίρνω με το achievent που είναι step 1 για το flying ??? Αυτό που θέλει 100 wirld q revered rep και explore ?

οχι δεν πιάνει ολο τον λογαριασμό.

αφού θες artifact power και για το όπλο σου στο spec που θα πας από το 0 !!!!!

ευτυχως το relic που ξεκλειδώνεις όταν ολοκληρώσεις το campaign μένει ξεκλείδωτο πάλι καλά

αφού θες artifact power και για το όπλο σου στο spec που θα πας από το 0 !!!!!

ευτυχως το relic που ξεκλειδώνεις όταν ολοκληρώσεις το campaign μένει ξεκλείδωτο πάλι καλά

"You can respec/refund your traits (wipe them and reassign them from scratch) at a cost.

Respeccing costs the same amount of Artifact Power as the next point in your Artifact Trait tree would cost. For example, if you had spent 18 points into your Artifact Traits and wanted to reset them and reassign them, you would have to invest the Artifact Power that would have been required for the 19th Artifact Trait point (based on the chart below, 24000 Artifact Power).

Doing this would "refund" your 18 points and allow you to spend all of these points on Traits of your choosing. Note that this WILL NOT refund any Artifact Power, just the points you spent so that you can reassign those points."

• Like 1

Εγώ πάντως ήδη αγόρασα ένα τοκενάκι και πάω και για το δεύτερο (ξεκίνησα από το 0 σε νέο server). Τι έχουν πάθει και αγοράζουν όλοι ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Πριν ήταν λόγω του obliterum να κραφτάρουν βλακείες να τα σπάσουν, αλλά πλέον οι τιμές δεν είναι τόσο profitable. Αγοράζουν όμως σαν τρελοί. 

Παντα ετσι ηταν στο release με την μονη διαφορα οτι αυτη τη φορα μπορουν να παρουν ολοι ψιλο ευκολα gear μεσω obliterum και αρα να κυνηγησουν progress νωρις για τα raids. Ασε που και τα gold οπως ειπες και εσυ σωστα παραπανω βγαζεις πλεον ευκολα gold αρα μπορουν να ξοδεψουν και παραπανω

Εγώ βγάζω σε 2 μέρες φαρμάρισμα ένα μήνα sub οπότε δε με χαλάει όπως και να έχει, απλά απορώ τι φτιάχνουν τώρα που γεμίσαμε obliterum?

Edit: βασικά σε 6 ώρες φαρμάρισμα felslateέχω βγάλει το sub, επίσης έχω κόσμο που μου στέλνει whispers και με ρωτάει αν έχω πράμα, ούτε dealer να ήμουν, από το πουθενά βρέθηκα με κόσμο σε friend list για πελάτες και δεν είναι ότι είμαι φτηνός ίσα ίσα τους σφάζω για τις τιμές που παίζουν στον server

• Like 2

μια απο τα ιδια και εγω .... το βραδυ του expansion ειχα 117.000 gold .... ανεβασα ΜΟΝΟ 1 χαρακτηρα 110 level με herbalism και skinning και ακόμα 1 χαρακτηρα 104 level με mining . Χωρις να φαρμαρω ΚΑΘΟΛΟΥ απλα απο ότι εβρισκα στον δρομο μου για το level up εχω αυτη την στιγμη 170.000 ....... ! Καθολου ασχημα . Χθες βραδυ εβαλα 537 herb leather και ores και το πρωι ειχαν πουληθει ολα ! Ελπιζω το token να μεινει σε αυτα τα επιπεδα ( 60 ~ 65 Κ ) να παρω 3 μηνες να ειμαι μια χαρα !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...